Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל חמשת הפורשה משנה שעברה הוצעו למכירה מיד לאחר הזכיה ב 100,000 ש"ח פחות מהמחירון בממוצע.

ששי כהן

wheel

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו אז בסוף כולם זוכים.

מי שרצה פורשה זכה להנחה של 100 אלף, ומי שזכה בהגרלה זכה בסכום המכירה.

פרנקוס אתה ממש אופטימי הא?

פורסם

למה אופטימי?

אני רואה את התופעה המכוערת הזו כמשהו ממש נורא.

האנשים שמקבלים את הרכבים האלו הם ברובם אנשים שלא יודעים לתחזק אותם.

זה אומר שכיום סביר להניח שיש חמישה רכבים עם הרבה כוחות סוס ועם תחזוקה מתחת לממוצע.

בנוסף אנשים משמינים יותר ונותנים כסף לחברות שבעצם הורסות את כדור הארץ וגם מעסיקים אנשים בתנאים מתחת לכל ביקורת.

פורסם

נקודת האור היחידה במבצע הזה הוא שמקדונלדס מעמידים להגרלה רכב בסיסי, זול ועממי והזכיה כוללת את עלות המס על הפרס. כך לפחות היא אינה מושחתת ומשחיתה כפי שהייתה ההגרלה הקודמת של רכב ספורט יוקרתי שאינו מתאים בעליל לקהל היעד של מקדונלדס.

פורסם

אם יש לך מזל, אז רק מארוחה אחת תזכה.

אתה מסכן את הבריאות שלך בשביל מתנה עלובה ממקדונלדס ומבזבז כסף.

לך תראה את הסרט "FOOD".. נראה אותך אוכל את זה אחר כך...

פורסם

אותי אישית דוחה מקדונלדס! כשאתה מתקרב לשם תמיד תראה איזה ילד בן 16 שעובד שם ואיך לומר זאת? הוא תמיד נראה יצור בצורה כזאת או אחרת!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אם יש לך מזל, אז רק מארוחה אחת תזכה.

אתה מסכן את הבריאות שלך בשביל מתנה עלובה ממקדונלדס ומבזבז כסף.

אוי נו מספיק עם הרחמים. אתה מעשן? שותה? אוכל כל סוג של מזון מהיר? אם כן אתה פוגע בבריאות שלך ומוציא הרבה יותר כסף ממני בטווח ארוך. 62 ארוחות במקדונלס לא יהרגו אותי ולא יגרמו שום נזק. בטווח הקצר אוסיף עוד 1-2 ק"ג וגם זה לא בטוח. 1860 ש"ח זה הרבה כסף, אבל זו הוצאה שתסתיים אחרי המבצע. אתה יודע כמה מעשן מוציא בשנה על סיגריות? עשית פעם חשבון? אני לפחות מנסה לזכות במוצר שישרת אותי שנים ומקבל אוכל. מה מעשן מקבל בתמורה?

פורסם

חבל שאתם מושפעים בקלות מסרטים (שזו בעצם מטרתם), יש סרט ששכחתי את שמו שסותר את "סופר סייז מיי" והבחור שאכל רק מקדונלדס הוריד 3 קילו ואת רמת הכולסטרול שלו.

FOOD זה כבר סיפור אחר, הוא מדבר על תעשיה ולא האם האוכל משמין או לא.

כמו שאמרתי, חצי מארוחות הצהריים שלי מורכבות מ"אוכל רחוב" או "פאסט פוד", בנתיים הכל יותר מבסדר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אתה ודאי מתכוון לסרט Super size me

super-size-me-dvd3.jpg?w=214&h=300

אני מניח שזאב התכוון לסרט הדוקומנטרי FOOD INC. מידע נוסף וטריילר.

הסרט שודר ב-YES לפני מספר שבועות. סרט מעניין למדיי ועשוי היטב.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

לא אכפת לי מהצבע, כי במילא אם אזכה, ישר אעמיד אותה למכירה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יגאל,

לא ראיתי את Food Inc , אבל קראתי לפני כעשר שנים את ספרה של רות אוזקי "שנת הבשרים שלי" (My Year of Meats), יצא לאור בעברית ב- 2001 , ספר מומלץ לכל אוהבי הבשר :wink:.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...