Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכה קשה לבעלי אלטו. לפי ניסיון העבר, כפי שקרה למשל עם פיאט פנדה, הזוכים במכוניות יציפו את יד2 במודעות מכירה במחירי רצפה.

נכון אבל אתה כנראה שוכח איזה תקופת המתנה יש על האוטו הזה.

רכב חדש שיהיה יד ראשונה עם אפס ימי המתנה שגם ככה די נחטף לאחרונה - אני לא מאמין שתהיה לו בעיה להימכר במחירון של חדשה, אולי אלף אלפיים פחות.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אל תעשה את זה לעצמך ! ואם אתה ממש משחק עם הגורל אז לפחות תאכל משהו בריא על בסיס עוף והרבה ירק.

בזמנו כאשר עבדתי בפרטנר היה לי כרטיס שאיפשר לי לאכול עסקיות בהרבה מקומות מעניינים, אבל מאחר והעבודה הייתה בשטח ולא היה לי כ"כ הרבה זמן לעצור בכל מקום אשר חפץ בו ליבי, נאלצתי להתפשר על מקדונלדס. בחיי שזה לא עשה לי טוב, עם החודשים הבגדים פחות ופחות עלו עליי. אתה יודע כמה זמן לקח לי אחרי זה להוריד קצת מההיקפים שצברתי? :|

יש שם מנת סלט ירקות קצוץ + חזה עוף וכוס תפוזים. 30 ש"ח. לא רע בכלל ולא תשמין מזה.

פורסם

איזה הגזמה עם האנשים פה שיורדים על הבריאותיות של מוצרי מקדונלדס.

אתחיל מזה שאני לא אוכל מקדונלדס בכלל כי לא טעים לי.

כנראה הסיבה לזה שלא טעים לי כי הייתי אוכל ארוחה מוגדלת עם מילקשייק כל יום כשעבדתי שם ופשוט נמאס לי (לא עליתי אפילו גרם של משקל).

במקדונלדס שומרים על הגיינה בצורה פשוט מטורפת.

אני לא יודע איך זה היום אבל כשעבדתי שם ניקיתי ידיים כל 30 דקות, ניקיתי את שולחן ההכנה כל 5 דקות, החלפתי את הסלטים כל 2-3 שעות (זה אומר שזרקתי את הישן ופתחתי חדש). בבשר לא נגעתי בלי כפפות ניילון. הייתי מצחצח את המטבח עד הבורג האחרון של כל מכונה כל יממה. חומרי הגלם שלהם טריים כאילו נקטפו הרגע.

אני בספק אם יש מסעדה אחת בארץ (כולל הכי יוקרתיות) שתעמוד בסטנדרטים של הניקיון של מקדונלדס ואני מבטיח לכם שבבית שלכם האוכל מזוהם לעומת מקדונלדס.

לגבי הערכים התזונתיים, ראיתי איזה סרט על בחורה שאכלה רק מקדונלדס במשך איזה חודשיים והיא ירדה הרבה במשקל במקביל לשיפור אדיר בבריאות הכללית. (היא אכלה רק את הסלטים ועוף, אולי עוד משהו שאני לא זוכר כרגע).

פורסם

אני לא מבין מה אנשים יורדים על מקדונלדס, האוכל הוא בדיוק אותו אוכל כמו בבית, כמובן שלאכול המבורגר כל יום זה לא משהו, גם בבית, אבל אם אוכלים משהו מבוסס עוף (קריספי בלחמניה/נאגטס/קריספי בסלט/סלקט) אז במה זה שונה בדיוק מלאכול שניצל וצ'יפס בבית? (ארוחה ממוצעת)

הצ'יפס הוא תפוגן והעוף הוא גם של חברה מוכרת והכל אוכל רגיל, לא רעל ולא כל שאר השטויות שאנשים זורקים, הנקיון מעולה (עבדתי שמה).

בארומה שגם עבדתי שמה הנקיון זוועה וארומה נחשב יוקרתי ופלצני ומקדונלדס שהם פדנטיים בטירוף רק יורדים עליהם... ואני בכלל לא יתפלא אם בסלטים המפוצצים שטויות וכל הדברים המטוגנים של ארומה, יצא שהארוחה יותר משמינה ממקדונלדס, וזה עוד עולה יותר ופחות טעים.

אני עבדתי 4 חודשים במקדונלדס, כל יום כמעט הייתי אוכל ארוחה בגודל בינוני של נאגטס או קריספי + צ'יפס ונשארתי רזה בלי לעשות שום כושר והרגשתי מצויין, יותר טוב מהאוכל של ההורים שלפעמים הוא נפילה מבחינת הטעם :lol:.

בקשר לסיכויים לזכות, אני מבין שיש הגרלה כל יום, אז דווקא לא נשמע כזה מופרח שהוא יזכה, יש לו פי 62 יותר סיכויים לזכות מלקוח ממוצע...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
מחשבים קלוריות? בודקים כמה כסף זה יוצא? על מה אתם מדברים, הבעיה נמצאת במקום אחר לגמרי...

גם אם יזכה הבחור, אני לא בטוח שאלטו על 68 הסוסים המוצהרים שלה ו- 9.8 קג"מ יצליחו לשנע מישהו במשקל של 62 ימי מק'דולנדס :wink:

שיט, זו בדיוק התשובה שאני עמדתי לתת.

פורסם

לא הבנתי איך זה בדיוק מכה לבעלי אלטו. מדובר באוטו חדש לגמרי שאין עדיין כמעט יד 2 ממנו.

הגורם היחידי שמקבל פה "מכה" הוא היבואן, וגם זה בקטנה, כי הוא זה שמכר מלכתחילה את המכונית הנ"ל בהנחה מסויימת למקדונלדס ועשה כבר את הכסף שלו.

בכל מקרה עוד אנשים יוכלו לקבל אלטו 2010 במחיר פצצה - 50 אלף ש"ח בערך לרכב חדש דנדש.

אגב - לפי חוקי הפרסים במדינת ישראל יש צורך ב-25% מס על זכייה שכזו, מה שאומר שבנאדם שזכה באלטו יצטרך לשלם אוטומטית 15 אלף ש"ח מס.

פורסם

תחשוב שפתאום יהיו לך מלא אלטו יד שנייה עם 500 ק"מ למכירה.

היצע גדל אולם הביקוש נשאר זהה ולכן כדי למכור את הרכב מחיר הרכב ירד.

פורסם

אגב - לפי חוקי הפרסים במדינת ישראל יש צורך ב-25% מס על זכייה שכזו, מה שאומר שבנאדם שזכה באלטו יצטרך לשלם אוטומטית 15 אלף ש"ח מס.

פתאום הזכייה הזאת לא נשמעת כל כך כייפית.:?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

אאל"ט, מקדונלדס לקחה על עצמה לשלם מס זה. אני בטוח ב90% שקראתי על כך בממון לפני שבועיים.

פורסם
מעדיף לוותר על התענוג של לזכות באלטו מאשר לאכול את הזבל הזה אפילו פעם אחת .

צודק ב-100%.

ההרגשה שיש אחרי שאוכלים ארוחה במקדונלד'ס זוועתית. כבר יותר משנה שלא נגעתי ב"אוכל" הזה, ואני ממש לא מתגעגע.

חזרתי מארוחה מס' 3. הפעם לקחתי קריספי צ'יקן + צ'יפס רגיל + מים מינרליים. עוד 59 ארוחות!

בקצב הזה, תתפלל גם שהמתנה בארוחת הילדים תהיה חוקן, כי אתה הולך לחטוף עצירות עצבנית.

פורסם
מקדונלס מחליפים שמן בתדירות גבוהה מאד ומנקים את הסניפים כמו בית חולים.

כנראה שאתה לא כ"כ "מעודכן", מחליפים שמן כל 8 ימים בערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...