Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי 106 ראלי דור ראשון מקורית לחלוטין.

עקבתי אחרי האוטו וראיתי שיש נזילת שמן מהאטם ראש מנוע,מצד הטיימינג.

מברורים שעשיתי הבנתי שזה די נפוץ מענוי ה-TU.

השאלות שלי הם כאלו:

1. חקרתי קצת,שאלתי בחברה והבנתי שהאטם של ה1.3 הוא שונה מהאטמים של ה1.4 או 1.1 אבל בחנויות החלפים מצאתי אטם של חברת קורטקו שעליו מצויין שהוא מתאים ל1.3 ול-1.4. מה דעתכם?

האם אפשר לסמוך על זה ולקנות את האטם? בחברה העלות שלו היא פי 5 ואין בארץ.

מהנסיון של המומחים פה,במה מומלץ להשתמש?

2. האם זה מסוכן/לא בריא ליסוע בצורה הזאת? ז"א ברור לי שזה לא מצב אופטימלי,אבל השאלי היא מה מסוכן במצב כזה,בהנחה שאני בודק שמן ע"ב יומי.

*חשוב לי לציין שהאוטו לא מתחמם,אין העלמות של מים או שמן,ואין שמן במים או מים בשמן ובכלל האוטו מתנהג כרגיל.

בתודה מראש.

פורסם

נזילות / הזעות שמן בסביבת רצועת הטיימינג לא מומלץ למשוך מכיוון שיש סיכון ששמן יגיע לרצועה ויגרום להחלקתה ומשם נזק כבד למנוע.

לגבי ראלי דור ראשון, למיטב זיכרוני המנוע איננו מסדרת ה- TU אלא מסדרה קודמת (המנוע במקור נכנס לשימוש פיג'ו סיטרואן כתוצאה מהרכישה של טלבוט). ללא קשר, במידה ואתה מאתר אטם ראש של חברה מוכרת שמתאים לדגם המנוע האמור אין מניעה מלעשות בו שימוש.

במידה ואתה מתכונן לבצע הסרה של הראש לטובת החלפת אטם ראש כדאי יהיה לבדוק ולבצע עוד מספר פעולות על הדרך תלוי במצב המנוע.

בהצלחה :-D

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

המנוע הוא מסדרת TU.

על איזה עוד פעולות אתה ממליץ?

ואני חוזר לשאלתי הראשונה,מדוע בחברה טוענים של1300 יש אטם אחר ובחנויות החלפים טוענים שזה אותו האטם כמו ב1.4?

פורסם

אם אתה עם מנוע מסדרת TU אתה כבר לא ראלי דור ראשון סטנדרטית ובטח שלא 1300 סמ"ק.

לא עולה כסף לגשת למחסן החלפים של לובינסקי ולהציץ איתם על המיקרופיש, שם תקבל תשובות חלוטות.

בהצלחה

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
אם אתה עם מנוע מסדרת TU אתה כבר לא ראלי דור ראשון סטנדרטית ובטח שלא 1300 סמ"ק.

לא עולה כסף לגשת למחסן החלפים של לובינסקי ולהציץ איתם על המיקרופיש, שם תקבל תשובות חלוטות.

בהצלחה

ידידי,ראלי דור ראשון הגיע עם מנוע 1.3 מסדרת TU.בדוק אותי.

ניגשתי כבר למחסני החברה,הם טוענים של 1.3 יש אטם שונה מה 1.4 (לפחות מבחינת המק"ט).

אז מה? לאף אחד לא יצא להחליף אטם ראש ב106 ראלי?

אז אני מבין מזה שזה האוטו האמין בעולם?

פורסם

בטח ובטח שהמנוע הוא TU. בכל מקרה יש המון שהחליפו אטמי ראש ל106 פה בפורום אז תמתין לתגובה מהם - חוץ מזה אתה יכול לבדוק בwww.psi.co.il בהצלחה:-D

אתה מתכוון לאטם מכסה שסטומים כן?

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם
בטח ובטח שהמנוע הוא TU. בכל מקרה יש המון שהחליפו אטמי ראש ל106 פה בפורום אז תמתין לתגובה מהם - חוץ מזה אתה יכול לבדוק בwww.psi.co.il בהצלחה:-D

אתה מתכוון לאטם מכסה שסטומים כן?

תודה,אני מתכוון לאטם ראש מנוע.

• תוכן חדש...