Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני רוצה להזמין דרך האתר בחו"ל טיסן. סה"כ קנייה (טיסן+שלט+מנועים+סרבויים+סוללה) מסתכמת בכ-350$. מה המכס והמס שמשלמים על זה? כמה אחוז כדאי שיכריזו לי בקבלה?

תודה למגיבים והמשך יום טוב!

PS- מדובר בטיסן חשמלי.

פורסם

המכס הוא כ30 אחוז, לפחות ככה זה היה לפני 10 שנים, כאשר הזמנתי שלט ומנוע מארה"ב.

אבל, זהו יום המזל שלך מבחינת עצות. כמי שמתעסק בטיסנים ומכוניות על שלט רחוק כבר 15 שנה, ב350$ כולל הכל, לא נראה שתוכל לקבל רכיבים (שלט ומנוע) אשר יהיו שימושיים לעתיד (למשל, אני משתמש באותה מערכת רדיו כבר 10 שנים למגוון טיסנים).

או שלחילופין, מדובר ביצרנים עלומי שם שלא כדאי לסמוך עליהם, עת הטיסן שברשותךמתקרב לראש\רכב\ילד\תינוק של מישהו ב100 קמ"ש ללא שליטה.

שלח לי לינק למוצרים אנסה לעזור.

פורסם

למשל את זה איפשר לקבל ב-90$ לא כולל משלוח:

http://www.bananahobby.com/1526.html

ולאחר מכן אפשר לעבור למשהו יותר רציני, למשל שלט של חברת FUTABA כאן

http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9828&Product_Name=Futaba_6EX_2.4GHZ_FAAST_Radio_System_w/R617FS_Receiver_%28Mode_2%29

מספיק טוב השלט הזה, לא?

בכל מקרה, השאלה היא לא על המוצר, אלא על מס, מכס וטיפים. האם כדאי להזמין את כל החבילה יחד או עדיף בנפרד כל דבר?

פורסם

חשוב מאוד שלא תשכח לקבל אישור ממשרד התקשורת!

אני הזמנתי בעבר מסוק על שלט ובמכס דרשו ממני להציג אישור.

את הטפסים אתה מוריד מהאתר של משרד התקשורת, ממלא את שמ הדגם ואת התדר בו הוא פועל.

אני מאוד הופתעתי ממהירות הטיפול בנושא. פיקססתי להם ביום ראשון בבוקר את הטפסים וביום שני בבוקר כבר קיבלתי את האישור חזרה בפקס..

המכס היה 30% אם אני לא טועה..

בהצלחה!!

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

דווקא בהחלט ניתן למצוא היום ערכות טיסן למתחילים במחירים של 250-350$ ולקבל מוצר לא רע בכלל.

ברור שזו לא תיהיה מערכת רדיו הכי מתקדמת וסרבואים הכי איכותיים אבל ביננו, עבור משתמש מתחיל זה בהחלט מספיק וכל המטרה של הקיטים האלה זה להיות זולים למקרה שהטיסן מתרסק ואז פשוט מפרקים משברי הטיסן את כל האלקטרוניקה, קונים שלד חדש ומעבירים אליו את כל האלקטרוניקה, ככה התרסקות מסתיימת בזול (יחסית,כן?).

למי שרק נכנס לתחום הזה אין טעם להשקיע במערכות רדיו יקרות, כי אתה פתאום עלול לגלות שזה לא מעניין אותך כמו שחשבת ואז סתם זרקת כסף לפח.

מעבר לזה, עבור משתמש מתחיל, טיסן זול ופשוט יספק יותר FUN מטיסן מורכב ומסובך להפעלה.

תהנה, אחלה תחביב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מסכים עם edan82 בכל מילה!

לפני שנתיים ממש התלהבתי ממסוקים חשמליים וממש רציתי אחד!

הזמנתי אחד ברמה סבירה מחו"ל ומהר מאוד ראיתי שזה לא כל כך מושך אותי כמו שחשבתי..

למזלי היה איזה בחור שקנה מכונית חשמלית על שלט והוא גילה שהוא לא ממש מתחבר לזה ורצה לעבור למסוקים, אז עשינו החלפה.

אז ברמת הכניסה, מומלץ לא להשקיע כל כך הרבה. תשקיע במשהו סביר, אך לא מעבר לזה.

גם אל תקנה ממש בזול, כי זה יעלה לך ביוקר..

תקנה משהו שאתה יודע בוודאות שיש לו מספיק חלפים זמינים, (גם בארץ!) לפעמים ממש מבאס להשבית את הטיסן לשבועיים בזמן שאתה מחכה לחלק קטן מחו"ל..

אם יש לך קצת מידע על מה שאתה הולך לקנות, תזמין מראש כמה חלקי חילוף קריטים שבוודאות מתפוצצים בזמן הלימוד.

בהצלחה!

עודד.

פורסם

אישור ממשרד התקשורת? מה קשור אליהם? אולי גם לבקש אישור מצה"ל, על מנת שלא אשבש להם את התדרים? תאמין לי, הכל ביורוקרטיה.

פורסם

שאלת אז ענו לך.

ברגע שאתה שולח מערכת רדיו כזאת אתה מחוייב על פי חוק להמציא אישור לכך שתדר המערכת אינו עלול להתנגש עם תדרים של טיסה\בטחון וכו' ולשבש אותם.

זו גם הסיבה שלכל מערכות הרדיו של מכוניות\טיסנים\מסוקים\סירות על שלט יש תחומי תדרים מוגדרים מראש.

אפרופו תחומי תדרים, ממליץ לך לא לרכוש מערכת שפועלת על תחום התדרים של 27 הרץ, זה תחום תדרים מאוד בעייתי (כמעט כל הצעצועים הפשוטים פועלים על התדר הזה, מתכון להרס מהיר של המסוק שלך).

תדרים מומלצים:

40, 72, 75, אלה התדרים היותר "יציבים", וכמובן תמיד לשמים לב שאין בקרבתך מישהו עם תדר דומה לשלך, הפעלה של 2 מכשירים עם תדר דומה תביא לכך שאחד מהם "ישתלט" על השני, עכשיו דמיין לך שמישהו מסיע מכונית ומשתלט לך על התדר ?

הוא אפילו לא ירגיש שהוא השתלט עלייך, המסוק שלך תוך בערך 5 שניות יתרסק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אישור ממשרד התקשורת? מה קשור אליהם? אולי גם לבקש אישור מצה"ל, על מנת שלא אשבש להם את התדרים? תאמין לי, הכל ביורוקרטיה.

זו בדיוק הסיבה שדורשים שכל משדר רדיו יקבל אישור, כדי לוודא שהוא לא יפריע לכוחות הביטחון!

עודד.

• תוכן חדש...