Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר קרוב יש יום הולדת עוד שבוע וחצי.

אני רוצה לקנות לו מחשב נייד.

הוא משחק לפעמים במחשב אז צריך להיות לו כרטיס מסך כמו שצריך וזיכרון RAM מספיק למשחקים.

לי יש נטבוק של 10.1, וזה ממש לא זה. הוא גם אמר לי שהוא לא רוצה מסך כל כך קטן, (למרות שהוא לא יודע שהמחשב בשבילו) :)

המחירים יכולים להגיע עד 2500 וזה גם קצת עם הגזמה.

יש כזה דבר מחשב נייד טוב במחירים האלו?

פורסם

התקציב דיי בעייתי, אני בזמן האחרון שם לב למשל ש HP יורדים באיכות ובשירות שלהם.

אני אוהב את DELL (3 שנים אחריות ברוב הדגמים ואחלה שירות) אבל במחיר הזה לא מצאתי משהו עם כרטיס מסך טוב.

מצאתי את הדגם הבא של LENOVO אך אין לי ממש נסיון איתו או חוות דעת אבל המפרט דיי נחמד (חוץ מהמסך הקטן):

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5192&CatCode=315

פורסם

הדרישה למשחקים סותרת כל דבר אחר שרשמת. אין ב-2500, רק החל מ-3000~.

אם נתעלם מדרישה זו, המחשבים הבסיסיים (15אינץ') של לנובו ופוג'יטסו מספקים את הסחורה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שיקנה מחשב נייח, או שיגדל התקציב.

אני מצטער לומר לך, אך לשחק משחקים כמו FALLOUT 3 ודומיו ברזולוציה ואיכות אשר תהיה מהנה לשחק בו אתה צריך כרטיס מסך טוב בלפטופ. מה שיש במכשירים הזולים פשוט לא מספיק.

אני יכול לחפש לך משהו שיכול להריץ אותו, להגיד לך אם יהנה להשתמש בו זה כבר עניין אחר.

לגבי ההמלצה על ACER, שיהיה לך בהצלחה עם זה.. 8)

עריכה:

תחפש ניידים של GIGABYTE, יש להם מפרט מצויין ביחס לעלות.

אמנם לא איכות בניה עילאית אבל שווים את הכסף. ראיתי כמה דגמים מעניינים בSKYPC, רובם עם כרטיסי מסך של NVIDIA ומחירים סבירים מאוד.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

Satelite L650D-10F 4GB ATI4570 WIN7

מפרט טכני מפורט כולל תמונה

http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/en/product/Satellite-L650D-10F/1086279/toshibaShop/false/

מדובר במחשב בצבע שחור (כולו) עם מסך בגודל 15.6 אינץ LED הכולל מקלדת מלאה , למחשב מעבד מצוין של AMD מדגם AMD Dual Core P320 2.1GHz - ליבות עם זיכרון פנימי של 4GB DDR3, המחשב מגיע עם כונן קשיח של 320 ג'יגה, כרטיס מסך חזק ATI 5145 512MB למשחקים כבדים הכולל חיבור HDMI , צורב DVDRW , מצלמה, WIFI בתקן b/g/N , קורא זכרונות, חיבור eSATA להארדיסקים חיצונים, קורא כרטיסים מערכת הפעלה Windows 7 home premium 64bit ודיסק נוסף של 32bit לשנמוך במקרה הצורך. סוללה 6 תאים . אחריות מלאה: שנתיים בינלאומית ע"י היבואן הרשמי כולל שירות שליחים עד הבית , בנוסף : הרוכשים את המחשב הנייד יהנו מהטבת אחריות NO MATTER WHAT מותנה בהרשמה באתר של טושיבה תוך שבוע מיום הרכישה.

אם אתה רציני אני יכול להביא לך אותו במחיר של דילרים

סביבות 3100

• תוכן חדש...