Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 205 בעיית מזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ביצעתי נסיעה די ארוכה יחסית למה שאני רגיל.

ומשהו מוזר קרה כשניסיתי להדליק את המזגן,האורות חיווי של המים,סטופ והשמן נדלקו ביחד

וכשכיביתי זה הפסיק.

ניסיתי שוב כמה פעמים וזה חזר על עצמו.

מה הבעיה פה בדיוק ?

אצלי הרדיאטור עבר ניקוי לפני מס' חודשים ואני משתמש במים ירוקים מיועדים.

תודה.

פורסם

בדר"כ אחרי נסיעה ארוכה כשאני מחנה ומכבה את האוטו אני שומע את המאוורר דולק

אבל אני לא יודע אם זה אחד או שניים.

איך בודקים ששניהם עובדים ולא אחד?

תודה.

פורסם

פותחים את מכסה המנוע ומסתכלים בכיוון הרדיאטור יש מאווררים.

לא בכל הרכבים יש 2 מאווררים.

אם אכן יש 2 מאווררים והאוטו בטמפרטורה נמוכה (90 ומטה) והמזגן דולק יכול להיות שיפעל רק מאוורר אחד .

הביקה שאתה צריך לבצע זה להניע את האוטו ולבדוק שכאר אתה מליק את המזגן המאוורר מתחיל לעבוד.

פורסם

תסביר את עצמך ברגע שלחצתה על הכפתור מזגן נדלקו הנורות אז כנראה שיש לך בעיה חשמלית.

אם זה קרה אחרי כמה זמן של נסיעה יש לך בעיה אחרת.

תבדוק שהמאווררים עובדים במהירות גבוהה. (רעש מאוד חזק) אחרת הרכב מתחמם. המאווררים יכולים לא לעבוד במהירות גבוהה כתוצאה מחוסר גז למשל או ממסר.

בכל מקרה ברגע שמפעילים מזגן 2 המאווררים צריכים לפעול פשוט תראה סקדמת הרכב דרך הגריל שהם מסתובבים (לא לדחוף אצבע)

• תוכן חדש...