Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שAVE רשם, אפשרי עם החיבורים המתאימים בינהם.

ובגלל שהממיר יתחבר למקרן ואתה תוציא אודיו בצורה נפרדת למגבר מהממיר (כי אתה מוכרח) אז אין בעיה כלל.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לא נכון חברה , אתם מטעים.

במחשב היציאות DVI / HDMI בכרטיסים חדשים יודעות לרדת ולעבור באנלוגי עם מתאם - זה ממש לא המצב ברוב הממירים.

מהממיר אתה צריך להוציא קומפוננט (3 כבלים לוידאו - RGB בצבעים למרות שבתכלס עובר שם - YPbPr) ולחבר אותו לכניסת הקומפוננט במקרן.

אם למקרן אין כניסת קומפוננט אבל הוא תומך בYPbPr על VGA (הפיתרון של רוב המקרנים והטלוויזיות כשחוסכים בכניסות) - אז צריך מתאם קומפוננט לVGA.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה ההטעיה?

AVE רשם או כבל מתאם - שאתה רשמת שיכול לעבוד, אמנם לא בכל הממירים. או לחבר בננות - אני הנחתי שהוא מתכוון לחיבור הקומפוננט.

בכל מקרה, גם אתה, גם אני וגם AVE, שלושתנו כתבנו על מתאמים במידה וישנם כניסות/יציאות שונות בין האביזרים. (גם אם לא פרטתי בהרחבה כמוך)

פורסם

כרגע המקרן מחובר , ב-S-VIDEO מהמקרן לממיר , חשבתי לשפר את האיכות ל-HD גם בשביל הסוני וגם בשביל סתם להנות מאיכות HD לקראת השלבים הבאים של המונדיאל.

האמת שאת כל החיבורים עד עכשיו העברתי כבר מראש כששיפצתי את הפרגולה .

DSC_0623111111.jpg

DSC_062511111111111.jpg

פורסם
אפשר לקנות מתאם מHDMI ל VGA\DVI ,

ארז בשבילך ציטטי את הקטע הלא נכון במתאמים.

מסכי מחשב וכרטיסי מסך של מחש בעושים סוויטצ'ינג אוטומטי בין אנלוגי לדיגיטלי על חיבורים שהם דיגיטלים בבסיסם (HDMI וDVI לVGA).

הממירים - לא עושים את זה (ובטח שהמקרן לא מקבל סיגנל דיגיטלי - אחרת מראש לא היתה לו בעיה למה לחבר HDMI)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם היה לי ממיר HD הייתי בודק את זה סתם כדי לדעת, חבל שאין לי.

במחשבים כפי שציינת זה עובד.

• תוכן חדש...