Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר חודשיים רכב חדש בשבילי ואחרי שוויתרתי על הסיאט איביזה והc3 החדשה מצאתי את המיטו

עברתי בסוכנות רכב עם אבא שלי והוא פגש שם חבר עבר בכל אופן ראינו שם מיטו חדשה לא נסעו בה אפילו מטר

יפהייפיה אמיתית לפי מחיר מחירון 138k הוא מוכן לסגור על 127.

רציתי לדעת מה החסרונות של הרכב מבחינת טיפולים שוטפים/אמינות

הרכב המדובר הוא הגרסה החלשה יותר של ה120 כ"ס ורציתי לדעת איך הוא..

בכל אופן כל תגובה תתקבל בברכה גם ביקורתית

תודה

פורסם

קשה לי להתעלם מהעובדה שמי ששוקל רכישת סיטרואן C3 לפתע משנה כיוון והולך על מיטו, עשה צעד תמוה משהו.

מה בכלל אתה מחפש ברכב? מי הולך להשתמש בו?

תן קצת פרטים כדי שנוכל להבין מה הכיוון שלך.

על מיטו נכתב כאן לא מעט. ממליץ לך לבצע חיפוש.

עניין אחרון: זה אומנם לא עסק שלי ואתה יכול להרגיש חופשי לא לענות לי, אבל אני מניח שאדם בגילך שרוכש רכב חדש, ככה"נ מתבסס על הון זר (במקרה זה, של אביך). אין לי בעיה עם זה שיש מישהו שדואג לך ואני מקווה שהוא ימשיך לעשות את זה עוד הרבה, אבל השאלה היא אם רכב כזה עבור נהג צעיר זה לא קצת קפיצה מעל הפופיק.

נכון, לא מדובר פה במקמטת אספלט. מצד שני, יש לזכור שגם בגירסתה החלשה, המיטו היא בסה"כ מכונית די זריזה, שעלולה לעתים לגרום לנהג לעשות שטויות. אם אבא שלך מכיר אותך מחד, ערך עליה נסיעת מבחן ברכב מאידך, ובסופו של דבר החליט ללכת על זה - מברוכ.

אם לא, אני חושב שלמען הסדר הטוב וההגינות, מן הראוי לקחת אותו לנסיעת מבחן, לתת לו להתרשם מהרכב בצורה בלתי אמצעית ולשקול היטב האם זה הרכב שבו הוא היה רוצה לראות את בנו.

מצד שני... אני חושב שסמל"ת עדיין נותנים קורס נהיגה עבור כל רוכש של אלפא, אז יכול להיות שזה הופך את הקערה על פיה 8)

רק קח בחשבון שכל תאונה במיטו, גם קלה, יכולה להסתיים בעלות כספית לא מבוטלת. ראה פה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

המיטו נמצאת טיפה יותר משנה בארץ. הטיפולים הם כל 30K, אני אישית עוד לא הגעתי לזה ולכן אין לי מה להגיד מבחינת עלות הטיפולים. אתה יכול להתקשר למוסך ולשאול.

לגבי אמינות, שלי מחר בת שנה וטפו טפו הכל בסדר.

emotion of motion

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא הסברתי את עצמי כראוי

אני מתגייס בקרוב-בעוד כחודש לצבא ורוב הזמן אמא שלי תהיה עם הרכב

אני רק רוצה לדעת איך הרכב מבחינת טיפולים דלק ובכלל כל הערה אחרת תתקבל בברכה!

פורסם

אני ועוד חבר (שניינו עם ה155 כ"ס) עושים 14 ק"מ לליטר בנסיעה יומיומית, המיטו שלי בת חצי שנה ולא היה לי איתה שום דבר מיוחד, קצת קשה לבדוק אמינות של רכב שהוא חדש, אך עושה רושם שאין לו בעיה רצינית.

רכב מאד מאד מהנה.

אמרת שהרכב הוא לאמא שלך, לא בקטע אנטי פמיניסטי או משהו, היא יודעת שהרכב ידני? אין לה בעיה לנסוע ברכב ידני?

מה שכן, המנוע מאד מאד גמיש, ככה שהוא הרבה יותר נח לנהיגה בידני מאשר רכבים אחרים.

לגבי נושא הבטיחות, יש באותו לינק, לינק אחר שמפנה אותך אל הבוחן, יש לא מעט רכבים שקיבלו שם פעמיים poor, בזמן שהמיטו קיבלה רק על המקדמה, אין לשכוח שכיום כל הרכבים החדשים בנויים ככה ע"מ לקבל ציון בטיחות גבוה יותר במפגש עם הולכי רגל.

אם הבנתי נכון, אתם קונים את הרכב ואתם תהיו יד שניה נכון? סביר להניח שלא תקבלו את הקורס שסמל"ת מציעים, אלעד לדעתי נזכר שיש לרכב LSD חשמלי וקצת התבלבל :lol:

בסה"כ הרכב מאד כיפי ומאד מומלץ, לא סתם רואים המון רכבים כאלה על הכביש ויש המון מסירות, החיסרון שלו הוא בעיקר שאין לך מקום איחסון דבר שיכול לשגע אותך.

אם אכן תקחו את הרכב אני ממליץ להחליף לג'נטים 17 אינץ כי ה16 נראים קצת קטנים על הרכב.

אשמח לענות על עוד שאלות אם יהיו לך.

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

• תוכן חדש...