Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע לרשותי אופל קורסה 86, הייתה לה בעיה ולא לקחתי את האוטו ברצינות, הוא ישב בחניה כמעט שנה, היום החלטתי לקחת אותו למוסך ולהשקיע בו כי אני מסיים עכשיו רשיון והגעתי למסקנה שבמקום לקנות רכב חדש ולהרוס אותו, אני ינצל את האופל.

לקחתי אותו דבר ראשון לחשמלאי שאני מכיר, אני לא יכול להגיד כל מה שהוא אמר לי כי אני לא זוכר, אבל המילים שחזרו על עצמם הרבה הם: פלאגים, שסתומים, פילטרים, מצבר חדש, רצועות, שמן, 3 פנסים, מראות, וישרים, איתותים, ועוד הרבההה מאוד דברים.

בקיצור הוא עשה לי מכיר 1000 שקל, שהוא אמר שזה הכי נמוך שהוא יכול לעשות לי, עכשיו אני יחכה עד שהוא יסדר אותו ואז הוא יעביר אותו למכונאי לראות איזה בעיות מכניות יש לו..

בקיצור זה טיפול של גג 1500 שקל.

כידוע לכם מכוניות שנת 86 הם לא מודרניות וחסרים להם הרבה דברים שדורשים השקעה או וויתור..

האוטו נראה ככה, בדיוק, רק הרבה יותר מטונף חח

3732445303_773c8a2f4b.jpg

אני יגיד מה עלה לי בראש כולל שאלות ואתם תגידו לי מה אתם הייתם שמים לאוטו כזה אם תוכלו :)

הג'אנטים חלודה - מה אפשר לעשות?

נועל הגה, צריך?

כל האוטו הוא מפתח אחד, בגז', הנעה, דלתות, וזה בטח ידוע, האם להחנות את האוטו במקום שאני לא מכיר זה סיכון?

אזעקה?

מה אני צריך שיהיה לי קבוע בבגז'?

ריפוד חדש.

פורסם

שלח אותו לגריטה,קבל עליו 3000 ש"ח,תנסה לחסוך עוד קצת ותקנה רכב מתקדם יותר עם טסט ארוך.

להשקיע עכשיו על רכב שעמד שנה,זה יעלה לך יותר,ומה עם פעמיים בשנה טסט?

ועכשיו זה קיץ,יש בכלל מזגן?

פורסם

אוקיי אני יבהיר עוד נקודה שלא ציינתי לפני כן:

בלי הצעות להעיף את הרכב.

האוטו היה על הכביש 23 שנה ובקושי ראה מוסך, אני הולך לנסות אותו לפני שאני מעיף אותו, אז בלי הערות מיותרות תודה :)

ולא אין מזגן אבל יש חלונות איזה קטע אהה ;)

פורסם

הג'אנטים חלודה - מה אפשר לעשות? לצבוע בספריי של עשר שקל כסוף (עמיד במים וחום) ולכסות בטאסות.

נועל הגה, צריך?

כל האוטו הוא מפתח אחד, בגז', הנעה, דלתות, וזה בטח ידוע, האם להחנות את האוטו במקום שאני לא מכיר זה סיכון?

אזעקה?

איזה גנב כבר יגנוב קורסה שנת 86? תשאיר אותו עם מפתח אחד ואל תסתבך עם כל מיני דברים.

ריפוד חדש.

תשים ריפודים חדשים, רדיו דיסק פשוט עם שתי רמקולים, תעשה שטיפה יסודית, שטיחים חדשים, וזהו.

• תוכן חדש...