Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע לכם האם יש דרך להמנע מלהדביק על השמשה? (אין לי את הקליפס הזה בצד השמשה שיכול להחזיק ניירות.)

השאלה מופנית גם לבעלי הניסיון, תושבי ת"א.

אני שונא מדבקות על הרכב ומנסה למצוא פתרון אלגנטי אלטרנטיבי.

פורסם

גם אני בתל אביב הדבקתי בפינה הימנית העליונה של החלון (צד נוסע) והמדבקה של תל אביב הרבה יותר גדולה מזו של ראשון.

לפני כן קילפתי את המדבקות שמגיעות מ VW עם הרכב שמסבירות על הכריות אוויר וכל זה, זה איפשר לי לדחוף אותה ממש בפינה למעלה במקום בלתי מורגש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
גם אני בתל אביב הדבקתי בפינה הימנית העליונה של החלון (צד נוסע) והמדבקה של תל אביב הרבה יותר גדולה מזו של ראשון.

לפני כן קילפתי את המדבקות שמגיעות מ VW עם הרכב שמסבירות על הכריות אוויר וכל זה, זה איפשר לי לדחוף אותה ממש בפינה למעלה במקום בלתי מורגש.

תודה, אבדוק איך זה יייראה אצלי.

בכל מקרה, העניין הוא שהמדבקה בראשון פחות משמעותית מזאתי התל אביבית ואני משתמש בה באופן נדיר, כך שזה מעצבן להדביק אותה באופן קבוע.

פורסם

אז תתפוס אותה עם נייר דבק כשצריך (או עם דבק דו"צ)

פקחי החניה האהבלים של ראשון גם ככה לא רואים בעיניים, שילמתי 20 שקל על חניה יומית באמצעות איזיפארק שהיה תלוי על החלון בצד הקרוב למדרכה ועדיין קיבלתי דו"ח על השמשה על חניה בכחול לבן בלי תשלום, אני כבר כמה חודשים מנסה לבטל את זה , הבאתי להם את כל ההוכחות האפשריות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לך קליפס פלסטי על החלון הקידמי - ליד קורה A השמאלית? במידה וכן, שים את זה שם (בלי להדביק).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תשמור אותה בתא כפפות וכשתצטרך תשים אותה על הדש בורד בצמוד לחלון.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...