Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כיום ברשותי סיטרואן סקסו שנת 2002 ואני מעוניין "להתקדם" לרכב חדיש יותר.

אני מתגורר בתל אביב, רוב הנסיעות שלי עירוניות אבל יש גם נסיעות בינעירוניות, חונה בעיקר על מדרכות (הבנתי שיש רכבים בעלי גחון נמוך יותר שאז זה עלול להיות בעייתי).

אני מעוניין ברכב קצר יחסית, אמין ששומר על הערך וכמובן נוח שמתאים לזוג.

עד כה קיבלתי מחברים שלל עצות כך שההתלבטות המאוד רחבה היא בין: מאזדה 2 שנת 2008, פיג'ו 206 או 207, רינו קליאו B, טויוטה ראניקס שנת 2006-2007, גולף כלשהו (יש המון דגמים...) וסיטרואן C4 (קצת יותר גדולה אבל דוד שלי מוכר כזו שנת 2006 עם 30 אלף ק"מ שמורה מאוד).

התקציב כאמור 70-80 אלף ש"ח ואני פתוח להצעות גם מחוץ לרשימה שמניתי.

תודה רבה מראש

אמיר

פורסם

בדוק את היונדאי I10, בתקציב שלך ישאר לך עודף מ-1.1 ידנית, לאוטומטית תצטרך להוסיף כ-5K ש"ח ולמנוע 1250 תצטרך להוסיף כ-10K ש"ח לתקציב הנוכחי. יתרונות: רכב מאוד גבוה, חסכוני, מגיע מאובזר כמו כל רכב משפחתי (4 ח"ח, ספויילר, רדיודיסק מובנה עם כניסת AUX ו-MP3 וכו') וכמובן הכי חשוב 3 שנים של שקט נפשי (אחריות).

רכב קטן נוסף שהייתי בודק זה הדייהטסו סיריון, קצת מיושנת וצפופה אבל אחת ששנה על הכביש תכנס לך בתקציב.

אם ה-I10 והסיריון קטנות עליך אז נסה למצוא I20 משומשת (שנה על הכביש), יהיה קצת קשה למצוא אחת פרטית אבל גם כאן מדובר ברכב מאוד מוצלח.

מאזדה 3/סוזוקי סוויפט יהיו גם אלטרנטיבות טובות אבל פה תצטרך לרדת לאיזור שנתון 2007-2008 כדי להכניס אחת שמורה לתקציב שלך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עם אתה צריך רכב מישפחתי לך על ה-C4 של דודך נשמע כמו רכב סופר שמור! עם אתה זקוק לסופר מיני אז בתקציב שלך ולשנתון שתוכל לרכוש עדיף לך לרכוש את הסוזוקי סוויפט שהיא הסופר מיני המוצלחת ביותר ב-2008.

פורסם

קודם כל תודה על התשובות.

כמה הערות - אני מעוניין ברכב אוטומטי, לא מנוע 1000 (אחרת הייתי קונה את הפיג'ו 107) אלא רכב "רציני" יותר מחברה קצת יותר נחשבת (1400 או 1600), שישמור על הערך ושאפשר לנסוע איתו לאילת בלי בעיה ובלי מאמץ.

בעיני הסיריון וגם היונדאי I10 הם רכבי צעצוע, ממש לא מוצאים חן בעיניי ולא הכיוון שלי.

אין לי בעיה (אני אפילו מעדיף, מוזר ככל שזה יישמע) לא לקנות רכב חדש אלא רכב בן שנתיים שלוש.

בין ראניקס משנת 2007, פיג'ו 207, אופל קורסה, סיטרואן C4 או גולף כלשהו (כנראה משנת 2006 או 2007) מה עדיף ומומלץ במובן של עלות/תועלת? (על הראניקס שמאוד רציתי שמעתי שהיא יקרה מדי ללא הצדקה אמיתית ושעדיף למשל לקחת את הפורד פוקוס הקצרות במחיר נוח יותר ובתמורה עדיפה).

שוב תודה

אמיר

פורסם

אני אישית הייתי מחפש הונדה ג'אז שמורה ממודל 2007.

רכב לא גדול מבחוץ, אבל מרווח מאוד בפנים (גם הבגאז' בגודל סביר), חיסכוני מאוד, שומר על ערכו מצויין,עכשיו יש לרכב הזה ביקוש גדול.

אין שום בעיה לנסוע בג'אז לאילת או לכל מקום אחר מבחינת המנוע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ההונדה ג'ז נראה קצת כמו רכב של זקנים לטעמי.

האם יש מישהו שיכול להאיר את עיניי לפערים בין ראניקס, 207, קליאו 3, סוויפט ומאזדה 2?

תודה

אמיר

• תוכן חדש...