Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החמרה בבדיקות זיהום האויר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, עוד פעם משרד התחבורע. רוצים להיות כמו אירופה בתקנות זיהום האויר. הבעיה שהמשכורות לא כמו באירופה, ועלות רכב חדש לא כמו באירופה.

ומה לעשות, כששבעים קשה להכנס לנעליים של מי שרעב. כשמשתכרים יפה ונוסעים ברכב חדש קל לצאת בהצהרות על איכות הסביבה. האם באמת שר התחבורה רואה משפחה שמשתכרת פרוטות מוציאה 1,000 ש"ח על ממיר קטליטי לאוטו ששווה 3K ש"ח?!

אישית אני מעדיף שלמשפחה קשת יום יהיו כמה גרושים בכיס כדי לקנות בגד חדש או חטיפים לילדים, ושהרכב שלהם ימשיך לזהם.

לצערי לא כולם מכירים את הקומבינות ויש אנשים שפשוט משלמים גם חצי ממחיר הרכב כדי לסדר את בעיית זיהום האויר.

בושה לממשלה. אוי למי שאוטם ליבו לחלשים.

אביעד

נ.ב היום כל הטרנד הירוק תפס תאוצה. חבל שטרנדים של מתן צדקה ועזרה לחלשים לא תפסו גם תאוצה. אני מכיר אנשים שכשהם רואים אדם שפושט ידו לצדקה הם ימצאו את כל התירוצים למה לא לתת לו. "זה תפקיד הממשלה לדאוג לו", "שיצא לעבוד", "שיפסיק להתבטל". ראבק! תנו שקל! לנסוע ברכב ספורטיבי ולתדלק 98 - לזה יש כסף. היה לי מכר כזה, פשוט ניתקתי איתו קשר במקום. הגעיל אותי.

אני יכול להעיד אישית שניצלתי מתאונת דרכים קטלנית בדרך לחיפה (מדובר ברכב שהייתי אמור לעלות עליו ובנס לא עליתי) בזכות 10 אגורות צדקה (כי זה מה שהיה לי בארנק) שנתתי בבוקר אחד. גם מי שלא מאמין ולא מכיר את הפתגם "צדקה תציל ממוות", לפחות שיעשה מעשה טוב. העיקר שבבועת צפון-תל אביב החתולים חיים מצויין. (ואין לי שום דבר נגד חתולים, באמת, שיוכלו מצידי כל יום את הכריכים עם הפטה והפסטו שהצפוניות נותנות להם כל בוקר. אבל חברה צריכה לחשוב לא רק על האכלת חתולי רחוב כי זה IN, אלא גם על מחאה חברתית אחרת).

נ.ב2 אני חושב שרק למי שמשתכר שכר מינימום והילד שלו מבקש ממנו חטיף או נעליים ונאלץ לענות לו "אין לי", יש זכות לצדד בהצעת משרד התחבורה. כל מי שלא במצב זה ורואה לנגד עיניו רק את זיהום האויר - מדובר בגסות לב ונפש.

נ.ב3 כל מי שעכשיו מתגלגל לו על הלשון (או על המקלדת) לכתוב "מי שמתקשה להתפרנס שלא יקנה רכב". גם זה מגעיל אותי. נראה אתכם נסחבים שעתיים באוטובוס עם קניות שעשיתם בשוק, או מחכים בקיץ בשמש הקופחת לתחבורה הציבורית.

לילה טוב.

וואו. כתבתי הרבה. הייתי חייב להוציא את העצבים.

• תוכן חדש...