Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אימפרזה 2007 1500 סמ"ק בטיפול הבא החלטתי לחסוך קצת ולעשות אותו בעצמי. פתחתי את ספר הטיפולים וראיתי שבטיפול הבא (60000קמ) אני צריך להחליף שמן גיר ושמן דיפרנתיאל קידמי ואחורי. אני לא מכונאי אבל לפי מה שזכור לי אין דיפרנציאל אחורי ברכב עם הנעה קדמית. מה גם שלפי מה שידוע לי הדיפרנציאל הקדמי קשור לגיר כלומר השמן של הדיפרנציאל הוא בעצם שמן גיר. תקנו אותי אם אני טועה, אשמח גם לקבל טיפים ועצות ממי שעשה טיפולים כאלה בעבר.

פורסם

ברכב שלך אין דיפרנציאל אחורי, כמו גם אין תיבת העברה.

יש לך דיפרנציאל קדמי, שהוא נפרד מתיבת ההילוכים. ככה זה בסובארו.

שמן דיפרנציאל קדמי הוא 80W/90 GL-5 וקיבולת 1.2 ליטר.

יש מפתח מיוחד כוכב (לא זוכר את המידה שלו).

לגבי שער הדברים הרבה מדי לכתוב. תציין במפורש מה אתה רוצה להחליף בטיפול.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בגדול דברים בסיסיים כמו מסננים שמנים וכו' רק זה מרתיע אותי.

אודה אם תציין איך אני מגיע למיכל של הדיפרנציאל ואם יש לך איזה ספרות טכנית לגבי הסובארו שלי או אם אתה יודע איזה אתר שיש שם.

פורסם

יש מתחת לרכב שני ברגי ריקון אחד לייד השני,שניהם בקוטר זהה,אחד של הגיר ושני של הדיפרנציאל,שמן דיפרנציאל הוא חום שקוף, ושמן גיר הוא אדום, תמדוד טוב לפני הריקון אם יש מלא, תרוקן ותמלא בדיוק את הכמות שהוצאת, תמדוד עם בקבוק ליטר או משהו בסגנון.

המילוי מתבצע מפתח המדיד,תכין משפך עם פייה דקה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

טיפול 60K באימפרזה ידוע כטיפול גדול וצריך להחליף את כל השמנים והמסננים וגם לבדוק את הבלמים,

ותעשה את כל הבדיקות לפי הספר.

אני עשיתי את הטיפול הזה לפני כשנה במוסך מרכזי כולל 4 רפידות לבלמים שילמתי 2000 ש"ח.

ולפני כחודש עשיתי טיפול 70K והוא טיפול קטן שילמתי רק 600 ש"ח.

ואני מעדיף במוסך מרכזי או מוסך מקצועי ולא לשחק בשמנים האלה בבית.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
יש מתחת לרכב שני ברגי ריקון אחד לייד השני,שניהם בקוטר זהה,אחד של הגיר ושני של הדיפרנציאל,שמן דיפרנציאל הוא חום שקוף

אני משאר כי הרכב שלו אוטומטי והגיר כמובן איננו נמצא שם, כך שיש רק בורג ריקון של הדיפרנציאל.

/, תרוקן ותמלא בדיוק את הכמות שהוצאת, תמדוד עם בקבוק ליטר או משהו בסגנון.

לא מבין למה לעשות את זה. לאחר הריקון יש למלא 1.2 ליטר שמן דיפרנציאל. למדוד שהשמן במדיד נמצא על הקו העליון.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

את זה כבר הבנתי תודה. אוךי מישהו יודע אתר שיש בו ספרות טכנית לגבי טיפולים... לא משנה באיזה שפה, רצוי אנגלית או רוסית

• תוכן חדש...