Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני חדשה כאן ואמרו לי שזה המקום להתייעץ לגבי רכבים,

אשמח לשמוע חוות דעתכם,

אני מחפשת רכב קטן וחסכוני,

התקציב שלי הוא בערך 55,000

לא עושה נסיעות ארוכות, בעיקר בעיר,

חשוב לי שיהיה קטן כי אני גרה באיזור עם בעיות חנייה...

לא מבינה ממש ברכבים, חבר המליץ לי על יונדאי גטס, אשמח לשמוע מה דעתכם!

המון תודה!

:)

פורסם

עוד 5K ויש לך אלטו ידנית חדשה מהניילונים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

גטס הוא אחלה רכב, וניתן למצוא כזה מודל 2007 בתקציב נמוך יותר ממה שיש לך. אחלה אוטו, קומפקטי, אמין. יש חסכוניים ממנו בדלק (דייהטסו סיריון, לדוגמה) אך הם הרבה יותר יקרים. המלצה – תמצאי גטס עם מעט קילומטרים יחסית, במצב מכאני טוב ותלכי על זה.

יש המון מבצעים עכשיו של חברות ליסינג – ראיתי שאוויס נותנים שנתיים אחריות והתחייבות לטרייד עתידי.

כמו שיכור מסתובב......:wink:

פורסם

האם את חייבת רכב אוטומטי ?

אני מצטרף להמלצה על הסיריון (לכמה ממכריי יש סיריון והם מאוד מרוצים), שתהייה יותר חסכונית מהגטס.

alfa 156 2.5.

פורסם
האם את חייבת רכב אוטומטי ?

אני מצטרף להמלצה על הסיריון (לכמה ממכריי יש סיריון והם מאוד מרוצים), שתהייה יותר חסכונית מהגטס.

חייבת לצערי... :(

לפי מה שראיתי זה לא כ"כ בתקציב,

מה הגטס ממש ממש לא חסכונית? לא כדאי לבדוק אפילו?

פורסם

דייהטסו שרייד מודל 1997 אדומה יד שנייה שמורה ומטופלת טסט ל-8 חודשים מנוע 1300 סמ"ק גיר ידני

13000 חסכונית מאוד בדלק עושה 1 ל-14 ומזגן מקפיא יפיופה אמיתית

רוני 0542231230

פורסם

מה הקשר בין שרייד מודל 97 לנושא?

יש כאן פורום למכירת הרכב, תפרסם שם.

איריס, תחפשי סיריון מודל 2006 במצב שמור, גם אם צריך להוסיף טיפה לתקציב (אני לא בטוח).

סיריון עונה בדיוק לדרישות שלך (גטס רק על הדרישה של גודל הרכב).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

איריס, תחפשי סיריון מודל 2006 במצב שמור, גם אם צריך להוסיף טיפה לתקציב (אני לא בטוח).

סיריון עונה בדיוק לדרישות שלך (גטס רק על הדרישה של גודל הרכב).

קודם כל אני ממשיכה לחפש, ממש תודה!

היום הלכתי עם חבר לאוויס וראיתי את הרכב הבא, ממש ממש אשמח לדעתכם בנושא!!!

גטס, מודל 2008

80,000 ק"מ

מחיר מחירון (כך נטען) :70,810 ש"ח מחיר מבצע: 49,500 ש"ח

אני מצרפת גם בדיקה, החבר אמר שזה נראה תקין, אבא שלי לא מבין כלום, אז אני ממש אשמח לשמוע מה דעתכם, אני בטח גם לא מבינה וגם לא החברות שלי שבעיקר מתעסקות בסרט החדש של סקס והעיר הגדולה (#2) :)

מה דעתכם???

hyundai.jpg

פורסם

נראה ממש טוב לדעתי,

ה- X היחידי שלא תקין הוא "תיקוני מרכב וצבע – משמעות שולית", שזה במילים אחרות "שפשופי חניה". לא סיפור.

copy.pngfavicon.icotrans.png

פורסם

איריס,טופס הבדיקה הזה שווה כקליפת השום או במילים אחרות שום דבר !

זו בדיקה,שאוויס הזמינה ואל תצפי,שהיא ממש תהיה אמינה.

אני במקומך לוקח את הרכב לבדיקה עצמית ולא בקומפיוטסט.

תתפלאי,את עלולה למצוא הפתעות לא נעימות ואף מכון בדיקה לא יוציא את כל הרכב נקי גם בשנתון הזה בלי לרשום שום דבר על המנוע /הגיר /שלא לדבר על עניין התאונות שלא נאמר עליו דבר כמעט.

חוץ מזה ההנחה במחיר גדולה מידי ויש כאן איזה קאץ'.

היה כאן סיפור שבוע שעבר עם בחור שרצה לקנות מאזדה 3 מבאדג'ט,קיבל הצעה ל-24,000 פחות מהמחירון ובבדיקה התברר,שהוחלפה קורת רוחב עם ברגים או במילים אחרות-השילדה נפגעה ותוקנה.

אם הבדיקה במכון אחר תצא נקייה,שיהיה במזל ובהצלחה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
איריס,טופס הבדיקה הזה שווה כקליפת השום או במילים אחרות שום דבר !

זו בדיקה,שאוויס הזמינה ואל תצפי,שהיא ממש תהיה אמינה.

אני במקומך לוקח את הרכב לבדיקה עצמית ולא בקומפיוטסט.

תתפלאי,את עלולה למצוא הפתעות לא נעימות ואף מכון בדיקה לא יוציא את כל הרכב נקי גם בשנתון הזה בלי לרשום שום דבר על המנוע /הגיר /שלא לדבר על עניין התאונות שלא נאמר עליו דבר כמעט.

חוץ מזה ההנחה במחיר גדולה מידי ויש כאן איזה קאץ'.

היה כאן סיפור שבוע שעבר עם בחור שרצה לקנות מאזדה 3 מבאדג'ט,קיבל הצעה ל-24,000 פחות מהמחירון ובבדיקה התברר,שהוחלפה קורת רוחב עם ברגים או במילים אחרות-השילדה נפגעה ותוקנה.

אם הבדיקה במכון אחר תצא נקייה,שיהיה במזל ובהצלחה.

ברור,

אתה מכיר איזה מכון מומלץ באיזור ת"א אולי?

לא חשבתי לרגע להסתמך רק על זאתי,

אני בודקת גם רכב מפרטי, של חברה שרוצה למכור...

בכל מקרה אני עוד מחכה ממנה לתשובה, אבל אני אבדוק את הרכב ליתר ביטחון,

האמת שמעתי המלצות מחבר על אוויס כי הם עושים הוא עובד בטבע והם בליסינג איתם והוא אמר שאפשר לסמוך עליהם ושהם די אמינים...טוב כל זה לא ממש מעניין צריך בכל מקרה לבדוק שלא יעבדו עלי!!!

המחיר לפי מה שהבנתי כי הם נתקעו עם מלאי גדול של גטס, זה למה, הם חייבים להעיף כי הם קונים מלא רכבים עכשיו אז יש להם איזה מבצע או משו...

אם יש לך מכון מומלץ ואמין אני אשמח להמלצה,

מה דעתך אבל על הגטס בלי קשר? כדאי?

פורסם

אני לא ממש אובייקטיבי כי אני רכשתי פנדה אבל בכל זאת לאיריס: הפיאט פנדה ממש תפור עלייך! בנימה לא שוביניסטית אני יכול לומר שזה רכב מאוד נשי אפילו שגם אני נוהג עליו כי אני בעלים של אחד כזה אבל רוב מי שמחזיק בו הוא משפחה שיש לה את הפנדה כרכב נוסף לאשה או רכב עקרי שבעיקר האשה נוהגת בו. הרכב ממש קטן ויחד עם זאת ממש גדול(באופן יחסי). תנוחת ישיבה מאוד נוחה, מושבים ממש נוחים, אין מה להשוות עם היפניות, כולל האלטו של סוזוקי. תא מטען מפתיע בגודלו ביחס לגודל הרכב וגם אנשים גבוהים(1.85 מ') נוהגים בו בנוחות. צריכת הדלק מגוחחת כולל האחזקה אני משלם כ-3500 ש"ח למקיף+חובה. לשם השוואה באימפרזה 2006 שהיתה לי שלמתי 5000 ש"ח. לאחרונה נסעתי עם הרכב נסיעה משולבת מעמק בית שאן למרכז ובמרכז 3 ימים נסעתי ר"ג-צריפין, כולל פקקים ושימוש במצב נהיגה לא חסכוני בחלק מהמקומות ונסיעה של 120 קמ"ש בכביש 6 והצריכה היתה ליטר ל 16.5ק"מ. בתקציב שלך את בשקט יכולה למצוא פרטית שנתון 2007 גיר רובוטי או מודל 2008 רובוטית מליסינג והשכרה.

מקווה שעזרתי.

פורסם

הפנדה לא נראית לי, אבל תודה על ההצעה

קצת אוטו כוסיות יותר מידי... :)

האמת רציתי לקחת את האוטו לבדיקה, גם כי הוא מצא חן בעיני (הוא גם תכלת אפרפר כזה אהבתי את הצבע)

וגם כי הוא ממש במבצע

וגם... מסקרן אותי אם אוויס מטעה בבדיקות רכבים שלה, כי הבדיקה היא של קומפיוטסט,

בכלל חברות ליסינג,

אם אין קאטצ' אני אקח את אוטו, כי הוא במחיר פצצה לפי מה שהבנתי,

אני לוקחת את הרכב למכון הבדיקה דינמומטר, בשלושה בת"א, הבנתי שהוא נחשב אמין, מי שיודע אחרת שיעדכן...

• תוכן חדש...