Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שהבעלים הקודמים עשה קומבינה במערכת הקירור ברכב מסוג פיג'ו 306 1800 סמ"ק .

הצינור תחתון שיוצא מהראדיטור למטה ואמור להתחבר למנוע מנותק וסתמו אותו ,

בנוסף סתמו את הצינורות של הרדיאטור חימום (את זה אני יכול להבין נזילה פנימית?)

מה הסיבה לסתום את הצינור התחתון ?

הרכב נוסע טוב , מגיע לטמפ' מלאה ויציבה .. מדי פעם מתקרר ..

האם זה בסדר להמשיך ככה ?

ומאיזה סיבה הגיונית בכלל עשו את הקומבינה הזאת ?

תודה.

פורסם

אולי הסבו את המנוע למנוע קרור אויר?עכשיו ברצינות,לא הגיוני מה שאתה אומר.הצינור התחתון מחזיר מים מקוררים מהרדיאטור למנוע,אולי צילום יעזור לנו להבין.

פורסם

תמונה כולל הסבר :

השאלה היא למה הצינור התחתון של הרדיאטור נחתך ונסתם?

אני לא מצליח לראות את הכניסה מהבלוק כנראה שגם אותה סתמו מין הסתם ..

אבל למה ?

014_1_~1.JPG

פורסם

אולי זה אלחוטי ??:-) אתם יודעים זו טכנולוגיה לא חדשה .

אין סיכוי לדבר כזה חבר במצב הזה אין תחלופה של מים במנוע המים עומדים אין להם איך לזרום ממקום שמים זורמים איך אפשר ביחד מנגד להחזיר מים ,דבר מיוחד מה שאתה מספר לנו כאן הייתי ממליץ שתלך למוסכניק שיסתכל הוא ויתן את דעתו בעניין לא חושב שבשביל להתכופף מישהו יבקש ממך כסף אז רוץ למוסך הקרוב לביתך.

פורסם

ניראה לי שיש עוד צינור תחתון בצד שני של הרדיאטור שאתה לא רואה.ואולי הרדיאטור הזה לא מקורי ולכן סגרו את היציאה המיותרת.בדרך כלל הצינור התחתון לא מיתחת לעליון ,תיבדוק טוב בחלק התחתון של הצד שני של הרדיאטור.

פורסם
ניראה לי שיש עוד צינור תחתון בצד שני של הרדיאטור שאתה לא רואה.ואולי הרדיאטור הזה לא מקורי ולכן סגרו את היציאה המיותרת.בדרך כלל הצינור התחתון לא מיתחת לעליון ,תיבדוק טוב בחלק התחתון של הצד שני של הרדיאטור.

אז שלא,אצלי ברדיאטור המקורי הצינור העליון נמצא מעל התחתון וגם ברדיאטורים החליפיים,אך יכול להיות שאצלך הצינור התחתון באמת נמצא בצידו השני ,בדוק וחזור לעדכן.

פורסם
יש שני צינורות לרדיאטור חימום, זה כנראה הצינור של המים החוזרים

שני הצינורות של הרדיאטור הפנימי (חימום) מתחברים לפלנ'ג מים שהוא מחובר לבלוק המנוע אין לו קשר לרדיאטור של קירור המים והוא אינו יושב ליידו כלל מיקומו מעבר לקיר האש בתוך הרכב.

• תוכן חדש...