Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא חוקי. כל שכר שהוא שכר עבודה חייב בהפרשות לתנאים סוציאליים פרט לשעות נוספות, נסיעות ואש"ל.

לא נכון. תפריד בין הפרשה לבט"ל/פנסיה לפי החוק; ובין ביטוח מנהלים, פנסיה מלאה, קרן השתלמות וכו'.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
שי , אם העבודה מעמידה לרשותו רכב אותו הוא משאיר בסיום העבודה - העבודה לא תצטרך לשלם את המיסוי על הרכב?

אם אתה מנהל יומן רכב מלא על כל הנסיעות יש סיכוי טוב מאוד שיכירו בחלק גדול מההוצאות.

בר, פנסיה מחוייבת לפי חוק שמגדיר בדיוק מה היא כוללת וביטוח מנהלים זה שם אחר לפנסיה (אין כפל הפרשות שיהיו פטורות ממס).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עדכון:

הפגישה נערכה בבית קפה קטן סמוך למקום העבודה הנוכחי.

אמרתי לה את כל הדברים והסברתי הכל בשלווה ובנעם בצורה הגיונית והתחלתי שטוב לי ושאני לא רוצה לעזוב ולאחר מכן נמקתי מדוע המצב הפך להיות מעט לא אפשרי כיון שאופי העבודה השתנה לחלוטין.

הבחורה דווקא לא הגיבה בשלילה ולא הרימה גבה אלא הנהנה בראשה ורשמה את הנקודות החשובות.

בקשתי 1700 ש"ח בסופו של דבר כי 2000 ש"ח נראה לי מופרז מדי (שליש מהשכר שלי) ו-1500 נראה לי מעט מדי אז הלכתי איפשהו באמצע.

בכל מקרה, אמרה לי שתדבר עם הלקוח ועם הבוס שלה ותחזיר לי תשובה בימים הקרובים (בתקווה ביום ראשון או שני).

מקווה שהבקשה שלי תאושר. במקרה הכי גרוע - נחפש משהו אחר, לא אמצא? אני טס לארה"ב ככל הנראה לנסות את מזלי (הוצאתי ויזה ל-10 שנים לפני חודשיים). למצוא פה עבודה נורמלית שמתאימה לכישוריך ולדרישות השכר שלך זה דבר כמעט בלתי אפשרי (ואני כבר מחפש שבועיים ועוד לא חזרו אליי כלל).

נקווה לטוב, אעדכן בהמשך.

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...