Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

המצב הוא כזה,הבנתי שפיאט יצאו במבצע על הפונטו EVO החדשה,100% מימון והחלטתי לבדוק,ומצאתי שהמחיר לרכב חדש דווקא לא בשמים ועומד על 95 אלף לגרסא הידנית-(שזה מה שאני מחפש).

כמובן בדקתי והשוותי ובעצם זה רק נדמה לי או שאין הבדל בין הפונטו הרגילה לEVO? שניהן בעלות אותם מנועים ועם אותם נתונים,אולי מבחינת רמת איבזור הרכב שונה,אבל על פניו ועל הנייר נראה כאילו אין הבדל בביצועים.

מספר שאלות לפני שאלך לבקר בסוכנות של פיאט אשדוד:

1.FIAT החדשות,האם שמרו על האמינות? או שישנן בעיות שכבר עדיף רכב יפני מליסינג עליהם?

כי אחד הדברים המאוד קריטיים בשבילי זה אמינות ולראות כמה שפחות מוסך.

2.כמה שנים אחריות בדרך כלל ניתנות ע''י סוכנות פיאט על רכב חדש?

3.הרכב אמור לשמש אותי בתור נהג צעיר בן 18 וסכ''ה עוד שני נוסעים איתי לנסיעות לא ארוכות,בדרך כלל בעיר בלבד (אשדוד) ומקסימום לפעמים בסופ''ש לת''א.

בנוסף,ביום יום הרכב יעשה נסיעה של הלוך וחזור מאשדוד לחדרה (לא קריטי או רחוק אבל עדיף לציין).

4.האם הפיאט בראבו תהיה עדיפה על הפונטו ושווה תוספת של כ20 אלף ש''ח?

5.מה הן רמות האבזור הקיימות או שאין כאלה בפיאט? כי באתר של פיאט ישראל לא הצלחתי למצוא אפשרות להשוות בין רמות אבזור.

תודה מראש ומתנצל על החפירה =)

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

המלצה שלי:

ביגלל או יותר נכון ביזכות האופנה של העדר הישראילי ויחס שלו כלפי מכוניות ביכלל וכלפי פיאט ביפרט אני ממליץ לך לנצל זאת וללכת לירכוש גרנדה פונטו שנת 2008 בכ60 אלף שקל (ידני לא אמור לעלות יותר)

זה חיסכון של מעל ל35 אלף שקל שלא ניראה לי שבגירסה ידנית לרכב של 2008 יהיו הוצאות תיקונים שמיתקרבות למחצית מהסכום הנ"ל.

אני קניתי את הגרנדה שלי שנת 2007(טסט לסוף דצמבר :-) ) ב63 אלף שקל לגירסה הרובוטית לדגם אקטיב פלוס עם 22 אלף ק"מ!!! זה כמו רכב חדש , קניתי מטרייד מוביל סניף ראשל"צ כי הם הטרייד אין של היבואן הרשמי ומגיעים לשם הרבה גרנדות ממש שמורות עם קילומטרז מאוד נמוך ויש לך אפשרויות מימון טובות יחסית ואחריות לחצי שנה.

והגירסה הידנית ממש במחירי שחיטה!

תנסה בכל מיקרה לגשת וליראות אם יש משהו ואם במחשב מצויין שעתיד להגיעה מכונית שמורה יותר .

אין הרבה הבדל בין הגרנדה לאיבו שיצדיק את ההפרש העצום ביניהם.

בכל מיקרה תמיד ליבדוק את הרכב ב7 עיניים ולעשות את הבדיקות כמו בכל מקום אחר!

בהצלחה!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אז זהו שאני מדבר על רכב חדש מהניילון,_ואגב המחירים ממש זהים, ואין הפרשים עצומים כלל,_1000 ש''ח לפה ולשם. זה היה נראה לי תמוה מאוד אבל באמת ככה הדבר.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אתה מתבלבל (ובצדק) מהשיווק של פיאט בארץ. הפונטו איבו החדשה הביאה איתה את דגם Multiair - מנוע חזק וחסכוני יותר מהגרסה הישנה. המחיר הוא 110,000 (אולי יתנו לך הנחה באולם התצוגה). כל שאר הדגמים קיבלו רק מתיחת פנים ואין הבדל ביניהם לרכבים משנים קודמות.

לצרכים שלך הייתי ממליץ לחפש רכב קטן יותר - פג'ו 107 ידנית (אל תתקרב לאוטומטית) או טויוטה יאריס ידנית (שוב, אל תתקרב לאוטומטית).

אם אתה כן צריך את הגודל, באותו מחיר של פיאט מולטיאייר, כדאי לך לשקול פולקסווגן פולו 1.2TSI (אוטומטית).

קח את כל הרכבים לנסיעת מבחן, אם יהיו לך ספקות אח"כ לגבי הבחירה תחזור לפורום להתייעץ.

• תוכן חדש...