Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי פנסים ופגושים היו מפורקים. גג ודלתות משופשפים...

שמשות טרם פורקו וכמובן הריקבון מתחת לשמשה קדמית טרם טופל

VV1.JPG

VV2.JPG

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוסי תודה רבה,

אגב, אם הוא שפשף את הכנף הקדמית, האם זה תקין שרואים שם שאריות של צבע כחול (כנראה הכנף פורקה מרכב כחול והורכבה על שלי)? כלומר, האם לא אמורים לשפשף את כל הצבע?

אם יהיה לי זמן מחר (צריך קודם להחליף את המאוורר של הגולף) - אקפוץ אליו.

ובכל אופן אקפוץ אליו גם ביום שני, כדי לראות שעשה טלאים כמו שצריך, ולאשר לו להמשיך לשלב הבא בעבודה.

שבת שלום

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

חבל שאתה לא מפרק את המנועלים ואת ידית פתיחת דלתות

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

צודק. נראה שהפחח לא מתכוון לעשות את זה (בצדק מבחינתו, זה לא היה חלק מהסיכום) ולא חשבתי על זה בעצמי.

אני מתכוון להיות אצלו ביום שני, ואם יהיה לי זמן אפרק את זה בעצמי...

פורסם
זה ממש קל. שני ברגים מתוך הדלת - ויש שם זרוע שהולכת למנעול. עכשיו החלפתי.

אם אני זוכר נכון הפירוק לא מסובך, אבל צריך לפרק את הדיפון הפנימי (נכון?), מה שאף פעם לא משפר את מצבו ואת מצב הניטים שעדיין קיימים...

ואם אני כבר בנושא הזה: איפה אני קונה בת"א יפו ניטים לחיבור דיפון הדלתות וניטים לחיבור פסי הניקול החיצוניים?

פורסם

נכון - צריך. בעדינות אפשר לשמור לא להרוס. רוב הדיפון תפוס עם הברגים של הידית ושל מדף המסמכים. את הידית מפרקים ע"י פתיחת הברגים שלה וסיבוב שלה 90 מעלות ואז היא נשלפת. שווה בהזדמנות למרוח קצת גריז על מנגנוני החלון, לפתוח מגעים של החלונות חשמל , לנקות ולהחזיר.

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם

שלום חברים,

הייתי היום אצל בוחבוח הפחח, ופירקתי את כל הידיות והמנעולים.

לגבי עבודת הפחחות עצמה, לא היתה התקדמות ממשית מאז שיוסי צילם את התמונות לפני כשבוע. אבל אין לחץ מצידי - שיתקדם בקצב שלו (כל עוד זה לא מוגזם כמובן...). מצ"ב תמונות.

ודבר מעניין - הפגוש בוולוו בנוי משני חלקים עיקריים: פס מתכת פנימי וציפוי פלסטיק חיצוני. הפגושים פורקו והיו מונחים על הרצפה. בעוד שחלק הפלסטיק היה שלם יחסית, פס המתכת של הפגוש הקדמי היה שבור. לדברי הפחח, כך פורק מהרכב, ואני מאמין לו. אני אפילו לא ידעתי את זה, כי החלק הזה מכוסה בפלסטיק. לא נורא, החלק הזה תקין אצל "תורמת האיברים", כך שיש מאיפה לפרק. מצורפות תמונה של הפגוש שפורק (סקרנות: איזו מתכת זו?).

כדי לפרק את הידיות והמנעולים היה עלי לפרק את הריפוד הפנימי של הדלתות, דבר שתמיד גורם לנזק ובמיוחד בדגמים ישנים. התייעצות בנושא ותמונות למטה...

P1010070.jpg

P1010071.jpg

P1010072.jpg

P1010073.jpg

P1010069.jpg

פורסם

התייעצות לגבי הדיפון הפנימי של הדלתות:

כמו שתראו בתמונות המצב לא כ"כ גרוע, אבל גם לא מזהיר.

יש לי 2 שאלות:

1. האם מישהו יודע היכן משיגים את הניטים שמחברים את הדיפון לפח של הדלת? בדקתי בחלפיות באזור שונצינו, וגם במוסך חיבה ואין. הצעד הבא הוא לבדוק אצל המוסך המרכזי. אבל אם מישהו יודע איפה יש או האם ניטים של רכב אחר תואמים - אשמח לדעת.
  2. חלק מהחורים שבהם יושבים הניטים התבלו / נקרעו (הדיפון עשוי מקרטון דחוס) ולא מסוגלים לתפוס את הניט. האם מישהו התנסה פעם בשיפוץ חורים כאלה? אשמח לקבל טיפים.

תודה וערב מצויין

P1010062.jpg

P1010064.jpg

P1010066.jpg

פורסם

הניטים האלו אוניברסלים בכל רכב, תוכל למצוא אותם בפרוקיות של רכבים חדישים אבל עדיף למצוא חדשים וזה לא בעיה,

יש מקומות שמתעסקים רק עם דברים כאלו גם בכל מוסך מורשה.

לגבי תיקון של החורים, אין צורך, תוכל פשוט להכניס את הניטים החדשים בצורה יפה ולמרוח על החור דבק אפוקסי שיחזיק את הקליפס ויחזק את הדיפון.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

הניטים לא אוניברסליים (מניסיון עם הקורטינה), אבל הדבק האפוקסי - קיבלתי!

פורסם

העץ די רקוב למטה, כך לוח עץ כזה ששמים מאחורי ארונות, ותחתוך לפי מה שיש לך. כמובן תדביק גם ניילון למנוע חדירת לחות.

משכנתא זה קל

פורסם

עץ של מאחורי ארונות זה רעיון גרוע שבגרועים כי הוא מתנפח במגע עם מים וגם אם תשים ניילון יהיה שם מים, מעבר לזה כל מכה קטנה אתה מפוצץ אותו.

רוצה לעשות עבודה כמו שצריך, ישנם 2 אפשרויות,אפשרות 2 סוגרת את העניין לצמיתות(כמו אצלי ברכב):

אפשרות 1 : תלך לנגריה ותקנה כמה פלטות של דיקט עם פורמייקה לבנה לפחות מצד 1, תחתוך לפי המידה שכבר יש לך לפי הדיפונים הישנים ותשים אותה על הצד החיצוני של הרכב, כמובן לפני זה תקנה ריפוד עמיד ותרפד מהצד הפנימי- אתה יכול לקרא לזה ריפוי בעיסוק.

אפשרות 2 : זה בעצם אפשרות אחת פלוס + האפשרות המושקעת: תרפד את הדלת עצמה מבפנים(עכשיו זו ההזדמנות שלך כי כל הרכב מפורק) בדינמייט אקסטרים או בחומר דומה, אתה תרוויח שקט בנסיעה ואטימות מוחלטת נגד חלודות,רעשים,הדלת תהיה מאסיבית יותר , וכל מערכת שתתקין תישמע לך אחרת ממה שאתה רגיל, אתה תסגור חלון בנסיעה ותשמע כל לחישה בתוך הרכב(כן,זה עד כדיי כך...).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...