Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעלק על השרשור:

האם המאבטח הוא גם סוג של חובש בטייולים האלה (זכור לי שכן), האם מספיק קורס מערים או שכחובש יש לי העדפה?

אני כרגע מוסמך רובאי 07 ואחרי קורס חובשים.

האם יהיה איזה שיהי העדפה לי מאשר איזה ג'ובניק מהקריה ?

פורסם

עם 07 בישביל מה לך לעבוד ולהרוויח 250 שקל ל24 שעות ''עבודה'' ??

בכל אבטחה ''נורמאלית'' תרוויח את הסכום הזה למשמרת של 8 שעות כמו שכתבו לך (עם החזרי נסיעות, הפרשות וגם ברובם מועדפת - או לפחות מענק הדומה למועדפת אחרי פרק זמן מסויים הדומה ל150 ימי עבודה)

בכל אופן, אתה תתקבל ללא בעיה, כי הם מקבלים גם רובאי 00.

שהשתחררתי שלחו לי בדואר מהקרן של החיילים המשוחררים מכתב שמציע לי עבודה בתחום, אפילו לא המשכתי לקרוא אותו. (ממשיכים לשלוח עד היום)

מצד שני, זאת עבודה דינמית ודיי עיניינית ומעניינת, במיוחד מעבירה זמן בצורה טובה - מניסיון של חבר, אין עבודה כל השבוע ואפשר להגדיר את זה כחצי משרה.

פורסם

אתה מזכיר לי את אחת התקופות הכי מהנות בחיים שלי.

לפני כעשור עבדתי בזה וזה היה תענוג. השכר הוא בערך 200 ש"ח לטיול של יום, ו-250 על כל יום טיול שכולל לינה.

אם אתה אוהב לטייל - זאת העבודה בשבילך.

אני עשיתי את זה במשך שנה (וגם יצא לי ללוות קבוצות נוער מחו"ל) וזה היה תענוג. אין הוצאות בכלל במהלך הטיול מן הסתם.

בלילה כל שני מאבטחים / חובשים / מע"רים מקבלים חדר (ויש גם בנות שעובדות בעסק הזה, ככה שזה סידור לא רע).

אם אתה לא מלווה חטיבות ביניים, אז הילדים ביסודי הם תענוג, והתיכוניסטים סבבה לגמרי ואיכשהו יוצא שכולם רק מפנקים אותך, מאביסים אותך, ומוכנים לסחוב בשבילך את התיק (לא הנשק).

בתקופתי הנשק היה קרבין מעפאן שחייב מטווח אחת לחצי שנה. וזהו. אין דרישות חוץ מזמינות.

בלילה מעולם לא שמרנו, ואם ביקשו מאיתנו לשמור (יש אבטחה של האכסניות) אז טלפון אחד לחברת אבטחה הוריד אותם מהגב שלנו.

אני עבדתי עם "מעוז" ועם "קו-האופק". לא יודע אם הם קיימים עדיין.

פאפא - בליווי טיולים אתה לא מרגיש שאתה עובד.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

טוב אז הייתי היום בראיון.

דיבר על שני סוגי שכר:

1. טיול יומי: 23.5 ש"ח לשעה

2. טיול רב-יומי: 260 ש"ח ליום

לא מקבלים תוספת על הלילה. ובדרך כלל הרב-יומיים הם 10 ימים. שזה המון זמן לטעמי. מה גם שאמרתי לו שבימי שלישי בערב אני לא יכול לעבוד (קורס סקיפרים) וזה לא כל כך התאים לו.

ההכשרה היא 8 ימים- 4 ימי מטווחים ועוד 4 ימים קורס מע"רים, והיא עולה 2100 ש"ח. בהתחלה על חשבוני, והם מחזירים לי כ300 ש"ח בחודש (משמע אני "מחוייב" לעבוד שם 7 חודשים לפחות).

בקיצור לא נראה לי להיט. נפרדנו כידידים.

השאלה אם זה בכל מקום ככה או שנפלתי על מקום לא משהו?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

דרך אגב הקרבין יצא משימוש כבר.

הטיולים עכשיו הם עם עוזי, אם מישהו צריך עבודה בזה באזור ירושלים אני יכול לארגן לו משהו.

פורסם

דווקא איפה שהתראיינתי דיברו על קרבין...

אני צריך המלצות על חברות באיזור הוד השרון/רעננה/כפר סבא/פתח תקווה שמתעסקות בזה... יש למישהו משהו כזה?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תוכן חדש...