Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב מאד לעבור לשלב התמונה דיי מהר, כי ודאי חלק פה מכירים את המצב בו מדברים רבות עם בן אדם, ואם זה גם שיחה קולית בטלפון אז בכלל... ואז מתחילים לדמיין את המראה של בן זוגנו לשיחה. וכשניפגשים... זה יכול להיות הלם טוטאלי. לטובה או לרעה.

לי זה קרה פעם אחת לכיוון הממש ממש רע.

לטובתך האישית, דלג על התמונה, בקש שיפתחו מצלמה ושיכתבו את השם שלך על דף, אחרת בתמונות יש סיכוי שתקבל דוגמנית ובמציאות עקומה, ובמצלמה יש סיכוי שיראו לך סרט של אחת פצצה וכדי לוודא שזאת אכן היא בקש ממנה לרשום את השם שלך על דף.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו בקטע שעשו בארץ נהדרת שהיא ראתה דוגמן והגיע לי הכפיל של גברי לוי :)

אבל אני מסכים עם יוסי ,יש לבנות באתרי הכרויות תסמונת "הילדה בחנות הסוכריות" מרוב זה שהן מקבלים מיליון פניות

הן מבולבלות ולא יודעות במי לבחור.

פורסם

3 נגמרו בדייטים (היה טוב)

זה אחד מהם ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1532107&postcount=16

איך בסוף התגברת על מה שרשמת בסעיף 4 ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לטובתך האישית, דלג על התמונה, בקש שיפתחו מצלמה ושיכתבו את השם שלך על דף, אחרת בתמונות יש סיכוי שתקבל דוגמנית ובמציאות עקומה, ובמצלמה יש סיכוי שיראו לך סרט של אחת פצצה וכדי לוודא שזאת אכן היא בקש ממנה לרשום את השם שלך על דף.

דיי נכון !

ומזכיר לי שגם את זה עשיתי פעם.

בשנים קדומות יותר, כשהייתי פחות רציני והייתה אחת לא מהארץ אלא ממקדוניה. ניראית חבל"Z :inlove:.

פשוט לא היה נראה אמיתי, או יותר נכון, טוב מכדי להיות אמיתי.

והיה לנו משהו גדול במשותף, שנינו אהבנו את המין הנשי:?.

ככה זה.:hihi:

פורסם
הן מבולבלות ולא יודעות במי לבחור.
ממתי נותנים לבחורה לבחור???

בארץ יש 3 מיליון נשים.

לפחות 300,000 הם בגיל המתאים לך

100,000 מתוכן גרות באזור שלך (שזה לא רלוונטי בגלל האינרנט)

10,000 מהן פנויות וישמחו לפגוש גבר נורמלי.

אתה צריך לבחור, לא היא.

התחלת עם 200 מהן? נשארו לך 9,800. תתפנק :)

פורסם

כן אבל זה דו כיווני תרשום מה שרשמת רק במקום בחורות בחורים

הן יוצאות עם כמה בחורים בו זמנית ולא סגורות על עצמן

חוץ מזה שאני לא נמצא באתרי הכרויות ,הייתי תקופה קצרה והספיק לי:)

פורסם

לא, זה לא דו כווני.

כמו שאני לא אביא לבחורה לבחור את טלוויזיה שלי, כמו שאני לא אתן לה לבחור את האוטו שלי, אני אתן לה אולי לבחור את השיר שיתנגן בתוכו, בתנאי שהוא ימצא חן בעיני כמובן, ככה אני לא אתן לה לבחור בי.

אני אוהב את המכנסיים שלי ואני לא מתכוון לוותר עליהם בשביל לובשת שמלות :-D

פורסם

טוב אני רואה שאתה רוצה פה ויכוח:

האם אתה מסכים איתי שיתכן מצב שבו בחורה ראתה את כרטיסך באתר ולא תרצה לצאת איתך? למרות שאתה כן רוצה?

אני מניח שאתה לא בא לבחורות עם החליפה של האיומים.

נ.ב אני לא מדבר על המצב בזוגיות אני מדבר על לפני זה .

ברור שבזוגיות אני לא אתן לבחורה שתשלוט עליי ,סמוך עליי.

פורסם
האם אתה מסכים איתי שיתכן מצב שבו בחורה ראתה את כרטיסך באתר ולא תרצה לצאת איתך? למרות שאתה כן רוצה?
מסכים איתך לגמרי!

אתה יודע מה זה אומר? שאתה צריך לכתוב את הכרטיס שלך ככה שכל בחורה תראה אותו ותרצה לצאת איתך .

אגב זה שהתמונה שלה יפה והפרופיל נראה סבבה לגמרי ואפילו העובדה ששלחתי לה הודעה - לא אומר שאני רוצה לצאת איתה, מי יודע? ואולי יש לה אופי של פרחה מפגרת?? לא רוצה לבזבז את הזמן שלי על כאלו.

תאמין לי, אני סומך עליך, אבל הבחורה לא יודעת את זה אם אתה בא אליה בגישה של "מאמי אני אעשה הכל רק תעני לי"

זה הרושם שאתה יוצר אצלה ואף אחת לא באמת אוהבת את זה.

פורסם

תאמין לי שאני לא בא בגישה כזאת( אני בכלל מעדיף להתחיל עם בנות בחיים האמיתיים ולכן אני לא באתר)

אני ילד גדול ידוע שבנות מריחות חוסר בטחון אצל גברים כמו שכרישם מריחים דם,לכן צריך מההתחלה להראות את הבטחון העצמי

ואם הם רואות מישהו חסר ביטחון ישר הן בורחות.

אני סיימתי לילה טוב .

פורסם

דעתי

נו אז..

אני מכיר בן אדם שהכיר מישהי באתר הכרויות (לא זוכר את שם האתר ) והוא מתחתן איתה בסביבות ספטמבר הקרוב.

ואיפה ימי מקושרים העליזים(לפני שהפייסבוק "הכחיד"את האתר הזה) עוד לפני שהתחלתי ללמוד שהייתי יוצא עם מלא בחורות שהכרתי שמה.

להכיר בחורות דרך האינטרנט לעומת להכיר פנים מול פנים בכל דרך יש לך יתרונות וחסרונות ,אבל תמיד טוב ללמוד כמה שיטות או גישות שיעזרו לך להצליח וזה לא בושה לדעתי.כי ביננו אף אחד לא נולד דון ג'ואן.

אני לא יפרט כי פעם אחרונה שדברנו על זה פה בפורום היה דיון מלא טינופת וגועל.

יוגב

פורסם

חשוב מאד לעבור לשלב התמונה דיי מהר, כי ודאי חלק פה מכירים את המצב בו מדברים רבות עם בן אדם, ואם זה גם שיחה קולית בטלפון אז בכלל... ואז מתחילים לדמיין את המראה של בן זוגנו לשיחה. וכשניפגשים... זה יכול להיות הלם טוטאלי. לטובה או לרעה.

BcbZ0v8Mpvk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

טברור שבזוגיות אני לא אתן לבחורה שתשלוט עליי ,סמוך עליי.

עכשיו אני ישן רגוע...:wink:

כמו שאמר לי פעם מאלף כלבים: "אתה חושב שאתה מאלף את הכלב, בסוף הוא זה שמאלף אותך".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
באתרים האלו זה לא עובד ככה.

התחרות היא עצומה והבחורות מחפשות שישקיעו.

זו אחת הסיבות לכך שחלק ניכר מהרשומות בכל אתרי ההיכרויות האלה זה בחורות מהסוג שפנים מול פנים לא היית מתחיל איתה,מכמה סיבות:

1.היא אנטיפטית.

2.היא כל כך בררנית שבא לך לתת לה סטירה שתעורר אותה ותגרום לה להפנים שהיא לא כזו מציאה בעצמה.

3.בעקבות סעיף 2 היא הגיע בשעה טובה לגיל 32 והברייטלינג הביולוגי שלה מאכיל אותה סרטים.

4.היא נראית לא משהו.

5.היא בחורה דתיה קצת "משוחררת".

6.היא דתיה שגרה בחו"ל וזו הדרך שלה לחפש "רווק ישראלי כשר".

יכול להיות מאוד שזו דעתי האישית,אבל זה מתוך התרשמות שיש לי על כמה בנות\נשים שהכרתי והיו רשומות לכל מיני אתרי היכרויות.

בוא נתחיל מעובדות :

1. אין בחורה שלא רוצה להכיר את הגבר האחת והיחיד שלה-תתפלא,יש כאלה,ואפילו לא מעט.

2. אם בחורה נרשמת לאתר הכרויות זה אומר שהיא רוצה להכיר מישהו-נו,אז ?...

3. שום בחורה לא מחפשת גבר שישקיע בה, לפחות על ההתחלה - אם אתה בא אליה בגישה של מאמי אני אגיד לך הכל ואעשה למענך כל מה שאת רוצה על מנת שתעני לי - אז אתה משדר נואשות והן מריחות את זה חזק- אתה מערבב בין זה שהן מריחות גברים נואשים\רכרוכיים לבין זה שהן כן אוהבות שמשקיעים בהן,תתפלא,הן אוהבות את זה,ואם זה מגיע בהתחלה מה טוב.

.

לא, זה לא דו כווני.

כמו שאני לא אביא לבחורה לבחור את טלוויזיה שלי, כמו שאני לא אתן לה לבחור את האוטו שלי, אני אתן לה אולי לבחור את השיר שיתנגן בתוכו, בתנאי שהוא ימצא חן בעיני כמובן, ככה אני לא אתן לה לבחור בי.

אחצ'לי,

סנו מייצרים בדיוק את מה שאתה מחפש:

סמרטוטים.

אני ממליץ לך בחום "למתן" את הצורת מחשבה שלך אחרת אתה תיהיה בבעייה ידידי.

נכון,חלק ניכר מהנשים בהחלט רוצות שיהיה להן גבר שהוא לא רכרוכי,שיודע להיות אסרטיבי ולהקרין ביטחון,אבל במקביל גם רוב הנשים לא יסכימו להיות במערכת זוגית שבה אין להן זכות קביעה\החלטה לגבי שום דבר שנוגע לכם כזוג.

נראה לי שבת זוג כל כך "כנועה" אפשר למצוא רק בדנג'ן...

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא, זה לא דו כווני.

נכון,חלק ניכר מהנשים בהחלט רוצות שיהיה להן גבר שהוא לא רכרוכי,שיודע להיות אסרטיבי ולהקרין ביטחון,אבל במקביל גם רוב הנשים לא יסכימו להיות במערכת זוגית שבה אין להן זכות קביעה\החלטה לגבי שום דבר שנוגע לכם כזוג.

נראה לי שבת זוג כל כך "כנועה" אפשר למצוא רק בדנג'ן...

:lol:

אתה כותב על נשים. הוא כותב על בחורות.

זה ההבדל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...