Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה החדשה שהתפתחה לה ברכב זוהי בעיה באורות הרכב. כאשר אורות הדרך או אורות החנייה לא עובדים כול האיתותים, אורות ברקס ואורות רוורס עובדים תקין.

אבל אם אני מפעיל את אורות הדרך, ומכניס הילוך אחורי למשל, האור הלבן נדלק רק בפנס הימני אחורי, אך בפנס השמאלי אחורי נדלק האור הלבן ממש חלש, האור האדום האומר שאורות הדרך דלוקים גם הוא נהיה חלש ויחד עם זה נדלק איתות אחורי ואיתות צד גם הם באור חלש מאוד.

אותו דבר קורה גם אם אני לוחץ על הברקס בזמן שאורות הדרך דלוקים. הפנס האחורי הימני עובד תקין כמו הפנס ברקס האמצעי ורק הפנס השמאלי מדליק את האיתות אחורי, איתות צד וגם את האור האדום של הברקס שלושתם באור מאוד חלש.

מקווה שהייתי מספיק ברור לגבי התקלה. :-(

מה שניסיתי לעשות עד כה זה לפרק את הפנס האחורי, להחליף את כל הנוריות (בחשד שיש קצר באחת הנוריות) ולרסס את כל הלוח שם בספריי מגעים כולל גם את החיבור של הצמא. זה כמובן לא עזר.

יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? מה עלי לבדוק או לעשות?

תודה מראש :wink:

פורסם

הייתה לי בעיה דומה ברכב הקודם שלי, פיז'ו 206. הלכתי לחשמלאי ואם אני לא טועה הוא החליף את בתי המנורות או משהו בסגנון, הוא אמר שכבר אין מגע בין הנורה לבית המנורה (חלודה אולי? לא זוכר בדיוק) ולכן זה קורה. בכל מקרה, לאחר מכן הבעיה נפתרה...

פורסם

בתי המנורות תקינות, אותם בדיוק ניקיתי.

רפי איך אני יכול לזהות איזה מהכבלים הוא הארקה? והאם זה מספיק לחשות אותו מעט ובעזרת בורג להבריג אותו לשלדה? כדי ליצור הארקה חדשה?

תודה מראש :-)

פורסם

אתה מתאר כאן בעיה מאוד נפוצה של מערכת החשמל בפיג'ו 306.

כיצד בדקת שבתי המנורות תקינים?

אני דאגתי להחליף את בתי המנורה והכל פעל כשורה, אורות הדרך חניה ואיתותים חזרו לפעול כשורה.

במשך השנים בתי המנורה בדגמים הללו מפתחים קורוזיה ונוצרים נתקים וקצרים.

תנסה להחליף את כל הפלטה שעליה יושבות המנורות ולדעתי הבעיה תפתר.

באיזה שנתון רכב מדובר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ברוב הקרים, המגע הלקוי של הארקת הפנס הוא בחיבור אל הפנס עצמו.

איני מכיר את מכוניות פז'ו ולכן לא אוכל להגיד לך בדיוק איזה חוט הוא הארקה.

בברכה - רפי לין

פורסם

מדובר בפיג'ו 306 XR שנת 95.

ניקיתי את ביתי מנורות באופן יסודי תוך שימוש בספריי מגעים. אין אפילו טיפה של חלודה או קורוזיה.וגם אם האורות הדרך לא פועלים הכול עובד כשורה.

מישהו יודע איזה כבל הוא הארקה?

תודה מראש

פורסם

מניסיוני עם פיג'ו, אכן הארקה לא תקינה, חפש את כבל ההארקה ותחבר חוט ישר לשלדה בד"כ יפתור את הבעיה.

פורסם

אוקיי תודה.

מישהו יודע איזה מהכבלים הוא הארקה? או איך אני יכול לגלות איזה כבל הארקה?

פורסם

עדכון:

פירקתי אתמול את שני הפנסים האחוריים, פירקתי את כל הנוריות, שייפתי את הכול עם נייר זכוכית וניקיתי עם ספריי מגעים, החזרתי רק שלושה נוריות כל צד (נורית ברקס/אורות דרך, נורית איתות ונורית רוורס), והכל חזר לעבוד כשורה.

כל האיתותים והנורות עובדות תקין עכשיו לא משנה על מה לוחצים או מה מפעילים.

יש עוד שני בתי מנורות שעכשיו ריקים, אחד אני יודע שהם אורות ערפל, הכי פנימיים, ויש עוד אחד בשורה עליונה באמצע ליד אורות ברקס, מישהו יודע מה הם?

שוב תודה על העזרה :wink:

פורסם

הנורה שאתה מדבר עליה היא גם של אורות דרך ובהספק של 5 וואט (דולקת יחד עם הנורה השנייה של אורות דרך/ברקס).

• תוכן חדש...