Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיזל ידני עד 70 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,מבקש עזרה בבחירת רכב מנוע טורבו-דיזל התקציב הוא עד 70K גיר ידני, הרכב צריך להיות קטוגרית מיני עד משפחתי משנים גבוהות ככל האפשר.

מה דעתכם על אופל קורסה מנוע 1700? מי שמכיר..

פולו 16V - רק אם אתה מתאים לה...

(מודה - נגנב מאלפא..)

http://www.pbase.com/itays

פורסם

נסה למצוא סיטרואן קסארה ממודל מתקדם ככל האפשר,עדיף הHDI האופצייה הטובה ביותר בסגמנט הזה.אגב,לקורסה דיזל יש מנוע 1.5 של איסוזו.הסיטרואן היא הנוחה מכולן,בעלת היתנהגות כביש הטובה ביותר וגם ביצועיה לא רעים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רנו מגאן אף היא אופציה לא רעה כמו גם ה-306 דיזל.

אם רוצים מכונית יותר מרווחת שווה לשקול אוקטביה.

מהדיזלים של אופל הייתי נמנע.

סיטרואן סקסו דיזל אפשר להשיג 2002 ולקבל הרבה עודף...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
רנו מגאן אף היא אופציה לא רעה כמו גם ה-306 דיזל.

אם רוצים מכונית יותר מרווחת שווה לשקול אוקטביה.

מהדיזלים של אופל הייתי נמנע.

סיטרואן סקסו דיזל אפשר להשיג 2002 ולקבל הרבה עודף...

אני דווקא לא הייתי רושם להמנע מהדיזלים של אופל מכיוון שהמנועים עצמם טובים מאוד אבל הרכב עצמו לא שיא האמינות ועל השירות והמקצועיות של UMI לא צריך להוסיף מילים ...

סקסו דיזל גם אופציה טובה, יהיה מאוד קשה למצוא אחת פרטית, לרוב הן נמכרות מחברות או במכרזים. אני דווקא ממליץ לך לבדוק אחת מחברה מכיוון שלפחות תהיה לך אופציה לקחת אתה רכב לבדיקה ולא לקנות "חתול בשק" ...

אם צריך יותר גודל אז אני ממליץ על הקסארה או על האוקטביה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לדעתי רד מהטורבו. בתקציב הזה תצטרך לקחת רכב בן חמש ומעלה עם 150 אלף ק"מ לפחות. אתה יכול למצוא פולו SDI 2001 בפחות מ-65 אלף, כמו שאני מצאתי בשבוע שעבר. הרכב מצוין, שקט יחסית, ונוסע כמעט על אוויר. לשם הדגמה, נסעתי איתו מפארן (שעה מאילת) לת"א, הרצליה, שפיים, הרצליה, ת"א, אלונים, טבעון וחזרה לאלונים, מרחק של 450 ק"מ שחלקו בתוך העיר, והרכב לגם רק חמישית מיכל (9 ליטר). זה יוצא דופן בכל קנה מידה: ליטר לחמישים ק"מ וזאת אינה טעות!

אם חשוב לך לעלות את העליות של ים המלח או פרויד בחיפה ב-110 קמ"ש, לך על הטורבו. אחרת, אני בספק אם תרגיש איזשהו חסך בכח. בתוך העיר הוא נוסע כמו רכב בנזין עם מנוע קטן, פונטו, למשל. מחוץ לעיר, היא משייטת בקלילות בלי לקרוע את עור התוף. היא מגיעה ל-3000 סל"ד ב-125 קמ"ש, וכמובן שאפשר לנוע צפונה מזה (אם כי אינו מומלץ). בנסיעה שגרתית ב-120-110 קמ"ש הרכב משייט בנינוחות רבה.

בחצי השנה האחרונה צברתי נסיון רב בבחינת מכוניות מהדגם הנ"ל (לצערי, ארצנו מלאה בסוחרים וחפארים למינהם), כך שאם תחליט כי זו הבחירה שלך אשמח לספק לך את כל המידע שצברתי.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

50 ק"מ לליטר??? תמוהה ביותר! 1\16-18 נשמע יותר סביר למנוע SDI

מוטב שתבדוק בצורה נכונה, מחדש את צריכת הדלק.

:?:?

http://www.whatcar.com/ מבחני מכוניות חדשות וישנות. רוב הדגמים מופיעים.
פורסם
לדעתי רד מהטורבו. בתקציב הזה תצטרך לקחת רכב בן חמש ומעלה עם 150 אלף ק"מ לפחות. אתה יכול למצוא פולו SDI 2001 בפחות מ-65 אלף, כמו שאני מצאתי בשבוע שעבר. הרכב מצוין, שקט יחסית, ונוסע כמעט על אוויר. לשם הדגמה, נסעתי איתו מפארן (שעה מאילת) לת"א, הרצליה, שפיים, הרצליה, ת"א, אלונים, טבעון וחזרה לאלונים, מרחק של 450 ק"מ שחלקו בתוך העיר, והרכב לגם רק חמישית מיכל (9 ליטר). זה יוצא דופן בכל קנה מידה: ליטר לחמישים ק"מ וזאת אינה טעות!

אם חשוב לך לעלות את העליות של ים המלח או פרויד בחיפה ב-110 קמ"ש, לך על הטורבו. אחרת, אני בספק אם תרגיש איזשהו חסך בכח. בתוך העיר הוא נוסע כמו רכב בנזין עם מנוע קטן, פונטו, למשל. מחוץ לעיר, היא משייטת בקלילות בלי לקרוע את עור התוף. היא מגיעה ל-3000 סל"ד ב-125 קמ"ש, וכמובן שאפשר לנוע צפונה מזה (אם כי אינו מומלץ). בנסיעה שגרתית ב-120-110 קמ"ש הרכב משייט בנינוחות רבה.

בחצי השנה האחרונה צברתי נסיון רב בבחינת מכוניות מהדגם הנ"ל (לצערי, ארצנו מלאה בסוחרים וחפארים למינהם), כך שאם תחליט כי זו הבחירה שלך אשמח לספק לך את כל המידע שצברתי.

אם הרכב שלך עושה ליטר ל-50 ק"מ אני קונה אותו ממך פי 10 מהמחיר הנוכחי שקנית אותו+ אני קונה לך רכב חדש במקום.. סבבה?

צא מהסרט, תתעורר, פולקסווגן לופו שאינה נמכרת בארץ עושה ליטר ל-33 ק"מ ובזמנו היא הייתה אלופה בחיסכון.

מאז אני חושב שאופל הוציאו מוכנית מדהימה ביופיה שעושה גם צריכה דומה, 35 ק"מ לליטר.

אבל חוץ מזה, או שאתה לא יודע לחשב, או שהמד דלק שלך דפוק, או כל סיבה אחרת שתרצה שתוכיח שהרכב שלך לא אוכל 8 ליטר בנסיעה לאילת ממרכז הארץ

פורסם

לבחור שחולם על 50 ק"מ לליטר ..

אני חושב שסקסו דיזל .. אחת המכוניות ה"יותר" חסכוניות שקיימות .. אוכלת לי 1:23 בנסיעה לאילת (1000 ק"מ לטנק של 42 ליטר)

אז תסלח לי אם אני אפקפק בך מעט ;)

פורסם

דן, תתפלא להיווכח שב4/5 המיכל שנשארו היא תעשה לא יותר מ450~ ק"מ.

ככה זה מחוג הדלק בפולו.

פורסם
לבחור שחולם על 50 ק"מ לליטר ..

אני חושב שסקסו דיזל .. אחת המכוניות ה"יותר" חסכוניות שקיימות .. אוכלת לי 1:23 בנסיעה לאילת (1000 ק"מ לטנק של 42 ליטר)

אז תסלח לי אם אני אפקפק בך מעט ;)

פה אתה טועה.

גולף SDI שהייתה לי אכלה 1:25 בנסיעה בינעירונית. טנק של 55 ליטר היא הייתה עושה כ-1050 ק"מ עד שנורת הדלק היתה נדלקת.

הטולדו TDI שיש לי עכשיו שותה בערך 1:23 ועם אותו מיכל דלק היא עושה בערך 920 ק"מ עד שהנורה נדלקת.

שוב, בנסיעה בינעירונית.

פורסם

מישהו העלה את השרשור הזה מגנזך המדינה...

לטובת הדיון, הרכב אכן אינו עושה ליטר ל-50 ק"מ כמובן. העניין נבע מ-"זיוף" של מד הדלק. הממצוע עומד על ליטר ל-19 ק"מ בערך, וגם זה יפה מאוד. בדרכים מהירות, בנסיעה ארוכה בפחות מ-3000 סל"ד הוא יכול להגיע גם לליטר ל-25 ק"מ.

• תוכן חדש...