Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דעתי היא, שאי אפשר להיות קטנוני עד כדי כך. העיקרון במקרה זה לא מעניין את אף אחד.

היא לא החזירה לך עודף כי באמת לא היה לה עודף בקופה, ולא בגלל שרצתה לגנוב ממך 10 אגורות.

אני הייתי שוכח מזה באותו רגע, והולך לשבת ולהנות :roll: מהארוחה, ובוודאי של הייתי כותב על זה בפורום, ועוד עם כותרת צעקנית כזאת.

חולק עליך בעליל. אני ממש לא קטנוני ועל הז*ן שלי ה-10 אגורות הארורות. בפעם הרביעית, מעניין אותי לדעת אם זה מנהג קבוע בסניף, אחרת זה משנה את פני הדברים.חוץ מזה, רשת בכזה סדר גודל, לא יכולה להרשות לעצמה להתנהל בצורה הזו.לכל החכמים, אם תקנו רכב ב-199,500 אלף ש"ח, תשימו על השולחן 200,000 ש"ח, לא תצפו לקבל 500 ש"ח עודף? (אותו היחס). לא יודע מה אתכם אבל 500 ש"ח זה כסף בשבילי לפחות. אז עבורי ה-10 אגורות לא יעזרו כ"כ אבל תחשבו שיש אנשים פחות ברי מזל, שבשבילם זה משהו שיכול כן לעזור.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוקר טוב.

אני חושב שטיפסת על עץ קצת גבוה.

זה באמת מעניין אותך אם זאת דרך עבודה בסניף הזה? לך לשם באמצע היום או באמצע השבוע ותבדוק.

שאלת את דעת האנשים כאן..אני חושב שסטטיסטית הרוב לא התייחס לזה ברמת רצינות כמו שאתה התייחסת,גם אני לא.

ועוד 2 דברים קטנים:

1. 10 אג' לא יעזרו לאף אחד במושג של לחיות או למות(גם מי שיגיד לך שכן) ,אולי רק אם חסר לך למדחן.

2. זה ממש לא בריא הח@א הזה.

שבוע טוב לכולם.

פורסם
מה אני חושב:

פשוט חפשו לאכול בשר נורמלי ולא את הזבל של מקדונלדס.

תראה ב-10 אג' האלו סימן של הגורל הרומז לך להפסיק לאכול שם.

:-D

לא חושב שהייתי משקיע דקה אחת מחיי בשביל לכתוב פוסט בפורום בגלל 10 אג'.

:mm_yeah:

בשביל עוד 10 שקלים אפשר לאכול כבר באגאדיר, מוזס, בורגוס , אוונגד וכו' וכו'.

נ.ב. גם אני בשבוע שעבר קניתי גלידה ב2.90 ולא קיבלתי עודף. (זה הדבר היחיד שאני אוכל במקדונלדס)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הציניות חוגגת הבוקר - טוב שפתחתה דיון , זה כן מעניין .

לא רק בדין הכסף או הזוטות מדובר כאן , זה גם מעניין לדון בדברים הסובבים אותנו .

" לא סתם נאמר- דין פרוטה כדין מאה " :idea:

אז אין כאן איזה תאוריית קשר הזוייה , אבל סתם עניין יש .

לדעתי - לא שווה תביעה יצוגית , אבל לכתוב מכתב להנהלת הרשת אפשר .

( ולכל הדואגים לקופאית המסכנה , נכון , אבל למה לא לוותר גם למאכרים , ל הירשזון , אצלם ביחסיות מיליון = 10 אג' )

מעניין - מאיזה סכום , או נזק כן אפשר לדון , יש מחירון או תעריף .

אני מציע לבנות מחירון דפיקה ראלי ( ריאלי ) :lol: ובו יקבע תמחור לתלונות אשר עוברות את הסף .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

זה ששאלתי אם יש מקום לתביעה ייצוגית - לא אומר שאני מתכוון לעשות את זה, כי אני לא. זה לא הכי מעניין אותי וגם אין לי זמן לזה. סביר להניח שגם אם היה לי זמן לזה - לא הייתי עושה את זה. שאלתי אם יש מקום בתמימות כיון שחבר פורום ציין זאת לפניי. וגם אם כן הייתי בנאדם קטנוני? פאקינג זכותי להיות וזכותי להתייעץ.הציניות פה מגעילה אותי, בייחוד מצד המנהלים, שהואילו בטובם גם לשנות לי את הכותרת על הדרך.אני ממש לא בנאדם קטנוני (יכולים להעיד לא מעט מחברי הפורום) ופעם ראשונה שאני פותח פה שרשור ואני מרגיש הטפלות גועלית מצד ההנהלה.זכותי להעלות את הנושא ולשמוע חוות דעת. בשביל זה הפורום קיים, לא?

פורסם

אף אחד לא פגע בזכותך להתבטא. הכותרת נערכה על מנת לתת מושג טוב יותר על תוכן ההודעה בטרם ייכנסו משתמשים. מישהו עוד יכול לחשוב שעלית על משהו מהותי, כמו תנאים סניטריים לא ראויים, לדוגמא.

אתה אולי לא אדם קטנונ בד"כ, אבל להוציא כל כך הרבה אנרגיה על 10 אג', זו קטנוניות פר-אקסלנס.

הטפלות?!

כשאתה פותח שרשור אתה צריך להיות מוכן לקבל גם דעות שלא יימצאו חן בעיניך.

בשביל זה הפורום קיים, לא?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אין לי בעיה לכתוב את זה בפעם החמישית, זה הע-י-ק-ר-ו-ן שמציק לי, לא ה-10 אגורות!בוא אספר לך סיפור אמיתי אדון FALOU היקר.לפני כמה שנים בארה"ב, היה איזה האקר צעיר, גאון, שידע לחדור לחשבונות של אנשים של בנק מאוד גדול באחת המדינות ולעגל אותו בכמה אגורות. לדוגמא: אם לפלוני היה 210.47 דולר בעו"ש, הוא היה מעגל ל-210.45 דולר.לבנק היו מאות אלפי לקוחות אם לא יותר והוא היה עושה זאת בחוכמה והביא עקיצה מצטברת של כמה מיליוני דולרים.לאחר כמה שנים, "זקן קטנוני אחד", נכנס לעו"ש שלו והתפלא להיכן ברחו לו 2 סנט...כך בעצם עלו עליו והוא נכנס לכלא לחתיכת תקופה.חומר למחשבה!

פורסם

אם זה העיקרון אז תגיש תלונה ותגיע לבית משפט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

falou - אני ממש לא מסכים איתך .

עריכה כידוע , מוציאה את העוקץ , או מחדדת אותו , או סתם פוגעת .

לדעתי - כתוב לפותח הודעה פרטית , ועדכן אותו לפני/אחרי העריכה .

אתה אולי לא אדם קטנונ בד"כ, אבל להוציא כל כך הרבה אנרגיה על 10 אג', זו קטנוניות פר-אקסלנס.

ראה דיון - בשביל 250 ש"ח , ללכת למשפט לבזבז יום עבודה , ולהתיש את עצמך - למה כאן לשיטתך לא חבל על הזמן :shock:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=284742&page=2

אצל כל אדם , קו השבר שונה , אבל הצדק איתו , והוא משתף אותנו , מה רע בכך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אין לי בעיה לכתוב את זה בפעם החמישית, זה הע-י-ק-ר-ו-ן שמציק לי, לא ה-10 אגורות!

בדיוק. התעקשות עקרונית, על עניין לא מהותי, היא קטנוניות. בהגדרה.

פורסם

בדיוק לא. המקרה הספציפי שלי הוא לא מהותי וכקליפת השום.100 אלף מקרים מצטברים, הופכים להיות עניין מהותי בהחלט.קראת את הסיפור שספרתי לעיל על ההאקר מארה"ב? סיפור אמיתי גם כן ועל בסיס דומה.

פורסם
עריכה כידוע , מוציאה את העוקץ , או מחדדת אותו , או סתם פוגעת .

לדעתי - כתוב לפותח הודעה פרטית , ועדכן אותו לפני/אחרי העריכה .

1. אני עורך הודעות כל יום, אין לי זמן לשלוח לכל אחד הודעה.

2. העריכה כאן פירטה מהי "השערוריה". מתן כותרות מוגזמות כדי למשוך קוראים, איננה מקובלת. תוספת העריכה היננה עובדתית ולא קנטרנית.

לכן

ראה דיון - בשביל 250 ש"ח , ללכת למשפט לבזבז יום עבודה , ולהתיש את עצמך - למה כאן לשיטתך לא חבל על הזמן :shock:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=284742&page=2

אצל כל אדם , קו השבר שונה , אבל הצדק איתו , והוא משתף אותנו , מה רע בכך .

1. אין שומדבר רע בלהיות קטנוני (אני חושב שזה לא בריא למתקטנן, אבל זה עניינו), אבל "שערוריה" זה לא.

2. יש הבדל מהותי (לא עקרוני, מהותי) בין טיפול בהתעמרות של השלטונות בפרט, שהתעקשות על תיקונה יש בה תועלת לכלל, לבין חוסר זמני ב-10 אג' עודף.

פורסם
1.

2. יש הבדל מהותי (לא עקרוני, מהותי) בין טיפול בהתעמרות של השלטונות בפרט, שהתעקשות על תיקונה יש בה תועלת לכלל, לבין חוסר זמני ב-10 אג' עודף.

ולדעת אחרים קטנוני, מי יזכור את זה מחר, אבל אדם אחד היום, ואדם אחר מחר, ויש סיכוי .

מפלצת לא מופיעה בוקר אחד יש מאין - לדעתי היא מופיעה בתחילה כתינוק מפלצת חמוד, פלישה קלה לקו המים, שינוי יעוד...

אחרי דבר קטן ועוד אחד, רואים כי טוב ואין תגובה, כי זה קטן וחמוד, אז עוברים לגדול.

אבל עזוב - מה הבעיה של אחראי הסניף והקופאיות , להתנצל באותו הרגע ולתקן את הדרוש.

ואולי יש הנחיה גורפת לעגל את המחיר :roll:

ופתאום, עוד חבר בפורום כותב כי גם אצלו מעגלים את הגלידה, זה מהות הדיון לשתף , לא ?!

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

FALOU - על איזה חוסר זמני אתה מדבר?המקרה קרה לחברתי ולי וגם לעוד בחור שהיה עסוק בלריב עם אשתו, שגם קיבל רק שקל אחד עודף ולב שם לב כלל.וואלה יופי, "שיטת מצליח" בסניף הזה שיכול מאוד להיות שהפכה למדיניות. נראה שהקופאיות מורגלות וממש לא מתרגשות מהעניין של לא להחזיר עודף ללקוחות, "כולה 10 אגורות, לא"?בוא אני אעשה איתך עסק אדון FALOU, אני מוכן לקחת את כל עשרות האגורות חסרות המשמעות הללו.מבטיח לך שזה יצטבר לסכום בלתי מבוטל של לא מעט כסף.

• תוכן חדש...