Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו, העבר שלי מלא במכוניות ספורטיביות (205 GTI מסויימת שנמכרה לחבר פורום, לאנצ'יה תמא טורבו, 306 S16 שנמכרה לחבר פורום מאושר ועוד)

אבל ..

סוף סוף הגשמתי את החלום !

מגיל 20 חלמתי עליו, התעכבתי הרבה, בגלל פחדים ובגלל חוסר ניסיון, וטראומה ממשרד הרישוי (טסט רביעי על אוטו frown.gif )

אבל אז הוצאתי A2 עם 2 שיעורים ומבחן במגרש במכה אחת

ואז אחרי שנה וחצי רציתי להתקדם והוצאתי A1 אחרי 4 שיעורים וטסט במכה אחת

והיום, אחרי 4 שיעורים, וטסט שהלך לא רע, אבל עדיין כאבה לי הבטן כל היום.... עברתי !!! smile.gif

ואני בעליו הגאים של רישיון A בלתי מוגבל + YAMAHA R6 לתפארת מדינת ישראל !

** אני רוצה להודות לדרור קפלר, מקפלר אופנועים בפ"ת, מורה ענק ! 3 טסטים ראשונים במינימום שיעורים. תודה לך דרור !!

פורסם

תתחדש ותהנה !

אני בדיוק נמצא במסע דומה לשלך :lol: 106 ראלי, לאון טורבו, וכעת מתחיל שיעורים לקראת הרישיון A2 (מס שיעורים ומבחן שליטה)..

אני בהחלט מקווה שהמסע שלי יגמר בטוב כמו אצלך עם אופנוע רציני...

אבי.

פורסם

מזל טוב. סע בזהירות, הכלים הללו מאוד לא סלחניים, במיוחד לכאלה שלא רגילים לכוח שלהם.

מצד אחד, אני מתבאס קשות ממחיר הביטוח לכלים בנפח של מעל ל-250 סמ"ק. מצד שני, כרגע זה בערך המחסום היחיד שמונע ממני לעבור לאחד כזה, וכנראה טוב שכך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מזל טוב! אני עם הDRZ בנתיים והA1... כמה שיותר מהר אני יחליף לA ואני יעלה לגם משהו 600+...

בהצלחה ושתשמור עליו! :twisted:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• אחראי פורום
פורסם

תתחדש!

גם לי יש A2, אבל הפעם האחרונה שרכבתי היתה בטסט לפני 5 שנים :shock:

תהנה ושמור על עצמך מכל החולירות!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
מזל טוב. סע בזהירות, הכלים הללו מאוד לא סלחניים, במיוחד לכאלה שלא רגילים לכוח שלהם.

מצד אחד, אני מתבאס קשות ממחיר הביטוח לכלים בנפח של מעל ל-250 סמ"ק. מצד שני, כרגע זה בערך המחסום היחיד שמונע ממני לעבור לאחד כזה, וכנראה טוב שכך.

+1

ולא רק לכלים בנפח מעל 250...

ולפותח השרשור מזל טוב!

סע בזהירות ותעשה חיים.

פורסם
306 S16 שנמכרה לחבר פורום מאושר

איזה מאושר - יא סוחר! :)

היא כבר עברה ממני.

תתחדש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מזל טוב בשעה טובה

בקרוב אצלי,אני לא יודע למה לא עשיתי את זה עד עכשיו!

מה היה לך לפני?

לא נראה לי מומלץ כל כך לקפוץ ישר לR6

• תוכן חדש...