Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'וק נתקע,לנסר 92,בעיה חוזרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

שלום הצ'וק של האוטו שלי כל פעם נתקע.

מדובר במיצובישי לנסר שנת 92 מנוע 1500.

כאשר הבעיה התחילה,בדקתי ממה זה נובע,בסוף התברר שזה הצינור הפנימי של הקרבורטור נסתם,לכן לא עוברים מים חמים והצ'וק נתקע פתוח,מבחינתו האוטו עדיין קר.

נקיתי את הצינור,נפתרה הבעיה,לצערי היא נפתרה לתקופה מסויימת,כל עוד אני נוסע נסיעות קצרות או עירוניות הבעיה לא חוזרת,ברגע שאני נוסע בכביש מהיר,הצינור שוב פעם נסתם,אין לי מושג למה,מנקה אותו שוב וזה בסדר,עד כדי כך שפירקתי את הקבורטור וניקיתי אותו בצורה ייסודית,לצערי זה עבר חודשיים ושוב חזרה הבעיה,עכשיו אם אני מנקה את הצינור זה יפסיק,אך נסיעה בינערונית נוספת תתקע אותו,הבעיה שברגע שזה קורה האוטו זולל דלק כאילו אין מחר,איך פותרים בעיה כזאת אחת ולתמיד.

פורסם

משתמשים במים ירוקים איכותיים במערכת הקירור, המונעים אבנית, ולא מי ברז, או מיץ פטל ירוק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תבצע ניקוי לראדיאטור ולכלל צנרת המים במכון ראדיאטורים,

או שתזרים מים בללחץ ותפרק את הצינורות מים, תזהר לא להזרים לחץ גבוה מידי שלא תגררום נזק

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

Guest ספורטמוטורי
פורסם

קניתי את האוטו במרץ שנה שעברה,איך שקניתי אותו החלפתי מים פעמים,נקיתי הכל,מאז אני משתמש במים ירוקים של פריסטון.

אני בן-אדם שדי מבין במכונאות,לעולם לא אכניס מי ברז לצנורות הקירור.

בכל פעם שאני משחרר את הסתימה,אני לא רואה לכלוך שיוצא,פשוט מאוד נושף עד שאני רואה מים יוצאים מהצד השני של הרדיאטור דרך הצינור הארוך שהולך לצינורות החימום של האוטו,הבעיה שזה תופס עד שאני נוסע בכביש מהירות על מהירות של 100 קמ"ש+,אם אני נוסע 90 קמ"ש כל הזמן לא נסתם שום דבר והכל מתפקד כראוי,יותר נכון להגיד,זה שכל עוד אני לא נוסע מעל ל3000 סל"ד לזמן ממושך הצ'וק לא נתקע.

פורסם

הנשיפות שלך לא עוזרות לטווח הארוך, אתה יכול לרוקן את הנוזל קירור ןלהכניס חומר לשטיפת מערכת המים, ואחרי כמה זמן שנסעת עם החומר לרוקן אותו ולשטוף במים את הצנרת ומעברי המים.

או לעשות טיפול יסודי במכון ראדיאטורים

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לא!

אך עברתי מבחן מעשי אצל ינקו, לפני כ15/20שנה.

להבא שאלות אישיות בפרטי.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה תודה.

יש מצב שקרבורטור צריך ניקוי כבר אחרי 30 אלף ק"מ (3 שנים בערך) כי ה CO מראה על 5 ?

ובמילים אחרות - האם יש גבול לכיוון של קרבורטור שלאחריו בעצם חייבים לעשות ניקוי מלא ?

תודה.

פורסם

ניאון שלום רב !

התשובה חיובית בשתי השאלות.

אני מניח שקיבלת תשובה זהה אצל ינקו, וכן אני מניח שמדובר בקליאו שנת יצור 94.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...