Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI S 3 משופרת -GIAC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי מספר לא מבוטל ,של שיפורי מנועי ה TFSI ה"רגילים"(200כ"ס),הגיעה היום גם S-3 ,להתנסות בתוכנה משופרת מבית GIAC .

לאלו שלא יודעים ,חברת GIAC הינה חברה המתמחה בתוכנות משופרות לרכבי VAG , ונחשבים למובילים בתחום!

התהליך ארך כ 50 דקות,כאשר אנו מגבים את התוכנה המקורית,שולחים הזמנה ל GIAC ומקבלים בעבור 20 דקות,מספר קבצים משופר לרכב הספציפי הזה.

בעל ה S-3 ,בחר בתוכנה המתאימה את עצמה אוטומטית ,גם לדלק באוקטן 95 וגם לדלק באוקטן 98 .

התוכנה ,מעלה את הרכב מ 265 כ"ס ל 330 כ"ס !!

הרכב נכנס לעבודה:

bdd41d5b5c3e.jpg

גיבוי למצבר:

8543ca927fae.jpg

בנוסף ,רכש בעל הרכב שלט (FLASH HOLDER) המחבר לשקע הדיאגנוזה של הרכב,ומאפשר לבעל הרכב "ניוד" בין תוכנות 98 אוקטן ל104 אוקטן ,אפשרות החזרת הרכב למצב "סטנדרטי" ואפשרות העברת תוכנת ניהול המנוע לתוכנה המותאמת להזרקת מתנול (שתתותקן בעתיד).

יתרונו המובהק של השלט ,מאפשר לבעל הרכב ,להחזיר בעצמו את המכונית למצב "סטנדרטי" (כאשר הרכב נכנס למוסך למשל) ובעל הרכב לא מעוניין להסתכן בגילוי השיפור ולאבד את האחראיות.

השלט:

eb9cfd3103af.jpg

כמוכן,השלט מהווה פתרון מצויין לניוד בין תוכנות,גם ברכבים שאינם מצויידים בידית בקרת שיוט. ואפשרות החלפה בין תוכנות,גם במהלך הנסיעה!

צירפנו מספר תמונות של הרכב(המדהים!) ושל תהליך ההתקנה.

פורסם

גרסת ה S3 שמשווקת בארץ היא לא 265 כ"ס, אלא 255 כ"ס. זאת הגרסא שאודי משווקת במדינות חמות.

השאלה שמטרידה אותי בכל הסיפור הזה של שיפור S3 היא, אם אודי בעצמם מוצאים לנכון להוריד את ההספק כאן (אני מניח שמשיקולי חששות של אמינות), איך אפשר באמת לשדרג הספקים בלי שינוי מכאני בראש שקט?

פורסם

למען הדיוק,הגרסה המשווקת בארץ,מגיעה עם 258 כ"ס.

הרכב הנ"ל נוסע עם דלק באוקטן 95 ולמרות זאת ,בלוג הקצר שעשינו,לא נתקלנו בתיקוני הצתה כלשהם ומכך שאין כל סיכון למנוע.

תריצו חיפוש בגוגל עם המילה GIAC ותבינו כמה מוניטין יש לחברה הזו בעולם.

פורסם

קודם כל לבעל ה S3 תתחדש.

לאי.אנד.אי אין סיכוי אפילו הקטן שבניהם שבלי מינימום משאבת דלק משודרגת ו/או דאון פייפ ו/או קיט יניקה ה S3 יגיע לכזה הספק.

אצלי הוחלפו הדברים הבאים:

-אינטרקולר APR.

-קיט יניקה קרבוניו APR.

משאבת דלק מחוזקת/משודרגת(איך שתרצו תפרשו) APR.

קיט מתאנול סטייג 2 (לא זוכר את השם).

תוכנת סטייג 2+ של APR של-104 אוקטן.

צנרת מלאה 3" בניה "עצמית".

נכון להיום הרכב שלי אמור לעמוד על 362 סוסים עם 50 קג"מ, אז סליחה על הפיקפוק שלי במספרים שנזרקים על ידיכם ב"אוויר" לא נראה לי שזה ההספק שבעל הרכב "קיבל".

דרך אגב כמה מומנט יש לתוכנה של GIAC?

AUDI S3 2008

APR STAGE +2

פורסם

היי אביחי,

מעניין אותי גם איך הגעת ל 330 כ"ס על תוכנה של GIAC.

באתר הרשמי שלהם הם טוענים ל 308 כ"ס וזה עוד על דיינו של Maha שהוא סופר אופטימי.

הנה הגרף מהאתר הרשמי של GIAC :

S320TFSI_GIAC_program.jpg

Leon Cupra 2009

פורסם

מר G-DOGG2 המלומד

דרך ארץ קדמה לתורה.

להתפרץ לתרד שנפתח על ידי סדנא עם מוצרים הקשורים לסדנא המתחרה זה "קצת" לא מנומס.

מעניין מאד שכאשר חבר שלך בלאק ממבה, עלה מ240כ"ס ל330כ"ס על ידי שידרוג תוכנה בלבד לא הטלת ספק.

לGIAC יש מספר תוכנות לS3 התוכנה "הרגילה" אכן מעלה את ההספק ל308כ"ס

בS3 המדוברת הותקנה תוכנת 'hammer' שהיא גירסה חזקה יותר ופחות ליניארית

ההבדל בינה לבין התוכנה "הרגילה" הוא בגדישה גבוהה יותר, 1.6באר ולחץ דלק של 125באר במקום 110באר במקור, וביטול הגבלת המומנט בהילןך ראשון מה שמאפשר יציאה מהמקום במלוא הכח .

אם אתה כך כך בטוח בתוכנה שיש לך על הרכב, אני מזמין אותך על חשבוני כמובן לעשות דיינו עם APR ודיינו נוסף עם עם תוכנת 'hammer' של GIAC

אני אשמח להעלות את התוצאות לפורום

אביחי

פורסם

תקשיבו עכשיו באמת!

אני מדבר על שני הצדדים

נמאס כבר שהפכתם את הפורום הזה לאזור מלחמה למכירת מוצרים.

זה פשוט עושה חשק לא להכנס לשירשורים שלכם

מה שהכי מעצבן שזה לא תגידו שזה תחרות בריאה זה נטו השמצות ונטו עקיצות

קחו את עצמכם ביידים

כל הסדנאות בארץ מעולות ואייכותיות

תפסיקו להלחם ואולי תנסו לשלב כוחות לפיתוח השוק והתרבות בארץ?!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני חושב שבסופו של דבר, כל הויכוחים האלה יפתרו רק בעזרת דיינו, אני חושב שצריך שבעלי הסדנאות שרבים כאן כל הזמן למי יש יותר גדול, יתחילו להוכיח את מה שהן מספקות, ולא על ידי זריקה לאויר של מספרים ודיינואים מחול.

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

היי אלי/אביחי ,

קודם כל תרגע :) .

הנתונים של הפרוייקט שלי מגובים בדיינו מישראל ולא בהשערות באוויר.

אחרי שקצת קראתי באמת נתקלתי ב Hammer של Giac אבל לא הצלחתי למצוא דיינו שלו.

אני מאוד אשמח לראות את הדיינו / לוגים במידה ותחליטו לבדוק אותו בארץ.

מהמעט שקראתי עליו (מה שמצאתי) הבנתי שהוא לא מאוד לינארי , הייתי מאוד שמח במידה ואתם מתכוונים לעשות לוגים לראות אותם .

לגבי לחץ דלק , למה שמישהו ישתמש ב 110 באר על S3 ? המשאבה יציבה לחלוטיין באזור ה 125 באר. ברגע שדוחפים לכיוון ה 130 היא מקבלת נפילות אבל אני מבין שאתם קצת מתחת לזה.

עוד שאלה קטנה במידה ותוכלו לענות - הקובץ מתנהל בעיקר מול ה MAF (סטייל APR) או מול ה N75 (סטייל Revo) ?

Leon Cupra 2009

פורסם

תפסיקו להלחם ואולי תנסו לשלב כוחות לפיתוח השוק והתרבות בארץ?!

לא יכולתי להסכים יותר

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לפי דעתי יש 4 חברות מאוד גדולות בעולם שזה apr giac unitronic revo למה כל הזמן לריב. לארבעתם יש שם מטורף בעולם וכולם מוצלחות, אולי במקום לריב תתגברו על העניין הזה ותגיעו לדיינו שיסגור את הסיפור אחת ולתמיד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...