Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את המערכת הבאה:

מגבר Mac Audio zx4500

רמקולים MOREL TEMPO 6x9

קומפוננט MOREL TEMPO 6 גודל 6.5

סאב Rockford P212S4 + קופסה מקצועית MDF מהאיכותיות בקיצור

רדיו דיסק DVD לרכב AVHP5050DVD Pioneer

אני חייב מישהו בחיפה שיודע לכוון את המערכת שישמעו פגז.

הייתי אצל מוטי צליל וחלק ולא כיוונו לי יפה כלכך.

חיפה רדיו הסתכסתכי עם שי.

מישהו אחר שיודע לכוון יש המלצות?

פורסם

קפוץ לליאור מולטימדיה בעיר התחתית- בימאים, השירות אצלו פשוט נפלא- העובדים אצלו ממש אדיבים והמחירים ממש טובים.

הייתי אצלו כבר 3 פעמים עם חברים שהתקינו מערכות ( היום למשל הותקן קומפוננט של אימג' דיינמיקס ).

או שתחכה למפגש צפוני / תגיע למפגש מרכז ב- 1 במאי.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אני מעדיף לעשות התקנה של הביפר אצלו לפני שאני אשנה אבל לא יודע אם זה יהיה בקרוב אם אני אמצא מחיר טוב לאזעקת ביפר או שיעשו לי מחיר טוב אצלו אני אקפוץ אליו.

פורסם
אני לא מכיר אף אחד שם על סמך מה מי יעזור לי? סתם אפנה לאנשים?

כמו כולנו, גם אני לא הכרתי אף אחד כשהגעתי למפגש הראשון שלי, תגיע, תכיר ואולי תרכוש חברים חדשים.

וכן אפשר סתם לפנות לאנשים ולבקש שיישבו ברכב שלך יישמעו וינסו לכוון, מרבית האנשים מבקשים לשמוע לבד ברכב, ככה שתהיה בטוח שיעזרו לך :).

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

סליחה שאני ככה מיתפרץ פה,

אבל אני חייב לישאול.

זה בטוח ליקנות בימאים רכיבים לאוטו?

יש שמה 2-3 חנויות אביזרי רכב אני חושב,

העלו פה את השם "ליאור מולטימדיה"

אתם מיתכוונים לחנות שליד החנות נעליים ?

מקבלים שמה אחריות?

אנשים אמינים ?.

פורסם

כן זאת החנות שליד החנות נעליים, המחירים שם טובים, המתקין שלהם אופיר הוא אחד מבעלי המקצוע הטובים שיש בצפון, יש אחריות וחוץ מזה שהם גם יבואנים של מותג מוביל כמו IMAGE DYNAMICS הם גם עובדים עם כל שאר היבואנים כמו דרור אודיסון, אפריל, ישפאר וכו'.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
סליחה שאני ככה מיתפרץ פה,

אבל אני חייב לישאול.

זה בטוח ליקנות בימאים רכיבים לאוטו?

יש שמה 2-3 חנויות אביזרי רכב אני חושב,

העלו פה את השם "ליאור מולטימדיה"

אתם מיתכוונים לחנות שליד החנות נעליים ?

מקבלים שמה אחריות?

אנשים אמינים ?.

אמינים מאד!

העובדה שיש באזור הזה אנשים שמוכרים דיסקים\רכיבים לא מקוריים בבסטות זה לא אומר שהחנויות שם גם עושות את זה.

פורסם

צודק ב100%

אבל ברוב המיקרים במקומות כאלה הכול בקימבינות וסחורה לא מי יודע מה.

אני שמח לדעת שיש עוד מקום טוב באיזור ועוד יותר אשמח להגיע לשם ולתת שירות

תודה למיגיבים.

פורסם

למה צריך ללכת לחנות לכוון מערכת?

סע למקום מרוחק בו יכול לעשות רעש ולך לכוון את המערכת בעצמך.:idea:

איך שאתה תכוון אף אחד לא יכוון לך.

לא יודע איך לכוון? תעשה חיפוש על כיוונים יש תשובות לכול שאלה.

אדי.

פורסם

אני מצטרף לדעתו של אדי.

למה לתת למישהו לכוון לך את המערכת עם הרי אתה הוא זה שנמצא ברכב רוב הזמן ואלו האוזניים שלך השומעות את המערכת ולא אוזניו של המתקין/מכוון.

לפי דעתי תמצא לך יום שאתה פנוי בו בשעות הבוקר (לא מוקדם מדי בשביל לא להעיר את השכנים ולא בצהריים), תרב לחניה כנס לרכב, תתניע את הרכב על מנת לא לגמור את המצבר, תפתח את הספר/מדריך של הרדיו דיסק שלך ותקרא על סוג הכיוונים שאתה יכול לעשות בו ולאחר מכן תבדוק את טווח התדרים של הרכיבים האחרים שלך (להלן סט קומפוננט וסאב) ותתחיל לכוון לאט לאט עד שתגיע למקום שבוא אתה רוצה להיות מבחינת כיוון.

התהליך הזה יהיה הרבה יותר מהנה ומלמד עבורך וכמו כן בעתיד כשתחליף מערכת או תרצה לבצע כיוון שונה למערכת תוכל לעשות זאת לבד ולא להתחיל לנסוע ולבזבז זמן ודלק על מישהו אחר שיעשה בשבילך את מה שאתה יכול לעשות לבד.

ההמלצה על המפגש בצפון שנערך מדי פעם הוא טוב מכיוון שיש שם הרבה אנשים נחמדים שיעזרו לך אבל אתה עדיין צריך ללמוד לבד לעשות את זה.

מקווה שעזרתי.

פורסם

מסכים עם "אייס מן" ואדי שחלק מהחוויה הוא ללמוד לכוון לבד דרך בחינת אפשרויות החיתוך בשיטת ניסוי ותהיה

זה נחמד לגלות את הצלילים והיכולות של הסטאפ שמורכב ברכב באופן עצמאי

בכל אופן אני ממליץ לפעם ראשונה לגשת לאיש מקצוע נעים הליכות ומנומס וכמובן מקצוען

במקרה של אזור חיפה אני אישית ממליץ על יבגני מ"ארט אוף סאונד" שנמצא בדרך בן יהודה

יום טוב

דרור

• תוכן חדש...