Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה להשוות, לא כולנו מתייחסים לכל השרותים.

סיכמתי עם בזק על ששמאות דקות שיחה, כולל מאה לניידים פלוס תשתית אינטרנט במהירות חמש או עשר ב148למשך שנה.

הספק הוא בזק בינלאומי, מהירות חמש, מחיר עשרים.

זה סביר?

מניח שניתן זול יותר בהוט. אני מעדיף שלא.

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני נמצא עם תשתית של בזק ל-5 מ"ב. החלטתי להצטרף למילניום הנוכחי (:)) ולעלות ל-10 או 15. מתקשר לבזק, סוגר איתם מחיר ומה מסתבר? אין לי באיזור תמיכה של NGN. אני גר במרכז ולא באיזה מושב נידח ועדיין אני לא יכול לעלות מעל 5 מ"ב בשנת 2013! לאן ללכת? זה HOT או בזק? אשמח לשמוע שיש עוד אלטרנטיביות לתשתית :(.

פורסם

יש מישהו אצל אקספון ויכול לתת רשמים?

אני כבר מעל 10 שנים עם בזק בנלאומי ומרוצה מהם מאוד נראה לי הניתוק האחרון היה לי לפני שנתיים אם בכלל אני כבר לא זוכר. והמהירות קבועה תמיד אין בעיות בהורדות. השאלה אם שווה לי לעבור לאקספון כדי לעלות במהירות בלי לעלות במחיר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חבר'ה יש חדש בגזרת המחירים של בזק בתשתית הNGN למי שכן קיימת אצלו התשתית הזו? יש לי 100mbps של הוטנט וחשבתי שאם אני מוותר על ה25 שקל של בזב"ל בחודש אני יכול להעלות קצת את המחיר בשביל 10 או 15 מ"ב (כרגע גולש על 5 מ"ב ב50 שקל).

פורסם

בזק נהיו בונקר,כבר כמעט אין הנחות\מבצעים וממש קשה למוטט את החומות שלהם בשביל מחיר יפה :(

התקווה היחידה שלך היא אם אתה לקוח חדש (וגם אז משחילים לך - דמי התקנה :|)

אם אתה לקוח קיים - תכין הרבה סבלנות.

אני שלמתי בחצי שנה האחרונה 142ש"ח על תשתית NGN במהירות 20Mbit כולל קו טלפון+אחזקה+600דקות לכל הייעדים.

עכשיו המחיר זינק כנשוך נחש במסגרת המבצע (חצי שנה זול,חצי שנה יקר) ל195ש"ח.

לצערי אי אפשר לשדרג לחיבור מהיר יותר,ולהוריד מהירות לא ממש מתחשק,אז בולע את הצפרדע ומשלם :evil:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ezuf, לך למלא לוטו זה יום המזל שלך!

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000823110#fromelement=hp_firstarticle

מדהים מדהים מדהים!!

בקצרה, בזק מודיעה על שדרוג 85% מהלקוחות במהירות האינטרנט באופן אוטומאטי וללא פנייה, כך שללקוחות עם מהירות נמוכה מ4mb המהירות תשתדרג ל5mb, וללקוחות של 5mb ומעלה- תשודרג התשתית ל15mb. לפי בזק, השדרוג יתבצע במהלך השבועות הקרובים ולאחר מכן גם ל15% הנוספים (כנראה מדובר במקומות שבהן אין פריסת NGN, פרשנות שלי).

פורסם

הראש של בזק עובד אחרת.

פירוש ההודעה הזו שבזק מעלה שוב את מחירי התשתית לאינטרנט, בתחילה רק ללקוחות חדשים ואח"כ גם ללקוחות קימים.

נשאר רק לקוות ששר התקשורת החדש יעשה סדר , בניגוד לכחלון שדיבר הרבה ובקושי עשה משהו.

יהודה

פורסם

נטויז'ן , 35 לחודש ל 30 מגה אחרי ויכוח של שניה בערך , לא היה לי עצבים להמשיך בשביל לחתוך עוד טיפה .

התשתית היא דרך טריפל של הוט .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

למי שזוכר הייתה לי בעיית ניתוקים. אני עם הוט+012, מהירות 12 מגה סה"כ 80 ש"ח (30 ל-012. ו-50 להוט). אחרי שהתקשתי דווקא ל012, ואמרתי להם שאני רוצה להתנתק, בשירות הלקוחות החליטו לבדוק את הנושא, והסתבר שהייתה בעיה של הוט. הגיע טכנאי, פתר את הבעיה, ועכשיו אני נהנה מאינטרנט סביר (12 מגה) וללא ניתוקים בכלל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
יש מישהו אצל אקספון ויכול לתת רשמים?

אני כבר מעל 10 שנים עם בזק בנלאומי ומרוצה מהם מאוד נראה לי הניתוק האחרון היה לי לפני שנתיים אם בכלל אני כבר לא זוכר. והמהירות קבועה תמיד אין בעיות בהורדות. השאלה אם שווה לי לעבור לאקספון כדי לעלות במהירות בלי לעלות במחיר.

מקפיץ...

אני בדיחוק באותו המצב אצלהם.

יש לי אצלהם באנדל 10 מגה בתשלום של 95 שקל שמתפצל עוד שבוע, הם הציעו לי 29.90 רק לספק ובזק הציעו מחיר שערורייתי שלי 79 שקל. (כל זה לשנה ואז עולה בכל אחד מהם בנפרד).

אצל אקספון הציעו לי 20 שקל עד 20 מגה.

הוט איו לי מושג, אני שומע שיש להם חרא שירות כל הזמן, אז קצת מפחד להתקרב אליהם. וגם יש את מחיר ההתקנה שמבקשים.

יש אפשרות להשיג מחיר יותר זול לתשתית בזק? ואם כן, אז איך?

האם יש למישהו רשמים על אקספון 018? חוסמים? איטיים? מתנתקים?

מודה מראש לכולם על העזרה.

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

תשתית בזק - 15 מגה - 89 ש"ח.

ספק אינטרנט - בזבק בין לאומי - 30 מגה - 30 ש"ח.

נכון להיום יוצא שאני משלם 119 ש"ח לגלישה במהירות 15 מגה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...