Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אשמח מאוד אם תעזרו לי בנושא זה, מחפשים רכב, אך לא ממש מבינים בכל העניין ולא רוצים לעשות טעיות.

הקנייה צריכה להתבצע בקרוב משום שאין כרגע רכב כלל.

דרוש רכב מנוע 1.4/1.6 - אוטומט/טריפטוניק - רצוי חסכוני ואמין כמובן - התקציב עומד על 55-65 ( ניתן לחרוג במעט )

ורצוי שנתון לא יותר מידי ישן 2006+ רכב שישמש לפחות ל3 שנים בצורה תקינה ומכובדת.

הכיוון שחשבתי הינו פולו, אך מרביתם בעלות קילומטרז גבוהה או מחיר גבוהה, (אגב, באיזה קילומטרז' רצוי לרכוש רכב יד שנייה בשנתונים האלו 07-08? ) .

אשמח מאוד לקבל עזרה והמלצות לרכבים מתאימים , תודה לכולכם.

פורסם

ביקשת סופר מיני ל3 שנים אמינה וסחירה-דיהטסו סיריון.

לא תתקל בבעיות מיוחדות(אם הרכב מטופל בצורה טובה)

לא ילכו לך :חישני חמצן, מנועי צעדים ,או יפלו לך החלונת החשמליים,

בודאי שלא ילך התרמוסטט ,וכדומה:roll:(תופעות שקורות ברכבים ארופיים)

בקיצור אל תסתבך תלך על סיריון 06/07 או יאריס 05/06 ,

ותהיה מרוצה מהבחירה-ללא חור בכיס.

כמובן שתבדוק את הרכב לפני קניה במכון מורשה עם אחריות שלא יתברר ש:

האוטו עבר תאונה קשה

הגיר/מנוע גמורים כתוצאה מהזנחה.

בהצלחה!

http://www.kvishim.co.il/Articles.asp?id=68

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

אני מצטרף להמלצה על סיריון.

לפני חצי שנה גם הייתי עם דרישות מאוד דומות לשלך.

בסופו של דבר רכשתי סיריון 2007 ראשונה מליסינג עם 53 אלף ק"מ + חצי שנה אחריות יצרן. בבדיקה הכל היה תקין פרט לכנף קדמית שהיה לה תיקוני צבע.

כל זה ב-65 אלף - בדיוק מתאים לתקציב.

למען האמת הם הדרישות האלה אין הרבה אפשרויות: סיריון, אוואו או אולי סוויפט או יאריס יותר ישנות.

(מאוואו התרחקתי אחרי שראיתי את מבחני הריסוק שלה)

פורסם

אז הינה עוד אפשרות, ולדעתי אפשרות מצויינת: גרנדה פונטו עם מנוע ה1400 סמ"ק, השנתון הכי מתקדם שתקבל בסכום הזה. לא ניראה, לפחות לפי קודמותיה, שתהייה לך בעיה למכור לכשתרצה. העיצוב נהדר, והיא בטיחותית הרבה יותר מהסיריון והיאריס (5 כוכבי ריסוק, 6 כריות אויר, בדגם הדינמיק פלוס יש גם מערכת בקרת יציבות). בכלל, שווה לך לחפש את דגם ה"דינמיק פלוס" חוץ ממערכת בקרת היציבות (שזו תוספת רצינית), כך גם האיבזור שופע ומלא:6 כ"א, abs מערכת ebd, מערכת בקרת יציבות (esp), מנגנות למניעת הידרדרות (בגלל שזה גיר רובוטי), מערכת אינטגרלית עם שליטה מההגה שקוראת גם פורמט mp3, מחשב דרך ואפילו מפתח קוד אלקטרוני. 90% מהאיבזור הזה לא תמצא בסיריון, לדוגמא.

כמו כן הפונטו נוחה מאוד, לפי דעתי הרבה יותר נוחה מסיריון (על היאריס לא נהגתי),הרבה יותר יפה וגם הרבה יותר חסכונית ,אני מדבר על הבדל של כ 3-4 ק"מ ליטר (בתנאים שווים). והכי חשוב שבתקציב שלך אתה יכול להביא רכב בן שנתיים-שלוש, יד 1 עם ק"מ נמוך, ועם קצת מזל עוד תמצא כזה שעדיין באחריות יצרן.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אני מיצטרף להמלצה על הגרנדה פונטו,

לפני מס' חודשים היתחלתי לחפש רכב ואחרי המון חיפושים ובירורים בחרתי ליקנות גרנדה פונטו 2007 1400 רובוטי יד ראשונה ורק 22,500 ק"מ!!! דגם אקטיב פלוס! במחיר של כ63K שקל.

לשים לב! אקטיב פלוס לפני 2008 לא בטוח מגיעה עם ESP! לשלי אין.

אני חייב להגיד- אנשים ברחוב אם אתה שואל כולם משמיצים את הרכב ואומרים שהוא זבל וכו'

אבל אני לא מקשיב לעדר והיתחלתי ליבדוק לעומק וגם היתייעצתי כאן, ועכשיו אחרי כ500 ק"מ על הרכב אני פשוט משוגע על הרכב!

אחלה רכב מכל הבחינות:

עיצוב יפה ולא משעמם,בידוד רעשים טוב, נוחות נסיעה טובה, צריכת דלק טובה והכי חשוב- אין שום בעיות בלינסוע על גיר רובוטי! פשוט צריך לנצל אותו נכון ואז ממש נהנים בנהיגה גם באוטומט וגם בידני- ודבר די חמוד שגיליתי, גם במצב אוטומט אפשר להוריד ולעלות הילוכים במידת הצורך ואז אתה לומד איך לנצל כל סוסון קטן שיש במנוע והרכב מיתנהג די בזריזות.

והדירדור בעליה- 90% מהזמן אם לא מדובר בעליה של ממש אז האוטו בקושי מיתדרדר ב10 סנטים לאחור, פשוט צריך לילחוץ קצת על הגז מיד שעוזבים את הברקס וזהו...

מבחינת המחיר שהוא עולה בשנתונים הנ"ל הוא מספק את הסחורה מצויין- לדעתי לא תיצטער.

אני קניתי מטרייד מוביל ראשל"צ - יש להם אחלה שירות ורכבים שמורים מאוד! פשוט תיבדוק מה אמור להגיעה במחשב ותשריין- זה מה שאני עשיתי. אתה מוזמן לגשת לשם וליפנות לסוכן בשם יהודה.

בברכה,

מישאל

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מצטרף להמלצות על הגרנדה פונטו.

גם אני חיפשתי עד לפני כ-3 שבועות סופרמיני עם דרישות דומות לשלך.

לאחר השוואה מעמיקה הגעתי למסקנה שהגרנדה נותנת את התמורה הטובה ביותר וגם לכשעצמה היא בחירה מצויינת.

לבסוף מצאתי את דגם הדיינמיק הרובוטי, המאובזר מאד בנדיבות, יד ראשונה פרטית 30,000 ק"מ, באחריות יצרן.

עד כה גמאתי כ-1000 ק"מ.

הרכב פשוט תענוג וכייפי לנהיגה ולנסיעה.

הרכב נוח, חסכוני ביותר (עד כה תידלקתי 2 מיכלים), עם צריכה ממוצעת של 17 ק"מ לליטר.

יש מרווח קדמי רב, המושבים נוחים מאד והמזגן חזק, מחשב דרך מורחב, מע' לזינוק בעליה, שלט אינגרלי במפתח (אפילו פתיחת תא המטען חשמלית) ועוד.

ולא פחות חשוב: אבזור הביטחות כולל 6 כריות אויר, ESP, EBD, ASR וציון גבוה במבחן הריסוק.

החסרון - המנוע מנפק הספק לא גבוה, מה שיכול להעיק אם אתה מתכוון להרבות בנסיעה באיזור הררי עם נוסעים נוספים.

אגב, לטעמי נסיעה בסיריון אינה משתווה לנסיעה בגרנסה-פונטו. הגרנדה מרגישה הרבה יותר "אוטו".

מחירי הביטוח אינם גבוהים. מחירי החלפים גם כן.

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תוכן חדש...