Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי הפורשה - בגלל סטאטוס, פוזה, עיצוב, הרגשת "אני צעיר" וכו'.

אילו פונקציות יש ב A6 שאין ב A3?

הA6 יותר יצוגית. אדם בעל ממצעים לפעמים לא יכול להרשות לעצמו ליסוע בA3 שזהו רכב פשוט. זה שבארץ הרכב מיוחד ונדיר יותר מרוב הרכבים שמסתובבים על הכביש לא משנה כלום. אדם בעל מעמד מסויים צריך להישאר במעמד הזה וA3 לא מתאימה לסטנדרטים מסויימים.

הA6 בעלת ג'אדג'טים ופי'צרים שאין בA3. הA6 מפוארת יותר.

ובקשר למה שענית על הפורשה. סבבה פורשה זה פורשה. אבל במקרים דומים, יש אנשים שרוכשים רכב חזק כשהם לא משתמשים אפילו בחצי מהכח שלו. למה שמישהו כזה יקנה A6 לדוגמא, עם מנוע 3.2 כשהוא לא ישתמש אפילו בכח של ה2.4?

כי הוא יכול. כי הוא רוצה. זכותו. לאפ'חד אין את הזכות לבקר אותו.

• תגובות 166
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הצהרת הון פומבית + הארכת בולבול + תפיסה פרימיטיבית של "הכי גדול זה הכי טוב".

באנגלית קוראים לזה chest wig.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אתה חושב שבאירופה אין רכבי שטח מגודלים ליד בתי קפה?

אני לא חושב, אני יודע שברוב מדינות אירופה יש פחות רכבי שטח מגודלים על פינת הרחוב יחסית לאוכלוסיה. באירופה תראה את רכבי השטח בעיר בחופשות הסקי ובסופי שבוע.

למזלם רכבים גדולים\ נוחים\מפוארים\ספורטיבים הם זולים משמעותית ולכן שם ניתן לראות יותר מגוון, בארץ כדי להחזיק A6 חדשה אתה צריך להיות עמיד מאד שלא לדבר על להחזיק גם אותה וגם טוארג לסוף שבוע.

בארץ מי שכבר יכול להרשות לעצמו ולא שייך לאלפיון העליון לרוב יבחר רכב גדול ומסיבי ולא מרצדס נוצצת.

יש לזכור גם שהילודה בארץ גבוהה משמעותית מברוב מדינות אירופה ולכן רוצים רכב שקל להעמיס בו ילדים,נכדים,חברים של ילדים.

פורסם

למה לקנות רכב עם 2 מושבים ומנוע שיכול לדחוף טנק (רמז..MX5)?

מיאטה עם מנוע שיכול לדחוף טנק? איפה יש כזאת?

לקנות רכב כמו מיאטה זה מאוד הגיוני. היא מאוד מהנה לנהיגה ולרכב פתוח יש גם סוג של פוזה.

הA6 יותר יצוגית. אדם בעל ממצעים לפעמים לא יכול להרשות לעצמו ליסוע בA3 שזהו רכב פשוט. זה שבארץ הרכב מיוחד ונדיר יותר מרוב הרכבים שמסתובבים על הכביש לא משנה כלום. אדם בעל מעמד מסויים צריך להישאר במעמד הזה וA3 לא מתאימה לסטנדרטים מסויימים.

ובקשר למה שענית על הפורשה. סבבה פורשה זה פורשה. אבל במקרים דומים, יש אנשים שרוכשים רכב חזק כשהם לא משתמשים אפילו בחצי מהכח שלו. למה שמישהו כזה יקנה A6 לדוגמא, עם מנוע 3.2 כשהוא לא ישתמש אפילו בכח של ה2.4?

אתה מתבלבל. אף אחד לא אמר לאנשים שקונים רכבי שטח בחצי מיליון שקל, להצטנע ולקנות מאזדה 3. השאלה היא למה X5 ולא סדרה 5 למשל.

לגבי הגאדג'טים ב A6, מעניין אותי מה יש בה שאין ב A3 או A4. דברים ספציפיים בבקשה.

emotion of motion

פורסם

אתה מתבלבל. אף אחד לא אמר לאנשים שקונים רכבי שטח בחצי מיליון שקל, להצטנע ולקנות מאזדה 3. השאלה היא למה X5 ולא סדרה 5 למשל.

לגבי הגאדג'טים ב A6, מעניין אותי מה יש בה שאין ב A3 או A4. דברים ספציפיים בבקשה.

אני השוויתי A3 לA6 ולא סדרה 5 וX5.

בקשר להבדלים באבזור - כנס לאתר, תיקרא את המפרטים של שתי המכוניות.

התשובה לX5 מול סדרה 5 היא העדפה אישית. יש כאלו שיעדיפו X5 בגלל הרגשת העליונות, הנוכחות, היכולת לעלות על מדרכות וכו' וגם בגלל הפוזה, יש כאלו שלהפך יעדיפו את הסדרה 5 בגלל הנוכחות והפוזה שלה.

פורסם
.

הרכב משקף לא רק את צרכיו של האדם, אלא גם את שאיפותיו וחלומותיו ולכן יש מספיק "מטומטים" שקונים רכב שטח גדול ללא צורך אמיתי, באותה מידה שיש מספיק "מטומטמים" שיקנו רכב ספורטיבי דל מושבים.

כל אחד וההנעה (במקור) שלו.

דמיין שכולנו היינו דומים, איזה דכאון! וזה היופי בשונות שבייננו.

סליחה אבל נדמה לי שקצת הגזמת, אף אחד לא השתמש במונח "מטומטמים" או רמז לכך, רוני העלה שאלה מענינת ולגיטימית ולא העליב אף אחד.

מי שקונה מיאטה מכריז במוצהר שהוא עשב בחירה לא פרקטית אלא נטו של כיף ושל "בא לי" וזה יותר מבסדר, השאלה היא האם גם מי שקונה רכב שטח עושה זאת כי בא לו ואז כל הכבוד או שבטעות הוא חושב שזאת בחירה פרקטית.

אין פה קביעה אלא שאלה לדיון ןכמו שאמרת מזל שכולנו שונים ולכן בוחרים רכבים שונים אבל גם מחזיקים בדעות שונות וזה מעולה.

חג שמח,

נתן.

פורסם
אני לא חושב, אני יודע שברוב מדינות אירופה יש פחות רכבי שטח מגודלים על פינת הרחוב יחסית לאוכלוסיה.

מאיפה אתה יודע את זה? יש לך נתוני מכירות? אתה חושב שכל הקרוסאוברים הגרמניים מיוצרים שם רק ליצוא?

emotion of motion

פורסם

אך ורק בגלל סמל סטטוס.

אני יכול להעיד על אבא שלי שהוא בעל עסק דיי מוכר בארץ

נוסע לאירועים רק עם רכבים מפוארים וחדשים.

(לא משנה שהם לא שלו והוא רק משכיר לאירועים8))

תמיר.

פורסם

לא ברור לי בפורום הזה מחפשים הסברים רציונלים לרכישת רכב כזה או אחר.

האם אני צריך 200 כ"ס ו-6 הילוכים ב- 90% מהזמן? לא. הרי הרבה יותר רציונלי לנהוג לעבודה על משפחתומטית מסורסת.

ההרגשה שיש לי אותם חשובה לי וה-10% בהם הם כן באים לידי שימוש שווים עבורי את הפרמיה (ברכישה, בתחזוקה).

אין טעם לחפש הסברים רציונלים ברכישת SUV גדול, יש אנשים שזה מה שמדבר אליהם וכל עוד הפרוטה מצויה בכיסם הכל בסדר.

מאותה סיבה הם יכולים להרים גבה למראה בחור בן 28 שנוהג ברכב דו מושבי במקום ברכב גדול ומרשים יותר באותו כסף.

רכישת רכבים על ידי אנשים בעלי ממון אינה אקט רציונלי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
למה אנשים קונים רכבי שטח מגודלים בשביל לנסוע לסופר?

כי הם יכולים. ואם פיאט דוקאטו ארוכה+גג גבוה הייתה באופנה, היו קונים גם אותה. אין ספק שברכב שטח או מסחרית הרבה יותר נוח

לעשות קניות בסופר (או אפילו להכניס ספר אחד מסטימצקי) מאשר ב-MX-5 :wink:

בכל מקרה, על טעם ועל ריח - אם אנשים נהנים מנהיגה ברכב גדול, שיבושם להם. בדיוק כמו שיש אנשים ששילמו ממיטב כספם עבור

הזכות לשייט בביואיק לה-סייבר. לצערי יש הרבה יותר אנשים שמסתכלים עליך ב-MX-5 ומסננים כל מני מילים לא יפות, מאשר כלפי

רכב שטח מגודל, בגלל התדמית של מכונית ספורט ומכונית פתוחה במיוחד.

בסופו של דבר כפורום של חובבי רכב אנחנו צריכים להיות הרבה יותר מבינים לאנשים שלאו דווקא קונים רכב הגיוני. הרי לרוב המוחלט

של האוכלוסיה תספיק סוזוקי אלטו אוטומטית בשביל להגיע לעבודה וחזרה. אבל לשמחתנו אף אחד לא מכריח אף אחד לנהוג במכונית

הכי "מתאימה" לצרכיו.

פורסם
מאיפה אתה יודע את זה? יש לך נתוני מכירות? אתה חושב שכל הקרוסאוברים הגרמניים מיוצרים שם רק ליצוא?

אני יודע הרבה דברים, מה לעשות, ככה זה!

אל תעמיד אותי למשפט, זה פורום, מביעים בו דעות, זאת ההתרשמות שלי מביקורי השונים באירופה זכותך לחשוב אחרת ולהביע את דעתך.

אני בכל מקרה לא חייב לך שום הוכחה או נתוני מכירות, חפש מישהוא שעובד בשבילך אם אתה מחפש כאלה.

פורסם

זה הכל בראש. אם אתה בנאדם נהנתן שהסטטוס מהווה פקטור רציני עבורו, אחלה. אבל בהרבה מקרים, לפחות על פני השטח, האנשים האלו שאני מדברים איתם הם לא כאלה. מה גם שלא ביקשתי מהם לשקול מאזדה 3, אלא תהיתי מה רע בגרסה הכי מאובזרת של ה-A3, ביחס לגרסה פשוטה יחסית של ה-A6? אני רואה רק יתרונות בזה לסוג המשתמשים המדובר.

ואני לא מקבל את ה"אדם בעל מעמד מסויים" - לא לכולם חשוב המעמד, גם אם הם מיליונרים כבדים.

ואין לי שום בעיה עם קניית פורשה (אלא רק אם מדובר בקאיין :wink: ), שים לב שלא התרעמתי על אנשים שמוציאים מאות אלפי ומיליוני שקלים על 911 נניח - להם יש את השיקולים שלהם והם יודעים טוב מאוד מה הם רוצים (*), אני מדבר על אלו שקונים את מה שהם רוצים - אבל לא מהסיבות הנכונות.

ובנוסף, לא הצעתי לאנשים האלה לקנות מיאטה. הם גם לא חייבים לקנות רכב מיוחד. הם פשוט לא באמת צריכים רכב שטח מגודל. רוצים לשבת גבוה? יש רכבים גבוהים שהם לא 4X4. רוצים רכב מפואר? יש מספיק מכוניות מפוארות. רוצים להסיע אנשים בנוחות מאחור? מיניואן מפואר יהיה פי כמה יותר טוב. וכן הלאה.

(*) הערה: גם אנשים שקונים פורשה לא תמיד יודעים מה הם רוצים. לא מזמן שמעתי על אדם מבוגר עשיר מאוד שקנה GT3 חדשה רק כי הוא יכול, ומהר מאוד הבין שעשה טעות - מדובר במכונית קשה פי כמה לנהיגה מ-911 רגילה (שהייתה לו) - עם היגוי היסטרי, מתלים קשיחים בצורה קיצונית ואופי לחלוטין לא מתפשר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יש לשאלה שלך כמה תשובות:

1. רושם וסמל סטאטוס, אין צה לעשות X6 עושה יותר רושם מ M3 על רוב האנשים.

2. נח נטפס לרכב במקום לשבת נמוך במיוחד לאנשים שמתבגרים, מגדלים כרס וכולי.

3. לרכב גבוה וגדול יש נוכחות, גם אני הופתעתי לאחרונה כשנשאלתי גם אני כיועץ המשפחתי לגבי רכב לאנשים שיוצאים לפנסיה ואחת הדרישות היא, שיראו אותו, שתהיה לו נוכחות, ש "ישב גבוה", אני מניח שיש לזה אפקט פסיכולוגי שמוסיף בטחון.

4. אין מה לעשות רכב גבוהה בטוח יותר, רגע לפני שאתם קופצים, גם אני מכיר את מבחני הריסוק. יש לשים לב, במבחן ריסוק הרכב מתנגש בעצם גבוה מספיק כדי ליצור התנגשות, מה שקורה במציאות כשרכב גבוה פוגש רכב נמוך הוא תהליך של "דריסה", יש מבחן מעניין של בי בי סי (אני חושב) שבו שני מונדאו מתנגשות חזיתית אחת מלאה ונמוכה והשניה גבוהה וריקה, הנזק לנמוכה ולנוסעים גדול בסדרי גודל, אני יודע שרכב גבוה מועד להתהפכות אז זה פחות מסוכן מפגיעות אחרות. במדינות הסקנדינביות חברות הביטוח מודדות בטיחות לפי סטטיסטיקה אמיתית ושם נראה בברור שרכב גבוהה בטוח יותר לנוסעים.

5. המראה של רכבי שטח הוא אגרסיבי וכוחני ולכן מושך, הדבר נכון בעיקר לאנשים שרוצים "פוזה" אך לא ממש מוכנים להתחבר למה שמותגי יוקרה משדרים.

6. לצערנו בישראל תרבות הנהיגה היא כוחנית ומי שגדול נדחף יותר ונדחפים לו פחות.

נתן.

+1

מלבד זאת, קיימים לא קצת "רכבי שטח" שמספקים את הסחורה, בכך שהם בכלל לא בנויים לשטח (אשמח לראות בן אדם שיוריד אסקלייד או Q7 לשטח).

Honda civic EJ6

פורסם
אני יודע הרבה דברים, מה לעשות, ככה זה!

אל תעמיד אותי למשפט, זה פורום, מביעים בו דעות, זאת ההתרשמות שלי מביקורי השונים באירופה זכותך לחשוב אחרת ולהביע את דעתך.

אני בכל מקרה לא חייב לך שום הוכחה או נתוני מכירות, חפש מישהוא שעובד בשבילך אם אתה מחפש כאלה.

קודם כל תרגיע. תנשום עמוק, הכל בסדר.

כשאתה כותב דברים כמו "אני יודע ש X", זו אינה דיעה אלא קביעת עובדה. לדעתי אתה טועה אבל כתבת שאתה בוודאות יודע ואם ככה, רציתי לדעת מאיפה המידע. זה הכל. לא צריך להתרגז כ"כ.

emotion of motion

• תוכן חדש...