Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה וואט RMS? באיזור ה- 300-400?

איזה דגם הסאב? מה ההתנגדות הסופית שלו? באיזו תיבה?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם אתה הולך נגיד על הקיקר אז קח בחשבון שהJBL יפתח אותו אבל לא כמו שהוא יודע זה לא יהיה ניצול מלא וחבל

הוא סאב מאוד לא נציל בסה"כ 86DB מבחית נצילות הקנוד עדיף הוא נציל יותר ויעבוד יותר

טוב עם המגבר הזה למרות שהקיקר ישמע יותר טוב.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

שוב תלוי איזה הגברה תיתן לאחד מהם,לקיקר אתה צרריך מונו שיתן כמה שיותר קרוב ל400RMS והקנווד לעומתו עובד מצויין גם עם 200 אבל השאלה מה התקציב שלך למונו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אודיו קינג אגב,יש שני דגמים של CVR אחד 800W והשני 1200W א ם אני לא טועה נכון? ויש שתי סמלים אחד עגול כזה והשני מרובע...מה ההבדלים?

פורסם

את הגדלים אני יודע, השאלה שלי הייתה על שני אלו ששניהם CVR אבל תראה מה שונה רק הלוגו באמצע,יש גם בהספק?

הינה:

הלוגו המרובע והשני עגלגל..

תראה בתמונות למטה.

ואם יש איזה כבר הבדל יש בינהם.

עריכה: נ.ב הלוגו העגלגל הוא גם יותר כסוף נוצץ מהלוגו מרובע (אני מדבר על הסאב לא על הסמל עצמו)

CVR12-4.jpg

KICKER CVR10.jpg

• תוכן חדש...