Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד מקרה של בושה (משטרה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי נסע במכונית עם 3 אנשים נוספים, כולם חגורים. האח של החבר הוציא ידיים ותופף על האוטו שלו עם הידיים כשחלק קטן מגופו בחוץ. ניידת משטרה קראה לו לעצור בצד ולאחר עצירתו ירד השוטר ורצה לתת לו דו"ח על אי חגירת חגורות בטיחות למרות שכולם היו חגורים.

החבר שאל אותו מה הוא רוצה ואמר לו שכולם חגורים אז הוא לא מבין מה הבעיה. השוטר הבין שפה הוא לא יצליח להוציא דו"ח והלך לחפש בספר שלו איזו עבירה מתאימה ל"פושעים" המסוכנים. הוא מצא פסקה האומרת שאסור להוציא ידים או את הגוף מהמכונית בזמן נסיעה.

השוטר הראה את הפסקה לנהג והנהג הבחין שהשוטר הניח את האצבע שלו על השורה הראשונה של הפסקה. החבר שאל אותו מה הוא מסתיר וכשזה הסיר את האצבע שלו גילה הנהג שהפיסקה אומרת ש"אסטר להוציא ידיים או חלק מהגוף בזמן נסיעה------ בתחבורה

ציבורית-------. הנהג שאל את השוטר אם הוא נשב לתחבורה ציבורית, וכלשוטר לא היה מה להשיב הוא ענה לנהג: "טוב הפעם אני יוותר לך, כי אתה נהג חדש".

לא הלך לו.

אדם.

פורסם

באמת שוטר משועמם ...

אבל בדוגרי זה מסוכן להוציא חלקי גוף מהחלון, לא סיפרו לכם את הסיפור הידוע על אחד שהוציא ראש מהחלון ועשה שלום למישהו... והאוטו נסע ועבר צמוד לעמוד... והראש של ההוא נשאר בחוץ .... :roll:

פורסם

האח של חבר שלך עשה גם הוא מעשה שלא יעשה.

מעשה מסוכן כמובן , השוטר פעל שורה שהזהיר אתכם , פעל פחות כשורה

שניסה להדביק דו"ח שלא היה ולא נברא.

חבל לעשות מעשים כאלו מיותרים כמו לשחק ב"כאילו דריסות" היה פה מישהו

שנכווה קשה מהעניין.

פורסם

תיראו, אני ממש לא מסכים עם הפעולה שאח של חבר שלי עשה. ואם אני הייתי הנהג הייתי

אומר לו להיכנס מיד לאוטו. זה באמת היה טיפשי ודבילי. אבל יש בעיה אחת-

זה פשוט לא העניין כי אף אחד לא אומר שהוא עשה מעשה טוב. העניין

הוא הנסיון להוציא דו"ח בכל מקרה ובכל אמצעי כאשר לבסוף כשהשוטר נכנס למבוי סתום הוא

"מוותר" לנהג בגלל היותו נהג חדש.

אדם.

פורסם

שוטרים אוהבים להתנכל לחייהם של נהגים חדשים. לעצור אותם סתם בצד ולהיות קטנונים בקשר לדברים הקטנים... כל הדברים האללו בעצם אמורים להתריע את הנהג החדש למעבור על החוק, אבל כנראה יש שוטרים שחוצים את הקו הזה וסתם הופכים את חייו של הנהג החדש ל"חיי טרור על הכביש" :lol: חחחחח... סתם סתם...

בכל מקרה, מנסיוני האישי, אם יש לכם מכונית שמאפשרת זאת, נסו להשכיב את לוחית הנהג החדש שלכם על הפלטה שמתחת לשמשה - ואם שוטר יחליט לעצור אותכם תגידו שהשלט נפל ולא שמתם לב.

זו לא שיטה שמטרתה לרמות את השוטרים או לעשות דווקא לחוק - אלא להמנע משוטרים כמו השוטר הנ"ל.

:roll: אורי.

פורסם
השוטרים לא פראיירים

אם תעשה כדבר אתה תקבל דו"ח , השלט צריך ליהיות ברור וקריא.

אולי זה עברה על החוק אבל אין מצב ששוטר מביא לך דו"ח על זה

רוב החברים שלי עושים את זה וגם אני שעוצרים אותנו לבדיקה אומרים שנפל ומחזירים את זה כמו ילד טוב

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם
חחחחחחחחח

איזה שוטרים דפוקים

אין חוק שאוסר על הוצאת ידיים מהחלון ברכב פרטי שלך

זה מסוכן אבל אין חוק כזה

שוטרים משועממים... שילכו לחפש מחבלים.

ועד איך יש חוק כזה,שוטר לא יכול לכתוב בדו"ח עבירה ולתת קנס על דעת עצמו אם לא מדובר בעבירה.

תאר לך ששוטר היה מחליט שאסור לקחת כלבים ברכב והיה מחליט שהדו"ח הוא 250ש"ח כי בא לו,אין דבר כזה כי השוטר ימצא עצמו מובטל.

פורסם
השוטרים לא פראיירים

אם תעשה כדבר אתה תקבל דו"ח , השלט צריך ליהיות ברור וקריא.

אולי זה עברה על החוק אבל אין מצב ששוטר מביא לך דו"ח על זה

רוב החברים שלי עושים את זה וגם אני שעוצרים אותנו לבדיקה אומרים שנפל ומחזירים את זה כמו ילד טוב

דווקא יש מצב , שהייתי בתיכון לפני 4 שנים , שוטר חביב נתן לחבר שלי דו"ח

בדיוק על אותה העברה ולא עזרה העובדה שהוא טען "שנפל לו"

אפילו הסטיקים המחוברים לחלון היו שם והיוו כהוכחה.

פורסם

אני רוצה להגיד לכולכם , שכבר די נמאס לקרוא על השטויות שאתם עושים , ועוד אח"כ באים בטענות אל המשטרה.

נכון , סדר העדיפויות של המשטרה דפוק. הם אוכפים את מה שקל להם.

אבל זה לא עושה אותכם צודקים יותר או חכמים יותר.

גם בשרשור הזה וגם בשרשור העוקב של שי מ.

השטויות שאתם עושים עוד יעלו לכם בחיים , וגרוע מזה - בחיים של אחרים , חפים מפשע.

אני לא כזה צדיק , אני נוסע מהר. אבל במקומות פתוחים. שיאפשרו לי להגיב. או שאם כבר - אני אהרוג את עצמי לבד. בלי לקחת איתי אחרים.

תתחילו להסתכל קצת על צורת הנהיגה המחורבנת שלכם.

אני כבר הייתי בגילכם. ובמצבכם. חשבתי שאני יודע לנהוג.

אז זהו. שלא ידעתי. גם היום אני לא שומאכר. אבל למדתי דבר או שניים על המכונית , ואני מנסה לשפר את זה.

אבל עצם זה שהגעתי לגילי המופלג כדי להטיף לכם מוסר , זה סתם מזל , יותר משכל.

אל תשחקו אתם עם המזל שלכם. הוא נגמר לפעמים.

תחשבו קצת , אם הפעולה הבאה שאתם עומדים לעשות על הכביש הולכת לסכן אתכם ואחרים או לא.

חבל.

ותפסיקו לחפש כמה המשטרה מטומטמת. לפי רמת התגובות , אתם מטומטמים לא פחות ,ואולי יותר.

פורסם
אני רוצה להגיד לכולכם , שכבר די נמאס לקרוא על השטויות

אבל זה לא עושה אותכם צודקים יותר או חכמים יותר.

גם בשרשור הזה וגם בשרשור העוקב של שי מ.

השטויות שאתם עושים עוד יעלו לכם בחיים , וגרוע מזה - בחיים של אחרים , חפים מפשע.

.

תראה, אדון RADARJEDI הנכבד, אני אמרתי שאני לא נהגתי בסדר ואפילו ציינתי שאני אידיוט...

אולי לא הבנתי את דברייך נכון, אם כן אני אתקן את הודעתי הנ"ל, אבל אני לא באתי בטענות כלפיי אף גורם חוץ ממני!! אני זה שהייתי אשם שנהגתי בצורה לא נכונה בגשם, אני אשם שלא החלפתי צמיגים בזמן, אני מודה!

מזל שזה נגמר ככה, אני מודה לה' שלא היו מכוניות על הכביש באותו הרגע, למדתי את הלקח שלי...

ובקשר לשרשור עצמו, תראה, מה שאח של חבר שלך עשה זה לא בדיוק בוגר ואחראי והוא סיכן את עצמו......ברגע שהשוטר עצר אתכם הוא כבר למד את הלקח והוא לא יעשה זאת שוב לפי דעתי......ואני מסכים עם זה שגם השוטרים היום הם בכלל לא משהו....הייתי אומר אפילו שהם חבורה של מאפיונרים שחושבת שמותר לה לעשות הכל...חבל....בקיצור במקרה הזה שני הצדדים לא היו בסדר, טוב שזה נגמר כך....חג-שמח!

שי..

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

לא אדון ולא נעליים.

היתרון היחיד שיש לי עליכם הוא הנסיון.

אולי לא באת בטענות לשוטרים , אבל אתה לא מבין (או לפחות לא הבנת עד השרשור) עד כמה התנהגותך תרמה לכניסה למצב אליו נקלעת.

אחרי הכל , קטונתי מלהגיד לכל אחד כאן מה לעשות , הרי המדינה בכבודה ובעצמה פסקה שאתם כשירים לנהיגה.

רק שלא יצפו ממני להזיל דמעה על מישהו. התיאורייה של דארווין עובדת.

פורסם

אני מסכים איתך בהרבה דברים , אבל די מכוער לשמוע ממך

התיאורייה של דארווין עובדת.

הרי גם אתה היית בגיל הזה כפי שאמרת , חלק גדול מן האנשים בגיל

הזה עוברים עבירות מאד מסוכנות , אבל חלקם הגדול מתבגר וחלקם לומד על בשרו.

לא יפה לאחל לכולם דברים כאלו.

• תוכן חדש...