Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלמבורגיני של בטמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואי נראית מוזרה ממש.

איך אמרו לפני-באטמן יקבל בחילה מזה.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

את הייעוד שלו הרכב בהחלט ממלא- הוא נראה רע (לא מתכוון למובן של מכוער אלא למובן שהוא מפחיד,אם הייתי רואה אותו חונה בסמטה חשוכה אני לא בטוח שהייתי מתקרב לראות מה בתוכו...).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

התמונה עם החמקן מעבירה את זה הכי טוב.

היא מכוערת עד מאוד אבל יפה בדרכה המיוחדת,כמו החמקן.

וכן,כנראה שבאטמן באמת יעדיף לסוע באוטובוס :lol:

V5

פורסם
וכן,כנראה שבאטמן באמת יעדיף לסוע באוטובוס :lol:

גרמת לי לתאר את באטמן יושב בסאבוויי ומלמל לעצמו "ס'עמק איזה אוטו דפוק..." עם פרצוף אומלל

וכן , אין ספק שהיא קצת קשה לעיכול, למרות שהפרונט לא רע בכלל (מזכיר הרבה קונספטים מהזמן האחרון)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אפרופו באט-מן, בסרט האחרון בסדרה, מלבד הבאט-מוביל והבאט-פוד, היתה שם סצינה שהוא נוהג ברכב היומיומי שלו, דהיינו למבורגיני מורצ'ילגו:

batman_lambo.jpg

נדמה לי שזה היה ממש מתבקש, שרכבו היומיומי של האלטר-אגו האנושי של העכבר המעופף יהיה מן הסתם ה Reventon המפלצתית.

reventon-2.jpg

אני מאמין שהם חשבו על העניין, צילומי הסרט החלו סמוך להשקת המפלצת, ואני מאמין שכנראה הדבר לא היה אפשרי. בכל אופן - פיספוס.

• תוכן חדש...