Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש מערכת ברכב מסוג קורולה 2003, הוא מחפש שינוי במערכת רוצה לשמוע צלילים יותר ברורים, נקיים ויפים ביחד עם עוצמה כללית של המערכת בשילוב של דפיקות יפות של הסאב.

כיום הרכיבים שלו זה :

* דלתות קידמיות קומפוננט jbl power בעל 100 וואט RMS.

* בדלתות אחוריות קומפוננטים נוספים של JBL בעלי 70 RMS

* מאחורה רמקולים של 6*9 jbl שנקראים 696 בעלי 150 וואט RMS

* 2 מגברים של JBL 1004 , בעלי 4 יציאות 100 RMS בכל יציאה, מחוברים אל הקומפוננטים

* מגבר מונו בלוק של רוקפורד 600 וואטRMS נקרא P600 שמחובר אל הסאב.

* סאב של פאנץ' של רוקופורד D412 בעל 500 וואט RMS.

*מערכת של bt 5070 pioneer

היום המערכת מאוד עוצמתית מבחינת עוצמת שמע, כאשר שמים בעוצמה של בין 5-7 כבר אי אפשר לדבר ברכב, ועד עוצמה של 20-25 שומעים יפה ואף עד 35, (אבל זה ממש חרישי ומטגן רמקולים לא מגיעים לעוצמות האלה) וניתן להגביר אל ה-40 גם.

שומעים מאוד יפה,אךמבחינתו, לא מספיק הצלילים ולא ממש ברורים, יתכן ומדובר בכיוונים בלבד, אך באופן כללי, הבאס די משתלט על האיכות שמיעה, שום שומעםי מאוד יפה אך מעוניין לשנות את הרכיבים של המערכת.

הוא מחפש רמקולים/קומפוננטים שיתנו לו צלילים מאוד נקיים ואיכותיים יחסית.

על איזה רמקולים אתם ממליצים ?

שמות דגמים ?

אולי אפילו מדובר רק בכיוון של הרמקולים בכדי להוציא צלילים יפים ?

אשמח לעזרה ויעוץ .

אני יודע שחלק מהרמקולים ישנם כאלה שבכל סוג מסויים של מוזיקה ישמעו יותר טוב ובסוג אחר פחות , , כלומר שחורה מזרחית או טרנסים וכולי,

אצל חבר שלי בעיקר שומע מוזיקה מזרחית ים תיכנוני (לא דיכאון למניהם חס וחלילה) ומוזיקה שחורה.

אשמח ליעות הכוונה ברכיבים או כיוונים,

מה שכן אחד הרכיבים שיוחלו בקרוב זה המערכת עצמה למערכת של ALPINE CDA 117RI חדשה שאמורה להגיע בקרוב.

שאלה נוספת, חבר שלי רוצה להחליף את ה6*9 האחוריים בזוג קומפוננטים נוסף ..

כדאי ? כלומר 3 זוגות קומפוננטים ?

איזה מומלץ ?

כרגע מיועד לשבת בקורולה 2003 בקרוב מיועד ליהיות מורכב בסיוויק סדאן 2005.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

למה לשים גם קומפוננט מאחורה וגם 6*9? עדיף לשים סט אחד טוב מקדימה עוד סט מאחורה וזהו.

בקשר להמלצות, מה התקציב שלך? מאיפה אתה - אם אתה רוצה שינסו לעזור לך לכוון ואיזו התקנה יש כרגע על הרכב (תשתית - חיווט,איטום וכו')

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

הוא לא רוצה לשים עוד 6*9 אלא במקום לשים עוד זוג קומפוננט ולגביי החיווט יש חיווט עבה וטוב, סוג של כבל לא יודע.

אין איטום בדלתות

אני מאיזור מרכז

ולגביי תקציב -17000

פורסם

תגיע למפגש מרכז, תוכל לשמוע להתרשם ויכווינו אותך קצת יותר טוב ממה שתוכל על גבי הפורום.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

זה קצת מסובך להחליף רמקול אחד כי לפי דעתי לא כדאי לערבב בין חברות אז עדיף שיחליף הכל וינסה למכור את מה שיש לו כרגע

המלצה שלי :

דלתות קדמיות אחוריות : http://www.ninja-polo.com/index.php/morel-dotech-ovation.html דוטק אוביישן 1700 ש"ח לשתיי זוגות אם אתה קונה במזומן ואל תשים 6X9 לפי דעתי זה גורע יותר משזה מוסיף, אבל אם אתה מתעקש על 6X9 תחסוך עוד קצת ותוסיף http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=tempo6X9&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap&lang=HE

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

נבדוק את האפשרות הזו ..

אני ראיתי שמפגש הבא יהיה ב-01/05/2010

עד אז עזרת השם ..

אתה באפן כללי ..

איך הרכיבים עצמם ?

או לחלופין, אתה אומרת שה-6*9 מיותר ?

הוא מעוניין להחליף את ה-6*9 האחוריים, לעוד זוג של קומפוננטים, כלומר שיהיו 3 זוגות קומפוננטים .

כדאי ?

או אם יבחר בצורה נכונה 2 זוגות קומפוננטים איכותיים לקדימה ולמגש אחורי, זה יספיק ? (מלבד סאב וכו' ?)

פורסם

תגיד לחבר היקר שלך שאם הוא רוצה לשמוע בגיל 35 משהו, אז כדאי שיוותר על 3 זוגות קומפוננטים.

אני אישית הייתי מוותר על ה6X9 ומחליף את 2 זוגות הקומפוננטים למורל דוטק אוביישן.

כלומר 2 זוגות קומפוננטים דומים, יושבים על מגבר 4 ערוצים, והסאב על המונו בלוק.

אגב, יש המון סוגים של מורל- חפש בזאפ לעצתי, שם תוכל לראות טווח מחירים בערך ומה מתאים לך יותר.

עם זאת, למד את הערכים של הרמקולים שלך ותחתוך אותם בתדרים שלהם.

(אני עובד לפי השמיעה שלי ומכוון בתחום הערכים של הרמקולים, זה נוח לי).

ויש עוד שתי אפשרויות:

1. גש לבעל מקצוע שאולי יוכל לכוון את הרמקולים בצורה טובה יותר.

2. תגיע למפגש הפורום ואולי אחד המבינים פה יוכל לכוון לך אחרת.

(עדיף לנסות את אופציות הכיוון קודם לכן, יתכן מאוד שהכיוון שגוי ולכן לא שומעים "איכותי").

• תוכן חדש...