Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

morel dotech ovation 6 VS focal 165v1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוסיקה היא בעיקר שחורה אבל שומע הכל

כרגע מדובר על במה קדמית בלבד, איזה סט עדיף?

איזה מהמגברים עדיף להגברת הסט הנבחר?

JBL GTO1004 או JBL GTO75.4?

קיים ברכב סאב עם מגבר שעובד טוב מאוד, אך אם אחד מהגברים יוכל להחזיק גם את הסאב בנוסף לבמה הקדמית אני אשמח.

הסאב הוא 12" פיוניר דגם 306

אשמח לשמוע חוות דעת אני בהתלבטות לגבי 2 הדגמים הללו.

פורסם

oferelijah,

מדובר בשני סטים שונים לגמרי באופי הצליל, לא ניתן להחליט פה על סמך נתונים טכניים בלבד, אתה צריך לשמוע ולגבש החלטה מה מהם מתאים לך יותר, ממליץ לך להריץ חיפוש על הנושא בפורום.

דני.

פורסם

אהלן דני ותודה.

אנסה לחדד.

אני מחפש רמקולים שישמעו עמוקים ומדוייקים ולא יצרחו לי באוזן.

בנוסף,

האם יש מקום שבו קיים תצוגה של 2 הסטים הללו?

פורסם

פוקל ידועים כקומפוננטים בעלי צליל גבוה- הטוויטר שלהם חד מאוד, ולא כולם אוהבים את זה ( אני למשל ).

הדוטק רגועים יותר ובעלי צליל רך יותר.

אני מציע לך להגיע לאחד ממפגשי הסאונד / לפנות לחברי פורום שיש להם את הקומפוננטים שאתה מעוניין בהם, ולבקש לשמוע את שניהם, כי רמקולים ( בעיקר קומפוננטים ) לא קונים על סמך המלצה בפורום.

מפגש הסאונד הקרוב במרכז הוא ב- 1 במאי.

מפגש הסאונד הקרוב בצפון הוא ביום שישי הזה אם אני לא טועה, ה- 16 באפריל.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

focal 165v1 = morel tempo 6

הם באותו רמה מבחינת מחיר בשאר העולם הפרוע. כנראה שגם מבחינת איכות הם באותו רמה...

[under construction]

פורסם

אני לא יודע עדיין אם אני יהיה במפגש, אבל אם כן אשמח לתת לך לשמוע אותם (MOREL OVATION 6)

אני גם שומע שחורה לפעמים ומאוד מרוצה (לא שמעתי את הסט השני).

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
אני לא יודע עדיין אם אני יהיה במפגש, אבל אם כן אשמח לתת לך לשמוע אותם (MOREL OVATION 6)

אני גם שומע שחורה לפעמים ומאוד מרוצה (לא שמעתי את הסט השני).

מהיכן אתה?

ומה מגביר אותם אצלך?

• תוכן חדש...