Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר שלי מתחתן בקרוב, כחודשיים מעכשיו, אנחנו כרגע בונים קליפ שנעשה לו לכבוד החתונה...

הבחור חובב מושבע (כמוני...) של מכוניות ואנחנו רוצים לשלב בקטע סצינה של משטרה, עדיין לא ידועים פרטים נרחבים יותר.

מכיוון שלהשכיר ניידת זו אינה אופציה ריאלית, בדקנו אלטרנטיבות באינטרנט והגעתי לשתי המכשירים האלה-

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24800

אני מודע לאי חוקיות של הדבר אך אם הוא נעשה בשטח סגור זה אמור להיות חוקי, אנחנו מנסים להשיג צ'קלקה מהום סנטר,

וחשבנו להוסיף גם את הדבר הזה, אנחנו מוכנים להשקיע את ה8$ האלה (לי אישית יש ניסיון מDX ואני מרוצה עד מאוד).

אנחנו רוצים לחבר את הלדים למשהו בתוך הרכב ולא כהתקנת קבע (לא חוקי), ולפי מיטב הבנתי הלדים לא מתחברים לשקע המצת.

האם למישהו יש מושג איך אני יכול לחבר את לרכב? האם ישנה אפשרות לקנות חיבור למצת וכך לחבר את זה? בגדול שתי החיבורים הינם 12V השאלה אם זה אפשרי...

למישהו יש רעיונות?

תודה רבה,

אעדכן אתכם...

פורסם

למישהו יש רעיון איך אפשר לחבר 2 כבלים אדום וצהוב למשהו שמוציא 12V ברכב? זה בערך מה שצריך לעשות...

ד"א האוטו הינו או מאזדה 6 -2003 (שברשותי) או שברלוט מאליבו - 1999 (שברשות חבר שלי).

פורסם

תוציא מהמצב כבל 4G לרכב ומפצילם(כמה שאתה צריך)ואז תשים באחורה/קדימה עם תצתרך עזרהזה עיניןשל חצי שעה עבודה בבתנאי שהבמנוע קר עם הוא חם יכח לך שעה כי מה לעשות אף אחד לא אוהב להיכוות

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

עם אתה צריך צ'קלקה אדום + כחול

אתה מוזמן לבוא לקחת לכמה ימים, אני מירושליים.

אגב תגיע עם החלק הזה ואני יתאים לך אותו לחיבור מצית.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה על הנכונות,

לי יש גם גישה עם רכיבים אלקטרוניים, מצאתי חיבור למצת של DVD נייד שלא עובד כבר , והוא מוציא 12V, ניתן בקלות

לחתוך את הכבל ולחבר אותו ללדים (לכאורה שחור לשחור, אדום לאדום), אם כי אני מחכה שהלדים יגיעו ואז אראה איך אני מתקדם.

לגבי הצ'קלקלה, תודה רבה, חבר שלי השיג גם צ'קלקלה.

תודה רבה,

• תוכן חדש...