Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה דוד שלי מחזיק במכשיר הזה בבית הוא פורק מהרכב הקודם שלו בגלל קניית רכב חדש(אקורה) ושם כבר היה מכשיר דומה שהוא מובנה.

אבל מכאן כל הבעיה שהוא גר בארה"ב ורוצה לשלוח או להעביר לי את המכשיר דרך מישהו שטס,

אז השאלה העיקרית לי האם ברגע שהוא ישלח לי את המכשיר לדוגמא דרך חברת UPS אני יצטרך לשלם איזה דמי מס

או שלא תיהיה לי עם זה בעיה כי המכשיר כביכול לא חדש והוא לאחר שימוש.

הוא שהוא נגיד יביא את המכשיר לחבר שלי שיגיע אליו לארה"ב וכשהחבר יחזור לארץ שוב פעם יהיה צורך לשלם איזה מס

ושוב פעם המכשיר הוא יד2.

אני לא מבין בדברים האלה בגלל שלא ניסיתי בחיים לקנות משהו מחול חוץ ממחשב נייד שהביא לי חבר לפני כמה ימים.

ויש לי עוד כמה שאלות שדיי מענינות אותי העם מהמכשיר הזה יהיה לי שליטה יותר טובה על המערכת שברשותי

2 זוגות של קומפוננט 2מגברים וסאב הHU הקיים אצלי הוא PIONER 5000UB לפי מה שזכור לי

אשמח מאוד עם תסבירו לי את הקטע עם העברת המכשיר לארץ ואיזה דרך הכי טובה להביא אותו עד עליי.

תודה רבה לעונים.

פורסם

אם יהיה לך מזל החבילה תעבור במכס בלי בדיקה

במידה והחבילה כן תעבור בדיקה תאלץ לשלם מס על המכשיר למרות שהוא משומש

בקשר למכשיר עצמו:

לי ולעוד כמה חברי פורום יש רדיו דיסק של אותה חברה והם פשוט מעולים בתחום

מה שבטוח שזה מכשיר ברמה טבה לא כמו הזבל שמוכרים בארץ...

אני הייתי מוכן אפילו לשלם עליו את המכס.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
אם יהיה לך מזל החבילה תעבור במכס בלי בדיקה

במידה והחבילה כן תעבור בדיקה תאלץ לשלם מס על המכשיר למרות שהוא משומש

.

כן אני מבין אבל על איזה אופציה מהשניים אתה מדבר עם ישלחו לי בUPS או שנגיד מישהו מהמפחה או חבר שטס יביא לי?

פורסם
כן אני מבין אבל על איזה אופציה מהשניים אתה מדבר עם ישלחו לי בUPS או שנגיד מישהו מהמפחה או חבר שטס יביא לי?

??? מישהו?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חבילה בטוח תיבדק במכס במשלוח דואר, במשקל הזה.

הייתי ממליץ לך להביא עם בנאדם ולקוות לטוב (קח בחשבון שאם תופסים אותו הוא יצטרך לשלם כמעט 70% מכס)

פורסם
חבילה בטוח תיבדק במכס במשלוח דואר, במשקל הזה.

הייתי ממליץ לך להביא עם בנאדם ולקוות לטוב (קח בחשבון שאם תופסים אותו הוא יצטרך לשלם כמעט 70% מכס)

אז מה בעצם הכי טוב לעשות?

• תוכן חדש...