Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בפייסבוק עם כרום

`Infinity
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום וחג שמח לכולם!

טוב אז ככה, אני לא יכול לחיות בלי גוגל כרום, מאז שהוא יצא אני לא מבין איך הסתדרתי עם האקספלורר הזבל, אבל לצערי כרום התחיל לעשות לי בעיות בפייסבוק.

קודם כל כשיש Notifications חדשות ואני פותח אותם, מופיע לי כאילו הן עדיין חדשות ולא ראיתי אותם.

דבר נוסף, אני לא מצליח לראות את כל ה Feeds ולא מופיע לי הלינק בתחתית הדף של Older Posts.

גם שאני מנסה להיכנס לפרופיל של החברים, מנגנון החיפוש לא מראה לי את התוצאות.

וכשיש יותר מכמה תגובות אני לא יכול ללחוץ על View all XX comments כי זה מופיע כטקסט ולא כלינק.

מישהו אחר נתקל בבעיה או יודע איך פותרים את זה?

תודה מראש!

נ.ב באקסלפורר הכל הולך חלק ואני לא נתקל באותן הבעיות.

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה ממש רוצה יש לגוגל את האד אין \ פלאג אין של IE.

מה שנותן לך לפתוח אתרים שלא עובדים טוב עם כרום במצב של אקספלורר.

תחפש ותמצא.

יש אפשרות להוסיף אתרים ספציפיים לפילטר שלו וברג שתקליד את שם האתר אוטומטית הוא יפתח דרכו.

טוב שם טוב משמן טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני משתמש בכרום כבר לא מעט זמן, מעולם לא נתקלתי בבעיות שאתה מתאר בפייסבוק (ואני משתמש לא מעט בכלל)

תנסה אולי לעדכן לגרסא הכי חדשה.

תנסה לבדוק אולי מותקן לך איזשהו פלאגין שעושה את הבעיות האלה (משהו בסגנון noscript או adblock שאולי לא עובד כראוי)

אני משתמש בגרסא הכי עדכנית ואין לי את הבעיות הנ"ל.

שששששששששירוקו אדומה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני די בטוח שהבעיה היא עם אחד הפלגאינס, כי רוב הלחצנים פשוט לא מגיבים [גם הצ'אט לא עושה כלום כשאני לוחץ עליו], אבל אני לא מצליח להבין למה הבעיה רק בפייס.

אגב גם אני משתשמש לא מעט וכבר הרבה זמן בפייסבוק ובכרום ורק לאחרונה הופיעה לי הבעיה.

מופיע לי שיש לי גרסא מעודכנת: 4.1.249.1045

נ.ב אני מת על איך שכותבים בכרום, למשל ב Task Manager יש אפשרות ל Stats for nerd או כשאני נכנס ל Extensions מופיע לי Boo... No extensions installed :-(

:-)

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...