Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה- HU שלי הלך לעולמו וכבר שבוע אני שומע מוזיקה ברכב דרך הרמקול המצויין של הסלולרי שלי ולכן אני מעוניין לרכוש את ה- Eclipse CD7200-mk-II, אני מחפש אתר שהמוצר לא אזל ממנו.

http://www.sonicelectronix.com/item_12030_Eclipse+CD7200+mk+II.html

או שהוא משומש כמו eBay.

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=eclipse+cd7200&_sacat=0&_odkw=CD7200&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על אתר אמין שיש לכם ניסיון איתו אישית ושהמוצר חדש ועדיף גם לא יקר מ 400$.

אשמח לתגובות. 

פורסם

קשה עד בלתי אפשרי למצוא כרגע את המוצר הזה כי החברה סגרה את שעריה.

בלינק הראשון הCD אזל ומזמן.

בלינק השני הכל שם משומש ולא שולחים לארץ.

בכל מקרה בהצלחה.

פורסם

מוזר..

מצד אחד קראתי כל מני כתבות על סגירת החברה,

ומצד שני - האתר פתוח כרגיל, ללא הודעה מיוחדת על סגירה כזאת או אחרת.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

אין כל סיבה שהחברה תסגור את האתר,היא תיפטר כמה שיותר ממה שנשאר.

אנטרס שלה

אגב אחלה מכשיר שבעולם,איכותי מאד,אבל לא הכי נוח לשימוש.

המלצה שלי 9887 של אלפין לא יפול לך מהאיכות.מניסיון שהיה ליעם המכשירים.(נסה למצוא דגםR)

אתה אומר ש ב סוניק אין להזמין?

ג'ובני

פורסם

אם אתה נעול על ה 7200, EBAY זו הדרך הכי בטוחה להזמין מחול - גם משומש

תשלח הודעה לכל אחד מהמוכרים אם הוא מוכן לשלוח לישראל ושאלות יותר ספיציפיות על מצב המכשיר

ולך על זה

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

ראיתי בעצמי הרבה אתרים נוספים שמוכרים ב 779$ וזה כבר ממש לא בא בחשבון.

אני די נעול על המכשיר הזה כי הוא נותן לי בדיוק את מה שאני רוצה, BT, USB, 3WAY ואיכות.

משומש לא מתאים לי.

יש עוד אתרים מומלצים?

פורסם

אני חושב שהוא רוצה חדש!, חוץ מזה אפשר ללכת על 9887 של אלפיין וזה אחלה מכשיר שבעולם.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

9887 מכשיר מעולה אבל אין בו BT ו- USB מובנה בלי כל מיני תוספות והדגם עם ה- R עוד יותר קשה להשיג במחיר נורמלי ולכן 7200 מתאים לי בול חוץ מהקטע המבאס שאי אפשר להשיג אותו במחיר שפוי!

אני מקווה שיש עוד תקווה למכשיר חדש במחיר נורמלי.

איפה הלינק המיוחל:cry:

פורסם
תודה לכולם על התגובות.

ראיתי בעצמי הרבה אתרים נוספים שמוכרים ב 779$ וזה כבר ממש לא בא בחשבון.

אני די נעול על המכשיר הזה כי הוא נותן לי בדיוק את מה שאני רוצה, BT, USB, 3WAY ואיכות.

משומש לא מתאים לי.

יש עוד אתרים מומלצים?

הוא נותן 2WAY+SUB - זה לא בדיוק 3WAY. לא תוכל להגביר איתו אקטיבית מערכת 3WAY עם מיד'ים.

בנוסף, כדאי שתהיה מודע לבעית התצוגה; קטנה, לא ברורה ובעיקר בשמש. הדיבורית BT נחמדה אבל היא לא תחליף לדיבורית לטעמי - המיקרופון בקדמת המכשיר. חוץ מזה, מכשיר מדהים.

פורסם

tomerR- במערכת הקודמת שלי היתה אותה הבעיה במסך וזה לא הפריע לי ככה שזה בסדר.

lei1989- ב- eBay נמכרים מכשירים משומשים, אחרת הייתי כבר משחק עם המכשיר כבר אצלי ברכב, למרות שאולי פיספסתי מכירה של מערכת חדשה.

• תוכן חדש...