Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה , יש לי בעיה מאוד קשה ,אני מקווה מאוד שמישהו יוכל לעזור לי.

יש לי בעיה שבכל אחד מהבתי פיוזים שהיו לי מקדימה , הם מתחילים להינמס ואין לי מושג ממה. זה לא החום מהמנוע כי אני ממקם אותם במקום טוב ואני פשוט לא יודע מה לעשות, מזה נובע לפעמים שיש לי נתק במערכת והפיוז אף פעם לא נשרף !!

גם עכשיו לאחר שעקבתי מס' פעמים מאז ההתקנה של בפיוז החדש, צד אחד של הסגירה שלו התחיל להינמס ואי אפשר להומיא את הפיוז .העלתי תמונה כדי שתבינו על איזה טירוף מדובר.

אני לא אשקר אני אוהב לשמוע חזק תמיד אבל זו לא נראית לי סיבה טובה להרוס כל פעם בתי פיוז.

מה עושים חברים ?!?!? אני מיואש מהעניין ...:-(:-(

המערכת:

מגבר1- mac audio mp8000

מגבר2- pulse audio ba4400

מגבר3- jbl 1004

סט דוטק אוביישן 6

סט טמפו 6

שני סאבים infiniti ref 1250

המון המון המון תודה לעוזרים ושבת שלום ופסח שמח :):)

24022010212.jpg

פורסם

עברתי ל4 ! חשבתי שזה ייפתור את הבעיה אבל זה לא ...אגב הפיוזים כולם היו 60 אמפר , לעבור ל80 ? ראיתי בית פיוז של רוקפורד נראה לי עולה איזה מאתיים שקל ,שווה ?

פורסם
עברתי ל4 ! חשבתי שזה ייפתור את הבעיה אבל זה לא ...אגב הפיוזים כולם היו 60 אמפר , לעבור ל80 ? ראיתי בית פיוז של רוקפורד נראה לי עולה איזה מאתיים שקל ,שווה ?

עדיף ל 100 או 120 אמפר תחשב פיוזים במגברים ותוסיף עוד 20 אמפר זה מידה אמפרים שאתה צריך .. בקשר לבית פיוז הוא מצויין

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם

לחשב פיוזים ? אמממ זה ייצא הרבה יותר ממאה חח

מגבר 1- 80 אמפר

מגבר2- 2X25

מגבר3 - 3X25

כמה אתה חושב שיהיה טוב ? חשוב להדגיש שהפיוז אף פעם לא נשרף לי מקדימה !

המון תודה לך :-D

פורסם

בוקר טוב

לפי הבנתי יש עומס על הפיוז שיוצר התחממות ייתר שממיסה את הפלסטיק

כמו כן תוסיף לזה את העובדה שרוב בתי הפיוזים הראשיים שנמכרים בארץ הם סחורה זולה ומהפשוטות הקיימות

תנסה לבקש מאחד המתקינים באזורך מפצל פלוס דרך פיוזים (מוצר איכותי) וכך תוכל בעצם לאפשר לכל מגבר את הפיוז שלו בערכים הנכונים לו.

במידה ותרצה יותר פרטים על המוצר ומחירו אשמח לעזור

דרור

פורסם

חברים לא הייתי פה כל הבוקר אז עדכון : קניתי בית פיוז של רוקפורד עם מתג כזה , 200 אמפר. התקנתי ועובד מעולה ..לפחות כרגע:-D, מה אתם אומרים ,צפויים לו ולמערכת חיים ארוכים ?

פורסם

כיצד הגעת למסקנה שעלייך לרכוש פיוז של 200 אמפר ? ברור לך שהפיוז לא יישרף במקרה של צריכת זרם גבוהה מידי. מה שבטוח שצריכת הזרם של המערכת שלך היא ל-200 אמפר וגם לא 100 אמפר נומינלי.

אתה יכול לגשת לחשמלאי שיבדוק את צריכת הזרם הכללית של מערכת השמע בעזרת 'צבט' ולאחר מכן תכפיל את הערך שנמדד ב-1.5 כלומר, במידה ונמדדה צריכת זרם של 50 אמפר תתקין פיוז של 70-80 אמפר.

איזה כייף לי :)

פורסם

לפי הבנתי קנית ממסר פחת חצי אוטומט

ונוסף לכך תודה לאל שרכשת מוצר מותג

משלב זה ואילך אני לא צופה לך שום בעיות

שבת שלום

דרור

• תוכן חדש...