Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות עם USB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, התחלתי לא מכבר לנטוש את הדיסקים לטובת USB מטעמי נוחות, איכות, נפח איחסון.

ה DOK' שהיה ברשותי הוא 1GB , ומילאתי אותו בשירים ע"פ תיקיות שונות, ומהר מאוד גיליתי שאני צריך 'DOK גדול יותר.

פניתי לEBAY והזמנתי לי DOK' של KINGSTON 128GB ב 27$ עד לפתח הבית.

עד כאן הכל טוב ויפה, לקח ל DOK' כשבועיים להגיע ובזמן הזה הרחבתי את מאגר המוסיקה שלי ע"י העברות מדיסקים מקוריים אל התיקיה המסודרת.

העברתי את כל הקובץ ל DOK' (תפס 15GB בינתיים), כשכולי מלא ציפייה חיברתי אותו לHU והופיע לי USB ERROR, מה, למה ואיך ?

קראתי את הMENUAL של המכשיר (ECLIPSE CD5030) שנמצא בקישור הבא:

http://www.eclipse-web.com/us/download/manual/cd5030_en/audio/index.html

בלשונית USB MUSIC FILE PLAYER וע"פ הבנתי הסיבה שזה לא עובד קשורה לכך שיש לי יותר מידי תיקיות ותתי תיקיות

ממה שה HU יכול להתמודד אתם, אז התחלתי לארגן את הקובץ מחדש במחשב ולצורך נסיון העברתי קובץ 1 ללא תיקיות כלל.

לצערי גם לא עובד.

מה יכולה להיות הסיבה לכך ?

דרך אגב , ה DOK' תקין, המידע עליו נשמר ומופיע כשאני מחבר אותו ל PC רק ברכב הוא לא עובד.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

תבדוק שהDOK מפורמט לFAT32 , ואם יש לו תוכנה בסיגנון הU3 של סאנדיסק תמחוק אותה

אודי A4

דימה.

פורסם
אבל יש לו 128 GB לא משנה NTFS או FAT32 זה גדול מדיי לרדיו די ותיק

רדיו ותיק ?

הדגם הנ"ל הוא הדגם האחרון של אקליפס.

בכל אופן איך אני ידע מה יתאים 8 או 16 או אחר ? לא מפורט בספר של המכשיר לגבי הנפח .

פורסם

אני לא מעמין שיש הגבלה, קודם תבדוק את הפרטישן שהו אכן FAT32 ותפתר מהDataTraveler או איך שלא קוראים לתוכנה של קינגסטון.

אודי A4

דימה.

פורסם

[בכל אופן איך אני ידע מה יתאים 8 או 16 או אחר ? לא מפורט בספר של המכשיר לגבי הנפח .

דגם לפניי שנה כי מפל אקליפס נסגר לפניי שנה בערך.. וגם היתי עוסה יבאו פרללי למחשרים אקליפס.. יש לך בעיות גודל של דיסק און קי

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם
[בכל אופן איך אני ידע מה יתאים 8 או 16 או אחר ? לא מפורט בספר של המכשיר לגבי הנפח .

דגם לפניי שנה כי מפל אקליפס נסגר לפניי שנה בערך.. וגם היתי עוסה יבאו פרללי למחשרים אקליפס.. יש לך בעיות גודל של דיסק און קי

אהלן שי

כרגע בדקתי עם DOK' נוסף שקיבלתי - 64GB וזה עובד.

כנראה באמת ה 128 גדול מידי כמו שאמרת (בכל אופן זה נמצא על FAT32 אבל זה לא רלוונטי בגלל הגודל), אז נשתמש ב64

תודה לכולם על העזרה

• תוכן חדש...