Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכל קוראיי.

בעקבות מפגש הפורום בקריית גת החלטתי שנמאס לי מהתופעה המוזרה שהתחילה לי עם המערכת והחלטתי לרדת לשורש הבעיה ולפתור אותה.

בהתחלה חשבתי שזה בגלל הדיבורית שהתקנתי לאחרונה אבל אין קשר בין הדיבורית למערכת (ניתקתי אותה בשביל לבדוק) , כבר חשבתי להעיף אותה :)

נתחיל בזה שיש לי מגבר של זאפקו I450 סאב של סאונדסטריים XS 12" של 2 סלילים של 4 אוהם קומפוננט של מוראל דוטק אובשן והד יוניט אלפיין 9853.

לא שיא העוצמה אבל מספק אותי בהחלט ליום יום.

התחלתי לעקוב אחרי הבעיה, ברגע שאני מגביר או שומע כמה דקות המגבר נכנס לפרוטקשן, בהתחלה בדקתי אם זה מגיע מהדיבורית, ונמצא שזה לא קשור.

עברתי להד יוניט ופה הייתי לחוץ כי אני מת על האלפיין שלי!! החלפתי להד יוניט אחר והבעיה עדיין קרתה, נשמתי לרווחה :)

עברתי למגבר, ניתקתי את הסאב והבעיה הפסיקה , המגבר לא נכנס לפרוטקשן.

הסאב מחובר ב-8 אוהם כלומר מינוס ופלוס מחוברים לטרמינל שהולך למגבר והמינוס ופלוס השניים מחוברים אחד לשני.

מקווה שהבנתם :)

עכשיו השאלה היא כזאת, עד עכשיו שמעתי ככה ולא הייתה שום בעיה יכול להיות שהסאב מקצר, או שהיציאה של המגבר מזייפת?

אשמח לשמוע פתרונות מה אפשר לעשות בנידון

פורסם

לא הבנתי איך הסאב מחובר, אבל לא חשוב.

תחליף את היציאות של הסאב עם היציאות של הקומפ במגבר (יחד עם כבלי ה RCA).

אם הבעיה חוזרת, אז אין הבדל בין זוגות היציאות במגבר (כלומר הבעיה לא אצלו).

תנסה סאב אחר.

אגב, המגבר חם כשהוא נכנס לפרוטקשן?

מתחדשת*

פורסם

הסאב הוא 2 סלילים של 4 אוהם

הוא מחובר בצורה כזאת שהמגבר רואה אותו ב-8 אוהם. אני אחפש תמונה להמחשה.

לפעמים הוא חם ולפעמים לא

אני אנסה להחליף מחר את היציאות ונראה.

פורסם

גם אני חושב שסביר שטעית בחיבור וחיברת בשתי אום ,נראה דיי הגיוני מבחינת תגובת המגבר.

שתחליף את היציאות בין הקומפוננט לסאב נדע אם הבעיה בחיבור.

יהיה מעולה אם תעלה שרטוט של איך זה מחובר עכשיו.

עריכה: לפי הסרטוט זה באמת ב8 אום .

לפני כמה זמן החלה הבעיה?

פורסם

אני לא מכיר את המגבר, אם זה מגבר של 4 ערוצים אני חושב שכדאי שתבדוק אם הוא עובד ב-2 אום במצב של גישור אם כן תעשה חיבור מקבילי מה שאומר 2 הפלוסים לפלוס של המגבר כנ"ל לגבי 2 המינוסים. שוב רק במידה והוא יכול לעבוד ב-2 אום גישור. כרגע אצה עובד בחיבור בתור מה שנותן התנגדות סופית של 8 אום.

under construction...

פורסם

המגבר יכול לעבוד בגישורים של 2 אוהם אבל הוא לא יכול לעבוד בגישור 2 אוהם לסאב והשאר יהיו 4 אוהם.

היום נסעתי עם המוזיקה הכל היה בסדר, הסאב מנותק לבנתיים. ברגע שצפרתי המגבר נכבה שוב :) קיצר נראה לי שיש לי בעיה עם החשמל, מאיפה להתחיל אני כבר לא יודע!

פורסם

אוקיי החלפתי בין היציאות של המגבר בין האחורה לקדימה, ובדקתי בסאב שהוא אכן מחובר שהמגבר יתן לו 8 אוהם.

והחלפתי סופיות כבלים למינוס. עכשיו המערכת עובדת בשעה טובה :)

עכשיו נשאר לכוון אותה כמו שצריך, מי מתנדב לעזור? :)

• תוכן חדש...