Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי בניות מוכנות לדלתות של פונטו MK1 מebay היום זה הגיע, צד נוסע הרכבתי, זה יושב מעולה ומחובר ישירות לפח בלי רעידות, אבל הכנסתי את הרמקול שלי והוא נתקע בפח שאחרי הדיפון. חסר איזה 1.5 - 2 סנטימטר..

עכשיו יש לי 2 אפשרויות, אחת זה לשים הגבהות, אבל יש מצב שזה יצא קצת בולט ומכוער קצת

השניה זה למכור את הקומפוננט ולקנות משהו פחות עמוק

והנה השאלות:

איפה אני יכול להשיג הגבהות בכלל? בפתח תקווה (עיר מגוריי) אין כלוווום למערכות חוץ מ2 חנויות לא מקצועיות שאני לא יטרח אפילו לבוא אליהם. אפילו נגר מצאתי פה בעיר רק אחד וגם הוא ביקש ממני 70 שקל על פלטה שטוחה ומרובעת למגבר. אני אשמח לשמוע על מקום למערכות שאני אוכל לנסות את ההגבהה על האוטו ולראות אם זה בולט מדיי. כמה זה יעלה בערך?

ובמידה ואני יחליט להחליף קומפוננט, כמה שווה הקומפוננט שלי בארץ בערך (כמה אתם מערכים [או מציעים :lol:] שאני אמכור)? הדגם הוא Alpine SPR-17S

ומה האפשרויות שלי לקומפוננטים דקים איכותיים לטראנסים כמו intersys,infected וכאלה? עד 4 סנטימטר עומק

תודה רבה

23032010039.jpg

23032010041.jpg

36 - בניות לרמקולים.jpg

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לא מבין תבעיה,לך לנגר,תגיד לו שיחתוך לך עיגול שישב לך בול על התושבת,והנה לך הגבהה איכותית בחיר סביר.

פורסם

בגדול כדי לדעת : זה בעייתי לחתוך מהדלת ? מהפח עצמו (הפנימי כמובן) ?

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני מעדיף שלא לחתוך את הדלת, לא נשמע לי רעיון חיובי במיוחד :lol:

(יותר נחמד לקנות רמקול בעובי 4 ס"מ במקום 6 ולא לחתוך את הפח לפי דעתי...)

פורסם

אני חוזר שוב. אם הפח הוא הבעיה אפשר לחתוך אותו בצורה יפה זה לא פוגע ברכב. אם תוסיף הגבהות זה יבליט את הרמקול החוצה ויפגע במראה. אם אתה מתעקש בכל זאת על הגבהות אז דבר איתי בפרטי.

פורסם

אוקיי הכל מחובר ועובד :-D

היום בבוקר נסעתי ליוסי, בדיקה מהירה והגיע למסכנה שהגבהה תראה לא יפה, אז קצת שכנועים והוא חתך את הפח שהפריע

עכשיו סיימתי את מה שנשאר ויש לי 2 מסכנות:

1. הבניה המוכנה הזאת היא באיכות מצוינת, אין רעידות בכלל גם שהרמקול על full בלי HPF, רק שמתחילים להוסיף bassboost אז יש רעידות (כמובן שאני לא משתמש בפונקציה הזאת ודומותיה, זה היה רק כדי לבדוק)

באונו שהייתה הגבהה מכוערת ופשוטה- מתחת ל80 hpf כבר התפרק האוטו

2. הקומפוננט של אלפיין חזק בבאסים (שהוא בדלת ולא על המגש)

וכומבן שעכשיו נשמע הרבה יותר טוב שהקומפוננט מקדימה ולא על המגש.

38 - בנייה לרמקולים.jpg

• תוכן חדש...