Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול רכשתי לי פיאסטה שמורה בצבע שחור 3 דלתות בלי תאונות עם מנוע וצבע חדש לפני 6 שנים, כמעט כל דבר ברכב הבחור החליף והוא נמצא במצב מכני מצויין, הוא גם במצב קוסמטי מעולה, ג'אנטים 14 מאושרים ברישיון נורא יפים, שתי ספויילרים ויש גם נורות פילפיס אקסטרים יסיון שמשום מה לא נראות לי לבנות בכלל, למישהו יש מיד ליהם?

יש גם ריפודיע ור שחור אדום בדלתות ובהגה ובמושבים שקצת נקרעו אבל חוץ מזה האוטו שמור נורא ויש גם מערכת רצינת יותר מהרמקולים של המחשב שהיו מותקנים בסוויפט, וכל צמיג רחב פי 4 משל הסויפט, והרכב גם לא רועד במהיריות גבוהות, הוא גם גבוה יותר ולא מתגרד לי על במפרים מעל 20 קמ"ש, יש גם דוד אחורי שמוסיף קצת באסים באגזוז.

בקיצור הרבה יותר "אוטו" מהסויפט, למרות שחסרים בו דברים הכי בסיסים כמו חלונות מאחורה וידית לפתיחת באגז' מבפנים.

אני נורא מרוצה מהרכב והוא לא עושה בעיות, יש יאמרו שהוא קצת **נמחק ע"י הנהלת הפורום** ויש שפשוט מתלהבים ממנו כי זה הגיל =]

בתיכנון שלי לשטוף אותו מחר עם לא יירד גשם ואז אי מבטיח להעלות תמונות8)

פורסם

תכין את עצמך לעשות לי עליה סיבוב ... 8)

ותתחדש שמור עליה .

אהה כמובן תמונות .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם
תכין את עצמך לעשות לי עליה סיבוב ... 8)

ותתחדש שמור עליה .

אהה כמובן תמונות .

ברור שאני שומר עלייה וזו גם הסיבה שלא תקבל סיבוב:wink:

פורסם

תתחדש על הרכב.

העלתי תמונות של הרכב שלך תמונות לא חדשות שרצו בפורום מועדון פורד אירופה ישראל בעבר.

מקווה שזה לא מפריע לך.:-)

20080813_160204_Ford_Fiesta15.jpg

20080813_160231_Ford_Fiesta_18.jpg

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
תתחדש על הרכב.

העלתי תמונות של הרכב שלך תמונות לא חדשות שרצו בפורום מועדון פורד אירופה ישראל בעבר.

חח,היית צריך לתת ל dj_dan לעלות תמונות,לא יפה מצידך :-P

SUZUKI JIMNY

פורסם
תתחדש על הרכב.

כן זה האוטו, רק שמאז הג'אנטים גדלו במידה והם הרבה יותר יפים וגם נצבעו הקליפרים באדום.

לרכב נוספה גם צ'קלקה היום =] (אל תדאגו אני מודע שזה לא חוקי היא סתם בשביל הצחוקים)

וגם אין את הניקל על האגזוז, ואין לו חלונות שחורים.

אני יעלה עדכניות מחר אחרי שטיפה.

פורסם

הרכב עבר טיפול יופי היום, ניקיון יסודי מבפנים ומבחוץ, אני יצלם בהקדם פשוט לא הייתה לי מצלמה בהישג יד.

מישהו יודע כמה ליטר מכיל המיכל דלק?

פורסם

אחלה רכב אמין מאוד עם כי עשו אותו קצת ערסי הרכב מכיל 40 ליטר דלק ומומלץ לעשן

כיוון שסתומים עשיתי אתמול והרכב שקט מאוד וחסכוני יותר

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

הרכב נראה מצויין אבל הספויילר רק גורע ממנו וחבל.

תתחדש,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...