Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי 5 שנים שאח שלי מחזיק את המאזדה שלו, הוא מוכן להיפרד ממנה. (בגלל רכב ליסינג מהעבודה).

מעט פרטים על הרכב:

יד 2 ( היה בבעלות אישה מבוגרת (50+) כ- 6 שנים ומאז אצל אח שלי. )

205,000 ק"מ

מנוע 1,840 סמ"ק

עבר טיפולים רק במוסכים מורשים של מאזדה, ניתן להוציא משם את כל התיעוד.

טסט עוד חודש וחצי.

הרכב נוסע טוב, מגיב טוב ושמור.

בעיות:

1. ישנה דפיקה בצידו השמאלי של הרכב בדלת האחרוית (פח עקום פנימה). ככה הוא קנה את הרכב בזמנו.

2. הרכב עבר פגיעה מאחור בפגוש - לאחר בדיקה במוסך הוחלט להחליף פגוש ולבצע תיקוני פח. נקבעה ירידת ערך של 4%.

(הטיפול עלה לחברת הביטוח 12 אלף ש"ח). אינני יודע (כנ"ל גם הוא) אם ישנה מה שמכונה פגיעת שסי או קצה שילדה. ייתכן וכן.

האירוע היה בשנת 2007. אין כל השפעה על מכלולי הרכב למיטב ידיעתי והבנתי.

3. מצבר חלש - תחת אחריות וניתן להחליפו.

הרכב בבעלותו של אח שלי אך אני מוכר לו אותו.

אינני סוחר ומאוד חשוב לי להיות כנה עם הקונה הפוטנציאלי ולשקף את כל האמת וההיסטוריה של הרכב.

תעודת הזהות שלי ושלו יוכיחו כי הוא אח שלי ולא "אח" או "גיסה" של כל מיני סוחרים.

הסיבה שאני מוכר את הרכב ולא הוא - הוא גר במושב מזרחית לכפר יונה ואני במרכז, מה גם שהוא עסוק ואני הרבה פחות.

כל מי שירצה לשוחח איתו ישירות - אפנה אותו אליו.

מחיר המחירון של הרכב - 28,800 ש"ח (יצחק לוי). מחיר מחירון משוקלל (יד 2, 205,000 ק"מ וירידת ערך 4%) - 28,754 ש"ח.

הוא מבקש 25,000 ש"ח על הרכב.

אין לי תמונות על מחשב זה, לכן אפנה אתכם למודעה שפרסמתי ביד 2 -

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=18&ModelID=22&SubModelID=189&FromYear=1999&UntilYear=1999&Auto=1&fromPrice=25000&untilPrice=25000&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=1&fromKM=205000&KM=205000&fromEngineVal=1800&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=2&Hand=2

פורסם

תיקון קטן להודעה מעלה.

ציינתי כי ישנה דפיקה בדלת אחורית שמאלית. ישנה גם מכה בדלת אחורית ימנית.

* המצבר הוחלף לחדש.

:roll:

פורסם
  • תוכן חדש...