Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי את הגולף החדשה מסתובבת לה באיזור תעשייה תלפיות ירושליים. למעשה הייתי ממש אחריה.

היא הייתה עם מספר צהוב אך לא ישראלי. למעשה היה רשום בצד שמאל האות F.

לפי דעתי, אחריי שדפקתי בה מבט מקרוב, היא לא משהו. בתמונות היא יותר יפה. התחת שלה (שאותו ראיתי רוב הנסיעה) מזכיר מעט את התחת של הפולו. הפרונט נראה יפה יתר ויותר זורם.

בגדול, מס. הנקודות שאני נותן לה בסולם שמוליק בקטגוריית העיצוב הוא 7.5

vwgl26.jpg

vwgl22.jpg

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
כמה אתה נותן ללנטיס F בסולם שמוליק?

:wink:

Objection!!!! התובע יודע על טיב היחסים של הנאשם עם הרכב ועל הסובייקטיביות שתשרור בהחלטתו!

דרך אגב,סולם שמוליק עונה לתקן האירופי או רק לירושלמי :wink:

פורסם

אני גם ראיתי אותה לדקות מעטות באזור המרכז... משום מה היה נדמה לי שיותר גדולה מגולף העכשיווית כלומר ממש גדולה...

העיצוב במציאות לדעתי אפילו יותר מכוער מאשר בתמונות משהו לא יושב טוב בעין שאתה מסתכל על המכונית.... לסיכום לא יפה! :x

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם
אני גם ראיתי אותה לדקות מעטות באזור המרכז... משום מה היה נדמה לי שיותר גדולה מגולף העכשיווית כלומר ממש גדולה...

העיצוב במציאות לדעתי אפילו יותר מכוער מאשר בתמונות משהו לא יושב טוב בעין שאתה מסתכל על המכונית.... לסיכום לא יפה! :x

עוד לא בדקתי בנתונים, אבל לפי דעתי היא נראית יותר צרה מהגולף הנוכחית. במיוחד כשמסתכלים על אחוריי הרכב.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

היא גדולה יותר בכל מימד למיטב זכרוני, בעיקר בגובה...

קראתי עליה כתבה מקיפה באוטוקאר. הם מציינים אותה לטובה ונותנים לה 4 כוכבים אם אני זוכר נכון (זה בבית). התנהגות הכביש שופרה ללא היכר, היצע המנועים השתפר, האיכות נשארה מצוינת, האיבזור גדל, המרווח גדל ובסה"כ זוהי מכונית מצוינת. גם שם, דרך אגב, המחיר מהווה בעיה קטנה... (אבל היא עדיין מהנמכרות בקבוצתה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היא גדולה יותר בכל מימד למיטב זכרוני, בעיקר בגובה...

קראתי עליה כתבה מקיפה באוטוקאר. הם מציינים אותה לטובה ונותנים לה 4 כוכבים אם אני זוכר נכון (זה בבית). התנהגות הכביש שופרה ללא היכר, היצע המנועים השתפר, האיכות נשארה מצוינת, האיבזור גדל, המרווח גדל ובסה"כ זוהי מכונית מצוינת. גם שם, דרך אגב, המחיר מהווה בעיה קטנה... (אבל היא עדיין מהנמכרות בקבוצתה)

רוני

כן אבל האוטו טוב בכל מובן חוץ מביופי! אולי צריך להתרגל אבל הוא ממש מכוער מבחינה חיצונית והיא יותר גדולה גם לדעתי... לדעתי עדיין יש חלופות יותר טובות מעניין אם גם המכונית הזאת תהפוך לתופעה בישראל...

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

• תוכן חדש...