Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות תנור לבית עם כיריים.

השאלה על איזה תנור אתם ממליצים?

בוש או סימנס?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=418491

או סימנס

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713801

אם מישהו ממליץ על חברה אחרת אין בעיה.

התקציב הוא עד 2800 שקל ואני רוצה תנור שיעבוד ולא ימות אחרי שנה שנתיים.

דרך אגב, כל המוכרים בחנות ממליצים על בקו.

לא רוצה בקו!!!

תודה לעוזרים

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

שני התנורים דומים (אולי אפילו זהים), הם למעשה מאותה החברה (בוש, סימנס וקונסטרוקטה).

לי יש נסיון טוב עם התנורים של SAUTER , האחרון שבהם מחזיק מעל 10 שנים של עבודה קשה - 4 עוגות בשבוע ( וים של בישולים):

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-oven&db136886=136931&db57243=129628&db5761=5762

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא ממליץ בכלל על ה SAUTERיכול להיות שהדגמים הישנים היו טובים, לפני מס' שנים רכשנו תנור שלהם עם עוד 3 אנשים

אצל כולם התנורים החלידו חלקי הפלסטיק הצהיבו והתפוררו הראשים מתפוררים מחלודה, ואצלנו יש חורים של חלודה בתא האפייה

בקיצור זבל של מוצר וכמובן שאין עם מי לדבר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

יש לי תנור חדש יחסית, גם אני רציתי באוטר בגלל התמורה לכסף, אבל שמעתי יותר מידי זוועות על החדשים שלהם שבחרתי להתרחק.

בסוף לקחתי בוש בילט אין שעלה סביב 4500, בהתחלה חשבתי שהוא לא תקין, מסתבר שהעבודה איתו שונה מהענתיקה שהיה לי ורק צריך להתרגל (אז קח את זה בחשבון).

בגדול אחרי משהו כמו שנה, אני ממש מרוצה ממנו.

אם אתה משתמש הרבה בתנור, אני במקומך היתי לוקח משהו עם טיימר דיגיטלי בשביל הדיוק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם לי יש בוש חדש בילט אין שאני מרוצה ממנו (עלה 3200) אבל קשה להסיק מתנור BI לתנור עומד כי מדובר במכשירים שונים לגמרי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תבחר את הגרמניה שביניהם

סביר להניח ששניהם גרמניות אבל במציאות זה לא כך, חלק מהדגמים "תוכננו" במקום X ונבנו במקום Y

אני הייתי נוטה ללכת לכיוון הבוש אבל תן לנתונים הטכנים לקבוע. בטוח ישנם הבדלים לכאן או לכאן

קח בחשבון גם את נושא האחריות. כמה שנים מציעה כל חברה?

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

ברמת המחירים הזו לדעתי שום דבר לא יהיה מציאה.

אני יכול לומר שהיה לי תנור של בלרס עם כיריים שעובד המון גם כיריים וגם התנור עצמו.

עובד מצויין + טיימר שגם מכבה את התנור.

עכשיו (עברתי דירה) ויש לי תנור של קינג.

אני מאד לא ממליץ.

להבת הטורבו לארונה הפסיקה להידלק. החיישן או מה שזה לא יהיה שגורם לה להישאר דלוקה, לא תקין

וצריך להחזיק את הברז לחוץ כל הזמן כדי שזה ידלוק.

לתנור עצמו לוקח הרבה זמן להגיע לחום שלו.

משום מה הבלרס היה יותר טוב.

החלום - לקוצ'ינה !

פורסם

עדיף דלונגי. גם נורמנדי או רמינגטון או שקר-סיני כלשהו עדיף.

בפנים הכול אותו דבר, אין בשנת 2010 שום יתרון באיכות הבנייה של בוש/סימנס, להפך אפילו.

תנור זה משהו שמחמם, כיריים זה משהו שמעביר גז, עם הצתה אלקטרונית שתתקלקל מתי שהוא.

אל תנקה יותר מדי ביסודיות, והסיכוי לתקלה יקטן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
עדיף דלונגי. גם נורמנדי או רמינגטון או שקר-סיני כלשהו עדיף.

בפנים הכול אותו דבר, אין בשנת 2010 שום יתרון באיכות הבנייה של בוש/סימנס, להפך אפילו.

תנור זה משהו שמחמם, כיריים זה משהו שמעביר גז, עם הצתה אלקטרונית שתתקלקל מתי שהוא.

יש יתרון בניה גדול מאוד.

נכון שמדובר בסוף באמבטיה עם גופי חימום, אבל גם ברכבים זה בסופו של דבר מנוע עם 4 גלגלים, השאלה מאיזה חומרים בנוי וכמה הקפידו בתהליך היצור.

אני מאמין שתנור שמיוצר בגרמניה מוקפד יותר בבניה מאשר פועל סיני שמקבל גרוש ליום ועובד כמו רובוט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ממש לא נכון.

יש עניין של פיזור חום, בידוד, עוצמת גופי חימום, עוצמת הלהבות ועוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הכול טוב ויפה, אבל לא מצאתי בשום מקום מבחן השוואתי של אמינות ופעולה

לאורך שנים של תנורים גרמניים, צרפתיים וסיניים.

מה שכן, אפשר אפילו לראות בשרשור הזה שאין שום יתרון באמינות למכשירים שיוצאים

בשנות ה-2000 מגרמניה.

זה שיש אמונה במכשירים שהגיעו מגרמניה, עם זה קשה להתווכח. המציאות אחרת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קו יצור הוא בטורקיה בחלק מהדגמים גם בגרמניה יש עובדים טורקים במפעל. יש הבדלים עדיין בין מוצר בעל שם

לבין מותג עלום שם ,תבדוק את התנורים של קופר בוש (לא קופר) אם אני לא טועה מוכרים אותם באיקאה.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תוכן חדש...