Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים אני בן 20 מחפש רכב ידני. אני מעוניין ברכב עם ייחודיות ושיראה יפה לא כמו רכבים "רגילים" (323,סיטרואן..)

יש לי אופציה לקנות טויטה סליקה GT שנת 93 מנוע 2000 באמת שמורה מיד 1 בלי תאונות במוסך מורשה - מצב באמת נדיר

האוטו עצמו מטוס נוסע חלק אחזקה זולה, ביטוח זול ייחודי מאוד בקושי יש כאלה בארץ קלה לשיפורים וכנראה תמורה מלאה לכסף

במחיר 37 אלף בערך

מצד שני אני מתבאס כי זה שנת 93 ממש ישן לתקציב שאני מעמיד.. וזה גם מנוע 2000 שזה יהרוג אותי בדלק.. אבל אני גם מחפש את המהירות והמומנט בנסיעה.. והרכב הזה מספק את זה על המקסימום..

בהתחלה רציתי אלפא 147 120 כ"ס שנת 00-02 אבל בקושי יש שמורות כאלה ומייעצים לי להימנע בגלל התחזוקה היקרה, ביטוח יקר, כל קפיצה למוסך נגמרת ב 4000 8000 ש"ח בלי בעיה.. וגם אמרו לי שמבחינת אמינות טויטה במקומות הראשונים והאלפא ממש אחריהם..

בראש יש לי גם יונדאי קופה (אבל קשה למצוא שמורות), גולף, אודי A3 אבל כל התחזוקה שלהם ממש יקרה וירידת ערך גבוהה

בגדול אני מחפש יופי חיצוני (ייחודי כמו האלפא, סליקה..), מהירות, חיסכון בדלק עד כמה שאפשר..

אני ממש מבולבל ולא מבין גדול ברכבים ואשמח לעצות ודעות ! תודה

פורסם

טויטה אמינים? אולי פעם היום אם לא שמת לב המכירות שלהם ירדו ב30%

אלפא אוטו טוב שאנשים יבינו עד כמה הוא טוב הוא יהיה אמין קנה אוטו שתהנה ממנו

האלפא אתה תהנה ממנו החלקים שלו לא עד כדי כך יקרים מחפש מהירות מחפש נוחות

אלפא האוטו שלך באנרגיות חיוביות ויהי מה

פורסם

טויוטה זהו רכב טוב ואמין אבל מיושן, גם MX3 גם אופל אסטרה GSI או פורד אסקורט RS2000 ואלה מכוניות נהדרות. אחרי שקראתי את כל הדרישות שרשמת לדעתי כדי לך לבדוק אפשרות רכישה של פיאט פונטו 1.8HGT או סיאט קורדובה SX 1.6 קופה.

פורסם

תודה על התגובות.. הרכבים שהצעת הם יותר מידי בשוק ולא ממש עושים לי את זה..

אתם אומרים לרדת מהסליקה? היא באמת במצב נדיר רק מה שמשגע אותי שזה שנת 93

פורסם

יש סתירה בדבריך, פותח השרשור - אחזקה זולה עם צריכת דלק גבוהה - לא כ"כ מסתדר.

אני חושב שאם אתה בכל זאת מחפש אוטו עם פוזה (לפחות קצת), עדיף לך למצוא בכל זאת אולי גולף או A3 במודלים

הכי מתקדמים (חדישים) שתוכל מבחינת תקציבך, או אולי פולו . זה עדיף על רכב שנת 93' שזה רכב קצת "ישן".

נכון, לא הגולף ולא האאודי זולות לאחזקה, אבל לא חייבים גם לבקר במוסכי צ'מפיון (יש לדוגמה את מוסך רון).

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה על התגובות.. מייעצים לי שבגלל שזה רכב ראשון שלי והעלויות אחזקה, ביטוח וטיפולים יהיו יקרות להתרחק מהארופאיות

וללכת על היפניות הבעיה שאף אחת מהיפניות לא עושה לי את זה ואני דלוק על A3 / 147 / GOLF כי הם ממש ייחודיות (הגולף פחות)

אפשר בבקשה עוד עצות? תודה רבה

פורסם

לא יודע כמה אנשים ימליצו לך על הרכב הזה אבל יש לי חבר טוב שמחזיק ביונדאי קופה.

היא אמנם יקרה יחסית לשנתון שלה סביבות 35K לדגם שנת 98'.

אם תמצא כזו שמורה, אתה לא תצטער, אוטו שיושב נפלא על הכביש, נוח להפליא (רק לא מאחורה)

ואפילו עם בגז' נורמלי יחסית לכל הקופה. עלויות אחזקה וטיפולים לא יקרות בכלל.

צריכת דלק 1:11 משולב שזה טוב לרכב מנוע 2000 עם 140 סוסים.

ואם אתה שואל אותי, רכב מדהים ביופיו (אני מדבר על הדגם העגול הגדול והישן, לא לטעות),

ובכל בוקר כשתלחץ על כפתור האזעקה ותפתח את הנעילה המרכזית, אתה תגיד תודה שיש לך בובה כזו.

פורסם
לא יודע כמה אנשים ימליצו לך על הרכב הזה אבל יש לי חבר טוב שמחזיק ביונדאי קופה.

היא אמנם יקרה יחסית לשנתון שלה סביבות 35K לדגם שנת 98'.

אם תמצא כזו שמורה, אתה לא תצטער, אוטו שיושב נפלא על הכביש, נוח להפליא (רק לא מאחורה)

ואפילו עם בגז' נורמלי יחסית לכל הקופה. עלויות אחזקה וטיפולים לא יקרות בכלל.

צריכת דלק 1:11 משולב שזה טוב לרכב מנוע 2000 עם 140 סוסים.

ואם אתה שואל אותי, רכב מדהים ביופיו (אני מדבר על הדגם העגול הגדול והישן, לא לטעות),

ובכל בוקר כשתלחץ על כפתור האזעקה ותפתח את הנעילה המרכזית, אתה תגיד תודה שיש לך בובה כזו.

לא הצלחתי למצוא אחת שמורה.. כנראה שאני ילך על איזה גולף בסוף

אפשר עוד דעות?

פורסם
תודה על התגובות.. מייעצים לי שבגלל שזה רכב ראשון שלי והעלויות אחזקה, ביטוח וטיפולים יהיו יקרות להתרחק מהארופאיות

וללכת על היפניות הבעיה שאף אחת מהיפניות לא עושה לי את זה ואני דלוק על A3 / 147 / GOLF כי הם ממש ייחודיות (הגולף פחות)

אפשר בבקשה עוד עצות? תודה רבה

מזינים אותך בשמועות חסרות ביסוס ואתה אוכל אותן בלי מלח.

נכון, אם תכנס עם גולף או A3 למוסך מורשה של צ'מפיון על כל שטות קטנה תצא עם חור גדול בכיס. אבל יודע מה, אני אספר לך משהו שאף אחד מהיועצים שלך לא סיפר לך - אם תכנס עם מאזדה או טיוטה למוסך מורשה על כל שטות תצא עם חור קצת יותר קטן אבל עדיין כואב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה ייחודי בדיוק בגולף ?

יש לך כמה דרישות מנוגדות , אתה רוצה ביצועים וכוח ולאומת זאת אמינות וחיסכון בדלק

ובקטע של האמינות הייתי ממליץ שתשים את כל הקטע של הדעות קדומות בצד ..

לגבי השנת 93 ב37 אלף , אל תשכח שבעוד 2-3 שנים אתה תצטרך לעשות טסט כל חצי שנה כי הרכב שלך יהיה מיושן ואוטוטו רכב אספנות D=

• תוכן חדש...