Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ההודעה הראשונה שלי בפורום, שמח להיות פה.

התקנתי אתמול דיבורית בלוטוס' לרכב(דיבורית שהתקנתי דרך תחנת שירות של אורנג' עם 3 הכפתורים בצבע שחור).

הדיבורית עובדת מצוין אך יש בעיה אחת לדיבורית הזאת בכל מה שקשור לתוכנות ניווט של הפלאפון שלי:

כאשר הפלאפון מחובר לדיבורית ויש ניווט קולי הוא נתקע בצורה מאוד מוזרה. דוגמא למשל: במקום לשמוע "פנה ימינה" , שומעים "נה ימינה", הדיבורית פשוט "בולעת" אותיות בהתחלת משפט של ניווט.

זה מתסכל כי זה קרה לי בשתי תוכנות ניווט שונות:SYGIC וWAZE, מישהו מכיר את התופעה?יש דרך לפתור את הבעיה בשינוי הגדרות בפלאפון או בתוכנת הניווט?

אשמח לשמוע פיתרונות!

תודה לכולם!

פורסם

הייתה לי את אותה הבעיה בנוקיה אן 86 בתוכנות ניווט ודיבורית בכלל, עד שהעדכנתי גירסה חדשה לפלאפון והכל הסתדר.

הייתה קטיעה בדיבור ושמיעה.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

יש לי את אותה בעיה וזה משגע אותי.

הבעיה היא לא בפלאפון שכן כאשר בוחרים לשמוע את הנוויט דרך הרמקול של הטלפון עצמו

ההנחיות נשמעות ברורות וללא קטיעות.

אם למישהו יש פתרון לענין אני ישמח לשמוע.

נ.ב: לפני שהתקנתי את הדיבורית BT 3 כפתורים היתה לי דיבורית BT 4 כפתורים אחרת

שבה שמעו את הניווטים מצויין --> מכך נובע שהבעיה נובעת מהדיבורית עצמה.

בברכה,

amico

למכירה - ספר היינס מקורי לפולקסווגן פולו

2000-2002 כחדש ! ! !

• תוכן חדש...