Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני מחפש לקנות רכב עד 20K בשנתונים 97' - 00'. לפי הבדיקה שלי ב - yad2 ולפי הבנתי הכללית בעולם הרכבים שני הדגמים הינם הבחירה הטובה ביותר.

מי שמסכים - מוזמן לחזק את עמדתי, ומי שלא - דעתו תהיה חשובה אף יותר, בייחוד אם תלווה סיבה טובה.

יש העדפה לגיר ידני - לא חייב.

נוסיף רק שהנהג העיקרי ברכב תהיה אישתי, לכן כן יש חשיבות להגה כוח ואמינות מירבית אשר ניתן להשיג תמורת מחיר זה.

אז בבקשה לא להשאיר את השרשור ריק.

תודה מראש.

פורסם

בהחלט אפשרות לא רעה, השאלה היא עד כמה הרכב הזה באמת זול בהחזקה? הצפרתיות ידועות גם כבעתיות (לפעמים) וגם כלא הכי זולות להחזקה.

פורסם

דימה - זה הכול תלוי בכמות ההשקעה והאהבה שהבעלים הקודמים של האוטו השקיע ברכב.

רכב שנמצא 10-12 שנה על הכביש, זה לא משנה אם הוא צרפתי או גרמני או יפני .. זה משנה איך טיפלו בו לאורך השנים.

לפני רכישת הרבה אל תתפשר של בדיקה במכון טוב (קומפיוטסט לדוגמא) ותדרוש היסטוריית טיפולים !

בהצלחה.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

הייתי מציע לך על הסופר לנסר,אני מחזק את הדיעה של קודמי ואומר שאתה חייב לבדוק הסטוריית טיפולים,אם הרכב שמור אז אין סיבה למצוא תקלות מיותרות,כמו כן אל תצפה לרכב בובה ,זה רכב עדין,במיוחד הגיר,אם הוא אוטומט,וגם המנוע צעדים,אל תתן הרבה קיק דאון כי הגלגל שיניים הוא מפלסטיק והוא נשחק דיי מהר

בכל מקרה שיהיה בהצלחה

פורסם

ניסן אלמרה לדעתי יותר מוצלחת מסופר לנסר או בלנו מבחינת האמינות.

אם תמצא אלמרה במצב טוב, קח אותה בחשבון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כנראה שלא הדגשתי את זה לפני כן - אני מחפש רכב משפחתי עם תא מטען מספק, אני נשוי ויש לי ילד קטן. בנוסף הרכב צריך לעמוד בנסיעות ארוכוות - אנחנו גרים ברחובות, בעוד שהמשפחות שלנו גרות בצפון.

לגבי פז'ו 306 - הרכב אכן נראה טוב (סדאן) השאלה מה עדיף 1400 או 1600, אוטומט או ידני?

לגבי הניסן - קשה למצוא כאלה במצב טוב ועם קילומטראז' לגיטימי.

סיכום ביניים:

מיצובישי סופר לנסר, סוזוקי בלנו, ניסן אלמרה, פיז'ו 306, סובארו לגאסי (האפשרות הכי פחות חביבה עליי - ממש לא אוהב את הרכב הזה).

אם יש למישהו הצעות נוספות להרחבת הרשימה - אני אשמח מאוד.

בואו באמת נרכיב רשימה מלאה (עד כמה שניתן) של רכבים משפחתיים בין 20 עד 30 אלף, כי לפי מה שאני ראיתי בפורום - יש המון שרשורים שנפתחים תחת הנושא הזה. אז בואו נרכז את הכל במקום אחד.

פורסם

יש לך גם את מזדה לנטיס, מנוע 1800 סמ"ק עדיף מ1600 מבנית הביצועיים, ואין הבדלים גדולים בצריכת הדלק (יש אנשים שאומרים שמנוע 1800 יותר חיסכוני).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...